prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
Pri-dem.
Ker sem zaskrbljen za pretirano količino sveže narejenih domačih kolačkov jih ne bom pustil drugim.
Ki se sploh ne najavijo na Go-la-do.
 eggy
Danes ne vem, če bo zneslo.....

lp
eggy
Uporabniški avatar
 Loni
Pajo, moja malenkost bo s kolački ob šestih tam, madonca, sem se že ustrašila, da boš kar ostal na morju. Ultra super fajn. Sicer so malce sumljivi ratali, ma za pojest bojo. :lol:
Nazadnje spremenil Loni, dne 11 Sep 2008, 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
luzr napisal/-a:...Pri-dem. Ker sem zaskrbljen za pretirano količino sveže narejenih domačih kolačkov jih ne bom pustil drugim...
:-- ti pridem kakšnega zmaknit! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
fino je bilo...za spremembo leva varianta.....s simi v prijetnem klepetu .......
pa še novi so bli.....kr sami nej povejo.... :lol:

ps: slatkiši so bli delišs :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Bor napisal/-a:pa še novi so bli.....kr sami nej povejo.... :lol:

ps: slatkiši so bli delišs :roll:

Jest sem se mela čist fajn, malo sem crko, ma to gvišno bolj od vrtenja jezika po laufariji kot od pretiravanja pri tempu, ker do tega pač ni prišlo. Sem v svojih momentih tranzistor na dveh nogah, sori... Bom drugič rajši malo bolj :ignore:
Pajo ni scagal, samo na napačnem koncu se je znašel, pa je na koncu spet osvajal Mostec.
In škatla je varno prispela domov, kako bo pa z vsebino, pa itak vsi vemo. :--
Uporabniški avatar
 še1PR
Meni je bilo tudi fino, čeprav me Jusuf :twisted: ni spustil iz krempljev in mi je do cilja dihal za ovratnik... (hvala za družbo!!!:wink: :) ) Sem se spraševala kaj mi je tega treba :roll: , tam po levi Goladi... A mi je bil en tak manjši obliž za sobotni SAM :-(( :--( , tako sem kar pregrizla tisti klanec... Sploh, ker so nas na koncu čakali res delišs slatkiši LoniM!!! Njami, še danes se mi cedijo sline... In tistega dogibaga, ki sem si ga izborila, je zmanjkalo še preden sem prišla do doma... :roll: :wink: :)

LoniM napisal/-a:
Bor napisal/-a:ps: slatkiši so bli delišs :roll:
In škatla je varno prispela domov, kako bo pa z vsebino, pa itak vsi vemo. :--
Kako??? :roll: :( A ne bo počakala do naslednje Golade??? :wink: :)
Uporabniški avatar
 simi
No, pa da še jaz napišem kaj. Sem ena od tistih, ki se (večinoma) ne najavijo na golado (a ne luzr?) :lol:
Z borom sva suvereno bejžala pred komarji, ti pa so napadli v cilju...seveda spet samo mene. :evil:
Lepo je bilo, piškotki, ki jih je prinesla LoniM pa slastni. Pridi še kdaj na golado :wink:

Do naslednjič.
S.
Uporabniški avatar
 maca
malo bolj pozno :( , pa zato bolj iz srca, hvala za družbo, ker ste prenašali mojo sitnobo, predvsem pa hvala za piškotke, njami, še danes se mi cedijo sline. Ponoči sem pa itak bedela, ker jih ni bilo :shock:

prav škoda, loni, da te ne bo naslednji teden. ja, kdo bo pa za regeneracijo poskrbu :?: :?: :?: zdej nej se pa kar sami znajdemo :evil:
 eggy
Dragi moji,

Ko tole berem, se mi cedijo sline. Sem bila zelo na knap s časom in sem jo morala prej ..... Vas je pa bilo prav lepo videt, pa čredica je bila spet v "starem" velikostnem redu. To je pa prav lepo.

No......piškotki.......že zdajle bi enga, kar takoj :)

Lepo se imejte....in upam, da se kmalu vidimo,
eggy
Uporabniški avatar
 pegaz
Aha, takole vi, najprej piškotki pol pa
"A-h, tako mi mlijeka u prahu! Kidam ustrahu naljevo!"
Sej vam prvoščim.
Uživejte še zame, jaz pa poročam, kako je dublinska polovička uspela (20.9.)

Baj baj

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mazi
pegaz napisal/-a:Aha, takole vi, najprej piškotki pol pa
"A-h, tako mi mlijeka u prahu! Kidam ustrahu naljevo!"
Sej vam prvoščim.
Uživejte še zame, jaz pa poročam, kako je dublinska polovička uspela (20.9.)

Baj baj

Pegaz :)
Dober tek (laufanje) ti želim...

P.P. Upam, da se bo tudi meni uspelo kdaj na Golado pridet... :oops:
 klarč
Oj!
A boste ta teden tut tekli? Jst bi se vam pridružla če lahk :cry: ???
Bom piškotke prnesla (za krst) a prou?
papa, K.
Uporabniški avatar
 Bor
klarč napisal/-a:Oj!
A boste ta teden tut tekli? Jst bi se vam pridružla če lahk :cry: ???
Bom piškotke prnesla (za krst) a prou?
papa, K.
dobrodošla.... :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Em ... čer!

Zadnje čase me vedno bolj vleče v skupinske teke, ampak se bojim, da bom daleč najpočasnejša ...
V nadlego pa res nebi rada bila in matrala koga, ki bi se s svojo dobro dušo odločil sprehajat z mano po Golovcu :wink: :oops:

Iz napisanega se zdi, da ste kr fajn natrenirani redni obiskovalci Golade ....

In zdej me zanima, če je kje kakšna počasna duša?
Kakšen pa je teren? Se grizeš v kolena ali se počasi dviga?

Rada bi v svoje treninge dodala še kak hrib in na Golovec sem šla samo enkrat s kolesom pa še to po nekih crossroad variantah, tako, da nimam ravno predstave kaj tale Golada pomeni in če sem "ready" za njo :wink:

Tečem v povprečju nekje dobrih 7/km, po ravnem seveda. V klance pa načeloma kar rada zagrizem, če jih je le kdaj konec :D

Torej poznavalci terena, kaj priporočate?
Je Golada tudi za začetnike al je treba bit bolj fit in natreniran?

Če je komu kaj v boljšo predstavo ... letos sem odtekla Tek prijateljstva v Hotedršici, ki je kar precej razgiban ... počasi sicer, ampak sem :wink:

Lp
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA