Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 žverca
Hvala obema za pomoč!!!
Že naročam... :)
Uporabniški avatar
 maca
laufrock je posloven, jaz sem naročala pri njih in so me sproti obveščali v kateri fazi je naročilo, vsakokrat posebej z e-pošto: da so prejeli naročilo, potrdili so plačilo, dali nalog za pakiranje, da je zadeva v procesiranju v skladišču, da so odposlali,...
prišla je v dogovorjenem času, z vsemi korektnimi obvestili (telefon, ...). nimam pripomb, malo je takih.
 diler
uf, danes sm res vidu na teku okoli Bohinjskega jezera ene dve v kiklcah :) mi je blo zlo všeč :) pohvalno..še tko naprej punce, k je to res sexy !!!

lp
Uporabniški avatar
 lenči
maca56 napisal/-a:laufrock je posloven, jaz sem naročala pri njih in so me sproti obveščali v kateri fazi je naročilo, vsakokrat posebej z e-pošto: da so prejeli naročilo, potrdili so plačilo, dali nalog za pakiranje, da je zadeva v procesiranju v skladišču, da so odposlali,...
prišla je v dogovorjenem času, z vsemi korektnimi obvestili (telefon, ...). nimam pripomb, malo je takih.

Povej, ali si plačala s predplačilom? Meni so poslali potrdilo o naročilu, pa ne vem, ali pošljejo še račun ali kar na osnovi tega plačam? Sicer pa ni problem, počakam še jutri, drugače plačam in bo prišla :juhuhu: .
 Ic3PrIncZ
Men pa te kiklce sploh niso všeč. Mi boljše zgledajo teniške.
Bi pa tudi jaz tekla v kiklci, če bi našla kako ki bi se mi dopadla.
Uporabniški avatar
 lenči
Ero, jaz bi jo naročila :wink: (sam s pajkicami spodaj) . Poleg majčke in pajkic. Že komaj čakam na razpis.
Uporabniški avatar
 maca
Povej, ali si plačala s predplačilom? Meni so poslali potrdilo o naročilu, pa ne vem, ali pošljejo še račun ali kar na osnovi tega plačam? Sicer pa ni problem, počakam še jutri, drugače plačam in bo prišla :juhuhu: .[/quote]

jaz sem plačala vnaprej, preko banke, na podlagi mojega naročila.

sicer pa bi jaz imela kiklco od TF-ja, čeprav v bistvu ne rabim, ker imam teniško in tekaško, ampak, če bi bila cena primerna...
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ero jest bi tud eno kiklco.

Kakšna bo pa cena.
Uporabniški avatar
 5rca
ero napisal/-a:hojla, dekleta :)

bo kaj zanimanja za kiklce s TF znakom, če jih ob naslednjem zbiranju naročil za TF opremo dodam k ponudbi?

:clap:

jest sm za :lol:
Uporabniški avatar
 natasa

bo kaj zanimanja za kiklce s TF znakov, če jih ob naslednjem zbiranju naročil za TF opremo dodam k ponudbi?

TUDI ZA!!!! :lol:
Uporabniški avatar
 vanja

bo kaj zanimanja za kiklce s TF znakov, če jih ob naslednjem zbiranju naročil za TF opremo dodam k ponudbi?

Bravo, Ero! Seveda sem tudi jaz za!!!
 natasha
Sem za- če bo s pajkicami.
Pa fletna mora bit.
 mausi

jest sem tudi za...
Uporabniški avatar
 kustus
lp

to pa to bodo vsa dekleta v kiklci.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23