Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
Jančika, verjemi, da bo vsak mesec bolje :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika, pa pridi teč prihodnjo sredo.

Nataša, hvala za prijetno družbo pri teku. Če ti ne bi uspelo, bi tekla sama :-(( . Tako pa je minilo v prijetnem klepetu (uh, tokrat se nisem mogla skriti zadaj) in še sonček se je kmalu skril. Res mi ustreza tale proga, še bolj pa prijetna družba :lol: . Aja, pa še čas smo izboljšale, mislim, meni je uspelo :oops: malo hitreje kot prejšnjič.

Prihodnjo sredo pa spet ob istem času na mostičku :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Ja tud jst sem vesela, da mi je uspelo priti. :rol:
Mi prav pašejo naši klepetavi :wink: teki !
Sva se pa včeraj spraševali na kakšen način bi pritegnili še moške
tekače, saj razen mojega moža še nihče ni upal :ignore: teči z nami. Kakšna ideja :?:
Ja prihodnjo sredo pa ob isti uri na istem mostičku :lol: !
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Sva se pa včeraj spraševali na kakšen način bi pritegnili še moške
tekače, saj razen mojega moža še nihče ni upal :ignore: teči z nami. Kakšna ideja :?:

Ja, meni je uspelo mojega moža že prepričati, da bi sicer prišel :D , samo ni pa pripravljen teči mojega polžjega tempa :oops: . Tako da čaka na kakšnega kandidata ali kandidatko za tempo 5.30 :?: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Sva se pa včeraj spraševali na kakšen način bi pritegnili še moške

Ja, meni je uspelo mojega moža že prepričati, da bi sicer prišel :D , samo ni pa pripravljen teči mojega polžjega tempa :oops: . Tako da čaka na kakšnega kandidata ali kandidatko za tempo 5.30 :?: .

Ja sej ni problema teči 5.30 :wink:, ampak polžke pa tud ne bomo pustili zadaj same :x !!

Mora nas biti številčno več :roll: nekaj hitrih, nekaj polžkov :wink: !
Pa lahko naredimo dve skupini in je problem rešen !!! :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
.No, druga varianta pa je tudi ta, da nas je nekaj polžkov, pa smo skupaj :clap: , ta hitri pa svoja skupina :juhuhu: . Opcij je kar nekaj, mislim, da se bo uredilo, ko pridejo tekači z dopustov. Eno za mojo družbo že potem imam :lol: , pa še mogoče katera se opogumi :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
mogoče kdaj še jaz prihitim ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:mogoče kdaj še jaz prihitim ;)

Sem ti že ponudila prevoz domov :wink: :lol: , sam obljubi, da boš tekla polžji tempo :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Jst pravim KORAJŽA VELJA !!! :wink:

Lenči, a ne, da ne grizemo?? :roll:
Uporabniški avatar
 Ksenija
itak, saj sem polžek ;)
za prevoz se priporočam... vsak drug teden je tole možno, s tem da tale naslednji ne ker upam, da bom na morju... pa še mojga moram za prevoz do vas shecat :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Jst pravim KORAJŽA VELJA !!! :wink:

Lenči, a ne, da ne grizemo?? :roll:

Kakšno grizenje :nono: , prijetna družba :piti: , nasveti o marsičem, že razmišljam, da bo treba enkrat po teku, ko bo zbrana cela druščina, nekaj za regeneracijo pripraviti :wink: . Mogoče bi pa kaj takega pritegnilo še koga ? :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:itak, saj sem polžek ;)
za prevoz se priporočam... vsak drug teden je tole možno, s tem da tale naslednji ne ker upam, da bom na morju... pa še mojga moram za prevoz do vas shecat :oops:

Hja, mogoče te pa jaz lahko kdaj poberem, če grem čez Zasavje :?: :wink: . Se beremo :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Sicer imamo pa deset metrov stran prav prijeten barček, kjer se lahko regeneriramo :toast: in kakšno rečemo ! :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Sicer imamo pa deset metrov stran prav prijeten barček, kjer se lahko regeneriramo :toast: in kakšno rečemo ! :lol:

Sem imela ta prostorček v mislih, za zraven :toast: pa kakšno domačo specialiteto :wink: . Upam, da bo sedaj več interesentov za skupen tek :juhuhu: :lol:
Uporabniški avatar
 Romch
Ok, zdej pa tak je, vidim da se gre zares (ber:okrepčilo v barčku :D ) in bo treba zgleda enkrat pridet na tale "skupinski tek babnc" :wink:

Sam, tko je, glede na to, da se zberete ob sredah - ne vem, če bom naslednjo sredo lahko prišel, namreč drugi dan letim na zaslužen dopust na Djerboooo, tko, da nič ne obljubim in pridem mal pogledat (ali pač).

Taši, prpel moža, da boma kako o fuzbalu vmes rekla :D

No, skratka, malo planiram sredo 13.avgust, če bo "zlaufalo"
Lp
Romch
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA