Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:LoniM, Mausi, sedaj pa prijavit :lol: :wink: . Jaz sem pravkar poslala prijavi (sem prepričala še mojega da gre zraven). Prosim, pridite mi delat družbo v Polžji sekciji :wink: :oops: .

Obljubljeno in izpolnjeno. Lenči in Mausi, saj se lahko zmenimo, pa začnemo tam nekje na sredini teči v obratno smer :bum: , jaz tudi ne maram stadionov :cry: , ma če bo družba ta prava :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
ero napisal/-a:hojla in hvala Polžji sekciji TF za pogum :) kar vsi pridite!

na seznamu prijavljenih nas je že 26 :arrow:

pripravljamo pokale, diplome, ...

nekateri se ponujate, da boste prinesli svoje pecivo - dobrodošli :)

tale 10ka bo lep dogodek :!:

Ero, Polžki počasi a vztrajno pridejo na cilj :lol: . Samo mojemu pa prosim zbriši pripis Polžja sekcija, je začel forum brat, če to vidi, bo :evil: :wink: :lol: .
 spela*
lenči napisal/-a:Ero, Polžki počasi a vztrajno pridejo na cilj :lol: .

Počasi? Če jaz prav vidim, ni nihče prijavil časa nad eno uro. :twisted: :wink:

Jaz se še odločam. Priznam, da me vedno bolj mika, se pa malo bojim vrtoglavice. :D
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
lenči napisal/-a:Ero, Polžki počasi a vztrajno pridejo na cilj :lol: .

Počasi? Če jaz prav vidim, ni nihče prijavil časa nad eno uro. :twisted: :wink:

Jaz se še odločam. Priznam, da me vedno bolj mika, se pa malo bojim vrtoglavice. :D

Saj si ne upamo :oops: :cry: :wink: :lol: prijavit kaj več. Če bomo potem tekli počasneje, hja bo pač tako.

Glede vrtoglavice pa mislim, da bo dovolj navijačev, da te prestrežejo, če bi bil problem :wink: :lol: . Se veselim, da te spoznam :wink: .
Uporabniški avatar
 Laufer
Tudi jaz bom testiral pripravljenost :roll: na ovalu.
Letos gre bolj počasi, zato pa veliko dlje kot lani :lol: .
Se vidimo
 spela*
lenči napisal/-a:Saj si ne upamo :oops: :cry: :wink: :lol: prijavit kaj več. Če bomo potem tekli počasneje, hja bo pač tako.

Glede vrtoglavice pa mislim, da bo dovolj navijačev, da te prestrežejo, če bi bil problem :wink: :lol: . Se veselim, da te spoznam :wink: .

Ravnokar poslala prijavo.

Sicer kar dvomim, da mi bo uspelo doseči ciljni čas, ker je bil rekord dosežen v idealnih razmerah, a bomo videli. :wink:

Laufer, hočeš reči, da boš 25 krogom dodal še nekaj svojih? :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Kdo nam šteje pretečene kroge :? ? Mislim... da tečeš pa še kroge šteješ tuki sam ne bom prišel prav daleč :argue: Pa še malo sonca ke v bučo...
Uporabniški avatar
 Classix
spela* napisal/-a:Če jaz prav vidim, ni nihče prijavil časa nad eno uro....

Ahhh...rokavica je bila vržena :wink:... proti večeru sledi tudi moja prijava.

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 ero
pajo napisal/-a:Kdo nam šteje pretečene kroge :? ? Mislim... da tečeš pa še kroge šteješ tuki sam ne bom prišel prav daleč :argue: Pa še malo sonca ke v bučo...

kroge štejejo atletski sodniki AD Domžale!
Uporabniški avatar
 pajo
Classix napisal/-a:
spela* napisal/-a:Če jaz prav vidim, ni nihče prijavil časa nad eno uro....

Ahhh...rokavica je bila vržena :wink:... proti večeru sledi tudi moja prijava.

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž

Končno nekdo, ki mi bo delal družbo pri teku od začetka do konca - na koncu mu bom gledal v hrbet! :D
 katja67
jaz še nisem sigurna, ker se mi lahko zadnji hip zgodi, da bom morala na morje in bi v tem primeru ne prišla na tek. Ali se lahko prijavim kar na licu mesta ?
Ero - a imaš morda kakšne spomine na Kranjski kamp v Premanturi pred 20 ali še več leti ? Ali sem te morda zamenjala s kom drugim - samo po sliki sodeč, si na las podoben Eru, ki ga imam v mislih - no, oprosti. če nisi pravi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA