Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
vencelj napisal/-a:Uspeh je pa že nekdo včeraj v Dovžanovi napovedoval in izkazalo se je, da je imel prav!

To sem bil jaz :roll: . Kar nekako sem slutil, da mu bo uspelo!!

Bojan, iskrene čestitke, tudi na SP ne boš razočaral, v to sem prepričan!!

LP VB
Uporabniški avatar
 brankos
Bojan - bravo, sem kar vedel da ne moreš brcnit mimo ;)
Uporabniški avatar
 Laufer
Tale 17.8. bo res zapisan v zgodovino. Medalje na OI, super rezultati vseh TF-jevcev na tekmi.

Pa še po nečem se ga bomo spomnili. Njegova počasnost luzr :roll: je šel med gorske kozle in WINNER :shock: postal Slika . Saj smo vedeli, da je pred njim še svetla prihodnost. Vencelj, uspelo ti je sestaviti zmagovito štafeto.

Čestitke vsem za dosežene rezultate :clap: :cast1: :clap: :cast1: :clap:
Uporabniški avatar
 activean
BOJAN!!
iskrene čestitke!! :D
Lahko si nam u zgled vsem rekreativnim tekačem
Uporabniški avatar
 AVI
..tako...s tekmo na Ratitovec se je končal zelo aktiven podaljšan vikend.....za uvod smo si postregli tek na Široko....odlična organizacija in odlična hrana...potem sva nadaljevala v Dolžanovo sotesko, kjer sem celo prišel v svoji kategoriji na stopničke.....in za konec še grand finale...tek na Ratitovec, kjer je bila ogromna TF- udeležba, tudi takih ki jih ponavadi na "hribovskih" tekih ni prav pogosto..... v glavnem smo uživali..... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Čestitke vsem :laola , še posebno novopečenemu reprezentantu :Fslo

London 2012 čaka.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Bojan,tudi v mojem imenu čestitke in le pogumno še naprej. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA