Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Dragi Polžki, svečano sporočam, da je prvi tek v kiklci uspel :juhuhu: . Prav tako je bil moj tek danes v Matkah čudovito super hiter :wink: :oops: . Bila sem predzadnja, ampak moj čas je bil na takšni razdalji najboljši na km. Je kar lepo deževalo, ampak je bilo prijetno hladno. Malo je bilo na začetku krize, ker sem prišla zelo pozno in se nisem mogla normalno ogrevati, samo me je tisti klanec na začetku kar "zakuril".

Seveda sem bila čisto premočena in prav pasalo se je dati v suhe cunje. Moj je pojedel golaž, jaz pa moje palačninke s konopljo (hja, očitno je pomagalo, da sem jih jedla za kosilo :wink: ). In ne boste verjeli, počakala sem na podelitev medalj, kajti

tudi jaz sem dobila svojo za drugo mesto v kategoriji :laola .

No, saj bom priznala, samo dve sva bile :oops: :oops: :oops: . Ampak kaj takega se mi verjetno ne bo več zgodilo, da bi se tak tek izšel :-- .

No tukaj pa še link do fotkic s kiklco z današnjega teka:
http://www.moj-album.com/uredi/rabuzaa/13285253/

Ko bo še majčka Polžje sekcije bom pa popolna :wink: :lol: .

Sedaj pa napad na Domžalsko 10ko, da bo res pod uro.
 katrca
Ala ti vera, Lenči. Sem mislila nate, kako ti bo šlo v takem dežju. No, pa sem vedela, da se ne daš in da te dež ne bo odvrnil od zastavljenega cilja. Saj si pa vendar tekačica. Jaz pa sem se pravkar vrnila iz rojstnega dne in se bom jutri lotila kakšnega daljšega teka, da si malo povrnem moči in zbistrim duha. Lp do srede.
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Ej, Lenči, čestitam za dober tek, še posebej v takih razmerah :laola .
Super zgledaš s tisto kiklco. A si bila deležna kakšnih komentarjev?
Jaz pa sem si na žalost naročila malo preveliko, zdaj sem jo pa dala kar v sušilca, da vidim, če mi bo šla kaj skupaj :wink: .

Še malo, pa se vidimo na Ptuju. Če dobro pomislim imaš pa zdaj kar vsak vikend eno tekmo, a ne?

Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Ej, Lenči, čestitam za dober tek, še posebej v takih razmerah :laola .
Super zgledaš s tisto kiklco. A si bila deležna kakšnih komentarjev?
Jaz pa sem si na žalost naročila malo preveliko, zdaj sem jo pa dala kar v sušilca, da vidim, če mi bo šla kaj skupaj :wink: .

Še malo, pa se vidimo na Ptuju. Če dobro pomislim imaš pa zdaj kar vsak vikend eno tekmo, a ne?

Lp, Dominika

Hvala lepa. Komentarji so bili, še več pa seveda pogledov :wink: . Je pa tko dežval, da itak ni blo prehudo gledalcev. No pa tekači in ostali organizatorji so tudi malo pogledali to čudo od kiklce :lol: . Tek sem pa vzela kot resen trening, no pa je super izpadlo.

Ja, pa ne kiklce vstran vreč, tud če se ne bo zmanjšala. Mogoče bo pa meni kmalu prav :wink: .

Ja, res je v nedeljo je tekma, pa potem zopet. No, saj ni tko hudo, jaz to jemljem kot trening pa je :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 IRA
Dober dan!

Čestitke za tek v dežju in Domžalsko 10-ko!

Lenči zelo lep čas, nekako so tudi moje želje 10ka pod 60min pa še nisem tam :wink:

Zanima me kakšni so kaj naslednji teki v planu!
Predvsem me zanima kilometrina do 10km pa bolj ravninski teki!

Na LM grem itak, me pa zanima če je kaj podobnega še prej, da bi malo povadila - predvsem občutke :twisted:

Hvala, IRA
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, hvala za čestitke. Tudi tebi bo uspelo, samo malo še potreniraj :lol: .

http://www.sportnikoledar.si/sport/tek

Tule lahko vidiš program tekov za celo Slovenijo za naprej. Ker ne vem od kod si in koliko si se pripravljena vozit, poglej sama, pa malo pokukaj v detalje, če te kakšen tek zanima pa povej, bomo pogledali kakšna je proga.

Jaz grem v nedeljo na Ptuj. Tam je tudi 7 km ravninske proge. Poleg 21km, bo tudi kar precej tekačev, meri se čas s čipi, tko da bo že kar mini primerljivo z LM. Sicer pa tudi kakšen klanček ni odveč, zelo pomaga pri pridobivanju hitrosti in kar nekako lažje je ko parkrat premagaš klanček.

Drugače pa grem jaz na LM na 21ko.

Če pa želiš še kaj več info, pa vprašaj, če znamo, pomagamo :wink: .

Pa lepo tekaj :lol:
Uporabniški avatar
 niki
A se kaj zmenite za tekme, da skupaj tečete, vsaj tiste, ki ste si blizu času. Jaz bi za LM potrebovala kakšno sotekačico, da bi mi bilo lažje tempo držat, pri tem imam trenutno največ težav, ker pobezljam in me na koncu zmanjka.
Uporabniški avatar
 lenči
Niki, načeloma ja, tudi sedaj na TF 10ki smo se zmenili in tekli skupaj, potem pa je ena pobegnila naprej, eden malo zaostal, v povprečju pa vsi zeloooo zadovoljni. Se dogovorimo pred tekmo. Na LM še nisem bila pa ne vem, ali je skupen štart vseh ali ne. Naj te ne potegne množica s sabo, mene ne, že od vsega začetka grem svoj tempo, res na začetku malo hitrejši potem pa konstantno.
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, vem da vi, ki greste 21ko boste štartali kasneje, tako si bova midva z mojim delila čip, ko jaz odtečem svojih 10 km predam njemu, ki bo šel na 21 km.

Tega me je strah, da me ne potegne 'neprava' množica in glede na to, da bo zame to prvo tako tekmovanje, bi si želela nekoga ob sebi, ki vem kakšen čas ima in da imam primerjavo oz. orentacijo. Tukaj pa res zmrznem.. :(

A kaj veš kdaj se običajno pobirajo skupinske prijave za LM?
Uporabniški avatar
 lenči
Niki, do konca septembra je treba zadeve uredit (če hočemo ta najcenejšo varianto). Mislim, da bo kmalu tu na TF, drugače pa bomo Polžki zadevo uredili sami, ne se bat.
Uporabniški avatar
 niki
A gre katera na tek na tek Donna v Tivoli, ki bo 20.9.? Lahko, da ste o tem že kaj pisale pa sem spregledala :oops: Jaz bi šla, predvsem zato, ker je dobrodelne narave pa da vidim kako to izgleda na kakšnem organizirane teku.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Niki5, najbrž ne grem na ED v Tivoli, ker imam takrat ene druge tekaške obveznosti.
Drugače pa grem, kot sem omenila v soboto na Polževo. Tekma za pokal Dolenjskega lista, počasi izpolnjujem plan, da odtečem 11 tekem DT.
Tek bo pa kar težak, teren je zelo valovit. Veliko višinske razlike.
no, upam, da speljem.
Pa upam, da dobim eno polžkasto medaljo, ki jo bo vesela moja mala pikica.
Uporabniški avatar
 niki
teka-teka napisal/-a:Niki5, najbrž ne grem na ED v Tivoli, ker imam takrat ene druge tekaške obveznosti.
Drugače pa grem, kot sem omenila v soboto na Polževo. Tekma za pokal Dolenjskega lista, počasi izpolnjujem plan, da odtečem 11 tekem DT.
Tek bo pa kar težak, teren je zelo valovit. Veliko višinske razlike.
no, upam, da speljem.
Pa upam, da dobim eno polžkasto medaljo, ki jo bo vesela moja mala pikica.

Sigurno boš!! Bom mislila nate :laola
Uporabniški avatar
 Loni
niki5 napisal/-a:A gre katera na tek na tek Donna v Tivoli, ki bo 20.9.? Lahko, da ste o tem že kaj pisale pa sem spregledala :oops: Jaz bi šla, predvsem zato, ker je dobrodelne narave pa da vidim kako to izgleda na kakšnem organizirane teku.

Niki, sem že delala reklamo tu nekje, ja. Ti kar pojdi, je super vzdušje, pa nekaj prispevaš. Sem pa jezna, ker je na isti dan kot Rokov tek. Čisto netekmovalne narave, lahko izbiraš razdalje in niti ni treba, da jih pretečeš, lahko tudi hodiš. Mislim, da je najdaljša okoli 8 km.
Skratka, ti samo pojdi in uživaj.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA