- 12 Avg 2008, 15:19
Ja seveda, ti kar pojdi, kamor ŽELIŠ. Samo, da ne boš mislila, da boš pri Urbanu tekla zastonj. On je sicer zelo simpatičen in prijazen, vendar pa kar se denarja tiče, boš že sčasoma sama videla. Zaradi denarja namreč se je tudi naša lepa zgodba končala in so se poti razšle. Ker namen našega društva ni polniti žepe posameznikov. Ne vem, kaj si mislila za Bohinjski tek in kaj je ven prišlo. Za naše člane je bila štartnina 6 EUR in nobenega drobnega tiska. No samo toliko, brez prepričevanja, kam naj kdo gre.
LoniM napisal/-a:malo morgen vse skupaj, jaz sem šla k Urbanu že prej, pa povpraševala sem tudi zgoraj nekje, pa kar ni bilo odgovora. Samo zato.
In pri Urbanu mi je bilo všeč. Ne rečem, da mi tudi pri vas ne bi bilo oziroma ... Pa on tudi že ima tekaške dneve po Sloveniji, se je pa meni malo za malo zdela tale reklama s štartnino za tek okoli Bohinjskega jezera, brez drobnega tiska, ki je prilezel na plano malce pozneje.
Sicer pa - zakaj bi plačeval za nekaj, kar lahko v lastni režiji počneš sam. Oziroma skupaj z ostalimiTFjevci.
Urban me je pa čisto v redu skritiziral in povedal, kaj narobe delam.
Tako da naj se ti ne zdi za malo. Grem tja, kamor pač grem. Reklama gor ali dol.
Ja seveda, ti kar pojdi, kamor ŽELIŠ. Samo, da ne boš mislila, da boš pri Urbanu tekla zastonj. On je sicer zelo simpatičen in prijazen, vendar pa kar se denarja tiče, boš že sčasoma sama videla. Zaradi denarja namreč se je tudi naša lepa zgodba končala in so se poti razšle. Ker namen našega društva ni polniti žepe posameznikov. Ne vem, kaj si mislila za Bohinjski tek in kaj je ven prišlo. Za naše člane je bila štartnina 6 EUR in nobenega drobnega tiska. No samo toliko, brez prepričevanja, kam naj kdo gre.
Nazadnje spremenil Andreja Zaviršek, dne 12 Avg 2008, 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.