področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

gs1422
www.ebay.de

Samo če ga ne poznaš in še nisi registriran se ti ne bo splačalo samo zaradi baterije.

Najbolje, da pokličeš v Planetsport v Trzinu. Oni so uradni uvoznik za SUUNTO v Sloveniji. Ni vrag, da nimajo kaj na zalogi.

Načeloma pa gumica mora zdržati kar nekaj mejav baterije tako, da če je nisi strgal te naj ne skrbi če boš imel isto gumo notri dve menjavi baterije. ;)
Uporabniški avatar
 olson
Sunto uro imam že tri leta in pol in sem zamenjal že kar nekaj bateri zato se mi je začela znotraj šipce rositi zato moram čimprej zamenjati gumo.
lp OLSON 8)
 gs1422
Aja, potem pa le.

Tile bodo pravi naslov:

Planetsport d.o.o.
Brodišče 5,
1236 Trzin.

Telefonska številka: 01/530 23 00
 andrej777
Jaz sem pa od danes ponosli lastnik Suunta Core Alu Brown. V hervisu z bonom za -20% je bla 320 eur. Dobro porabljen bon jaz rečem temu.

Mam pa samo eno vprašanje. Ko imam nastavljeno na kompas mi osvetljitev požmrkuje. Na uri in višinomero dela lepo, na kompasu pa veselo utripa. Ampak ne ekran ampak samo osvetljitev?

Ne deluje mi ravno da bi to moralo delat samo ker ne mislim nekaj veliko uporabljat kompasa me ne moti tako. Vseno pa hočem da ura za tak denar dela tako kot mora. Lahko še kakšen lastnik Cora pove če mu dela isto??

Lp Andrej
 andrej777
OK sem že sam našel filmček osvetlitve in je tako prav. Neka fora da drugače kompas ne dela pravilno. Mogoče zaradi motenj :? :?

Jaz sem samo vesel da dela tako kot mora 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA