prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kako trenirate raje?

SAMI
16
47%
V DRUŽBI
18
53%
 Andreja Zaviršek
LoniM napisal/-a:malo morgen vse skupaj, jaz sem šla k Urbanu že prej, pa povpraševala sem tudi zgoraj nekje, pa kar ni bilo odgovora. Samo zato.

In pri Urbanu mi je bilo všeč. Ne rečem, da mi tudi pri vas ne bi bilo oziroma ... Pa on tudi že ima tekaške dneve po Sloveniji, se je pa meni malo za malo zdela tale reklama s štartnino za tek okoli Bohinjskega jezera, brez drobnega tiska, ki je prilezel na plano malce pozneje.

Sicer pa - zakaj bi plačeval za nekaj, kar lahko v lastni režiji počneš sam. Oziroma skupaj z ostalimiTFjevci.

Urban me je pa čisto v redu skritiziral in povedal, kaj narobe delam.

Tako da naj se ti ne zdi za malo. Grem tja, kamor pač grem. Reklama gor ali dol.

Ja seveda, ti kar pojdi, kamor ŽELIŠ. Samo, da ne boš mislila, da boš pri Urbanu tekla zastonj. On je sicer zelo simpatičen in prijazen, vendar pa kar se denarja tiče, boš že sčasoma sama videla. Zaradi denarja namreč se je tudi naša lepa zgodba končala in so se poti razšle. Ker namen našega društva ni polniti žepe posameznikov. Ne vem, kaj si mislila za Bohinjski tek in kaj je ven prišlo. Za naše člane je bila štartnina 6 EUR in nobenega drobnega tiska. No samo toliko, brez prepričevanja, kam naj kdo gre.
Nazadnje spremenil Andreja Zaviršek, dne 12 Avg 2008, 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
 mojA
Točno tako ! Money, money, money ... eni odkrito, drugi pod krinko neprofitne rekreacije, tretji v imenu bogvečesa ...

Zato tekači dobro premislimo kaj želimo in kaj dobimo za svoj denar. Kvaliteto in strokovnost ali pa polno malho leporečja in pofa. Potem pa kakor komu drago
 jezek.teka.teka
Andreja Zaviršek napisal/-a:Samo, da ne boš mislila, da boš pri Urbanu tekla zastonj. On je sicer zelo simpatičen in prijazen, vendar pa kar se denarja tiče, boš že sčasoma sama videla. Zaradi denarja namreč se je tudi naša lepa zgodba končala in so se poti razšle. Ker namen našega društva ni polniti žepe posameznikov.

Dobronameren nasvet - take zadeve raje razčistite med sabo in ne javno, ker na ven to deluje tako, kot da je vsa tekaška srenja med sabo skregana in se cufa za vsak €, ki bi ga kdo utegnil kam prinest.

Sama ne vidim nič napačnega, če nek trener želi za svoje delo denar. Pač, pri vas ga ni bilo (dovolj), očitno so mu drugje pripravljeni plačat, da korigira svoje varovance. In to je čisto v redu. Zakaj bi vsi mogli tečt v isti skupini... Bi bila fejst gužva... Pa tekači/ce imajo različna pričakovanja, tekmovalne ambicije itd.

Fino je, da se različne skupinice tu ''pofočkajo'', ni pa fino, da se kregajo... :wink:
 Dušan Uršič
To je izmenjava informacij, ki iz prispevka v prispevek postaja bolj neproduktivna in verjamem, da večino moti, zato dovolite, da pojasnim kako in kaj. S tem pojasnilom se ne želim postaviti nad druge, le prav je, da kaj napišem, preden se neznanci med seboj skregamo ali pa "skregamo", saj sem bil zelo zraven, ko so nastajali vzroki za takle razplet. Obenem bi rad takoj napisal, da si niti slučajno ne predstavljam, da je MigiDur kakršenkoli pomemben faktor v tekaški srenji, zato bo moja razlaga morda toliko bolj razumljiva.

Rekreativna ekipa MigiDur obstaja že od leta 1996 in jo vse od takrat finančno podpira RadioDur in veliko rekreativcev, ki so tako želeli, je imelo od tega koristi v obliki brezplačnih štartnin, znižanih štartnin, znižanih cen pri nakupih športnih rekvizitov, predvsem pa smo se udeleževali najrazličnejših športno rekreativnih prireditev in imeli smo se fino. Po preselitvi iz Cityparka v Tivoli je postalo jasno in logično, da je mogoče dejavnost po kratkem zatišju obuditi in razširiti, zato se je RadioDur dogovoril z Agencijo za šport, da se bo agenciji s svojimi oglasnimi storitvami obilno oddolževal za njihovo financiranje dela strokovnega tekaškega trenerja. Agencija je predlagala Urbana in tako se je začela zgodba o simpatičnih tekaških treningih v Tivoliju. Ko je Urban stegnil roke po kompetencah, ki mu v društvu po statutu in zakonih ne gredo, pa tudi po denarju, ki mu poleg korektnega plačila za njegovo delo ne pripada, sem kot predsednik društva rekel "NE" in zato je tako. To je vsa zgodba.
Sicer se zgodba nadaljuje v obliki Urbanovih zlorab osebnih podatkov članov društva in v obliki nelojalne konkurence, toda ta zgodba bo dobila svoj epilog drugje, ne na TF.
Skratka: kdor teče za sebe in za svoje zdravje in dobro počutje, pač teče. Jaz tečem v ŠD MigiDur-u, ker imamo tam kakovostne trenerje, ki ne varčujejo s svojimi strokovnimi napotki po sistemu "ker imaš problem, pridi na moj privatni tekaški tečaj (in ga doplačaj), rekreativna ekipa je le zato, da skupaj tečemo".

MigiDur ne živi od denarja svojih članov, zato se ne poganja na vso moč za njimi. RadioDur zagotavlja ugodnosti, člani pa jih lahko koristijo, ali pa ne. Tisti, ki so nasedli demagogiji in leporečju, naj tekajo za svojim tekaškim gurujem in pridejo do svojih zaključkov v skladu s svojim intelektualnim potencialom. MigiDur nudi strokovno vodenje treningov teka, pilatesa in kmalu tudi triatlona, kar predstavlja enega od segmentov delovanja RadiaDur, ki je že od svojega nastanka leta 1995 radio za predstavitev in uveljavljanje zdravega načina življenja.

Hvala za pozornost. Zdaj se grem pa preobleči, ker je ob sedmih trening.
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
glede na to, da je RadioDur od svojega nastanka poskušal pa ni uspel z resnostjo pridobiti svojega tekaškega fonda, se je odločil, da se bo infiltriral v že utečeno družbo in tako na lahek način končno uspel narediti to kar mu samemu s svojim poslušalstvom ni uspelo :wink: .
Pa prijeten tek vsem organiziranim in neorganiziranim tekačem.
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 miro
zlopi, tvoje mnenje je zelo subjektivno, ne vem koliko kaj poznaš tekaška dogajanja pri nas.
Jaz D.U. ne poznam, da ne bo pomote, vem,pa, da je že pred kakšnimi desetimi leti ekipa radia DUR dobila na Rekordu Šmarne Gore nagrado za najštevilnejšo ekipo.
Ekipa je imela enotne majice (kdo jih je plačal?),je bila zelo vesela nagrade in so jo šli proslavit v uredništvo radia.
Takrat še ni obstajal, niti TF, niti ni bil še tek tako IN.

Tako lahko sklepam, da je Dušan že takrat podpiral rekreativni tek.
Seveda, je to moje osebno mnenje, nagrada pa je bila takrat definitivno.

Pa malo več strpnosti nam vsem skupaj ne bi škodilo :D

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 klatez
Še dobro, da v mojem kraju ni nič organiziranega... :roll:

Oziroma je nič... :wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
miro napisal/-a:zlopi, tvoje mnenje je zelo subjektivno, ne vem koliko kaj poznaš tekaška dogajanja pri nas.
Jaz D.U. ne poznam, da ne bo pomote, vem,pa, da je že pred kakšnimi desetimi leti ekipa radia DUR dobila na Rekordu Šmarne Gore nagrado za najštevilnejšo ekipo.

... ma sem jaz kar nekajkrat sodeloval v ekipi, ko smo bili najštevilčnejši, pa to še nekaj let prej kakor se je RadioDur sploh pojavil v našem prostoru :wink:

miro napisal/-a:Pa malo več strpnosti nam vsem skupaj ne bi škodilo :D

... se povsem strinjam, zmotilo me je pač, da so treningi razpisani ravno v času K-rožnika in Golade, ampak zgleda, da to itak samo mene moti, tako da se opravičujem za vznemirjanje.
Lp, zlopi
 mojA
Se mi zdi, da so torki in četrtki zgolj slučajni, ker je veliko teh skupin (Polet ipd) tudi ob ponedeljkih, sredah in petkih. Itak je tega skos več in najbrž se bo trend nadaljeval še nekaj časa dokler ne bo "in" kakšen nov šport. Ampak mi odvisniki ostajamo.

Drgač pa - zgolj v vednost in ravnanje: in Dušan in Urban sta zelo pozitivna in oba sta skozi vrsto let naredila ogromno na področju teka in rekreacije in predlagam, da od zdaj naprej na TF samo lepo in prijazno pišemo. "Kdor se smehlja namesto da bi besnel, je vedno MOČnejši."
- Japonski pregovor
Uporabniški avatar
 zlopi
mojA napisal/-a:Drgač pa - zgolj v vednost in ravnanjedirektno iz programa RadioDur: in Dušan in Urban sta zelo pozitivna in oba sta skozi vrsto let naredila ogromno na področju teka in rekreacije in predlagam, da od zdaj naprej na TF samo lepo in prijazno pišemo. "Kdor se smehlja namesto da bi besnel, je vedno MOČnejši."
- Japonski pregovor

:cast:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Loni
mojA napisal/-a:Se mi zdi, da so torki in četrtki zgolj slučajni, ker je veliko teh skupin (Polet ipd) tudi ob ponedeljkih, sredah in petkih. Itak je tega skos več in najbrž se bo trend nadaljeval še nekaj časa dokler ne bo "in" kakšen nov šport. Ampak mi odvisniki ostajamo.

Drgač pa - zgolj v vednost in ravnanje: in Dušan in Urban sta zelo pozitivna in oba sta skozi vrsto let naredila ogromno na področju teka in rekreacije in predlagam, da od zdaj naprej na TF samo lepo in prijazno pišemo. "Kdor se smehlja namesto da bi besnel, je vedno MOČnejši."
- Japonski pregovor

Jaz pa že naravnost sovražim to, da je vse v tor in čet, vključno z drugimi dejavnostmi, ne samo tekom. Ponedeljke sem imela zadnji dve leti absolutno zasedene, zdaj pa ne vem, to, kar bi jaz počela, je definitivno ob torkih in četrtkih. Francoščina, pevske vaje, aerobika, plezalna šola, to je bila lanska bera, pa se odloči, francosščina obvezna zaradi službe, ostalo pa vse v veselje. :twisted: Zdaj naj pa še tek tu zraven vtaknem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA