Drugače poznam tudi nedolžno romanco. Prijateljski par

Barb napisal/-a:Cilj je pa povsod najboljši...MihaPR napisal/-a:Da ne menjamo teme, nekatere romance so že (bodo) rodile
Naša romanca v teh dneh že nestrpno pričakuje![]()
Zadnji dnevi so tko kot zadnji kilometri na maratonu.....včasih težki in nestrpni, pa jih vseeno z užitkom premaguješ
bobr napisal/-a:Ah punce tukaj ste glasne, v živo na terenu pa vse zatopljene vase oborožene s slušalkami in bog ne daj da bi vsaj nazaj pozdravile. Ja tako je, jaz vedno pozdravim mimoidočo (ali prehitejočo) tekačico. In kaj dobim? Še pogled ne kaj šele pozdrav
.
kovit napisal/-a:bobr napisal/-a:Ah punce tukaj ste glasne, v živo na terenu pa vse zatopljene vase oborožene s slušalkami in bog ne daj da bi vsaj nazaj pozdravile. Ja tako je, jaz vedno pozdravim mimoidočo (ali prehitejočo) tekačico. In kaj dobim? Še pogled ne kaj šele pozdrav
.
Ja tole pa v veliki večini kar drži...punce stare tam do 30 so med tekom res zelo rade zatopljene v svoje misli in glasbo, že na pogled precej nedostopne...tako da jest takih ne pozdravljam več. V starostni kategoriji od 30 + pa se tudi že kakšna najde ki ti da oči...z veseljem pozdravim. Velja za Lublano.
Fantje pejte raje okoli Brda laufat....gorenke so po moje bl prjazne
tati napisal/-a:kaj se bomo gledali al tekli![]()
Bor napisal/-a:niki5 napisal/-a:Mene je pa nazadnje eden pozdravil, da sem bila prav presenečena, ker se mi je to prvič zgodilo. Pa priznam, da je bilo potem naprej kar bolj prijetno tečt, ker sem se za nekaj časa nehala ukvarjati sama s sabo
kje pa laufaš ?
kovit napisal/-a:bobr napisal/-a:Ah punce tukaj ste glasne, v živo na terenu pa vse zatopljene vase oborožene s slušalkami in bog ne daj da bi vsaj nazaj pozdravile. Ja tako je, jaz vedno pozdravim mimoidočo (ali prehitejočo) tekačico. In kaj dobim? Še pogled ne kaj šele pozdrav
.
Ja tole pa v veliki večini kar drži...punce stare tam do 30 so med tekom res zelo rade zatopljene v svoje misli in glasbo, že na pogled precej nedostopne...tako da jest takih ne pozdravljam več. V starostni kategoriji od 30 + pa se tudi že kakšna najde ki ti da oči...z veseljem pozdravim. Velja za Lublano.
Fantje pejte raje okoli Brda laufat....gorenke so po moje bl prjazne
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA