http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0
Na koncu slepe ulice Goce Delčeva tik ob Gruberjevem prekopu.
Keksi, njam njam, sploh če so doma narejeni.
-----------------------------------------------------------------------------------
Prejšnji teden se je zelo potrudila LoniM in je pritovorila zajetno škaltlo večjih dimenzij. Skoraj že zaboj. Ki je šel komaj v renolčka.
Žal smo tekli dokaj hitro in nismo bili nevem kako požrešni. No jaz sem se malo zadrževal s svojo neobvladljivo požrtnostjo... Sicer bi me odpeljali na pumpanje želodčka.
LoniM je pripravila tri različne vrste keksov.
Rahlo slane s kikirikijevim maslom za okrepitev po naporu.
Rahlo nevtralne, ki sem jih že malo pozabil in jih bom moral enkrat znova okusiti.
Rahlo čokoladne, s kakaovo maso in koščki mlečne čokolade. Te sem veselo goltal in si želel koščkov temne čokolade.
Eggy, ki je šla na tek prej v napačno smer ni za kazen dobila keksov...
A vsaj ni morala trpeti mojega nenehnega čvekanja. Še cel omed intervali sem Lauferja spraševal različne neumnosti, a mi ni odgovarjal.
Nasploh je bil modro tiho in imel zato približno 12 utripov manj, jaz pa sem bil pošteno zdelan s, kot ponavadi, zapacanimi angora zajčjimi očmi...
Simi je besnela ;>, ker sem sahteval najavo obiskovalcev. Zakaj?!
Njej in ostalim gospodarjem Golade se ni treba najavljati. Neprijetno pa je, če se pojavi cela horda požrešnežev, ki jim ni dovolj keksov.
Trenutno očitno ni te nevarnosti...
Še bolj pomembne so najave obiskovalcev na Golado, ker potem zamika priti še koga. Zadnjič se tako nihče od vodilnih ni oglasil in je morala spela* vzpodbujati k obisku.
Jasno je, če se nihče ne javi, ne moremo organizirati dostojne udeležbe.
Zato tudi obžaluejm, ker se nihče ne javlja za Bajsijev tek v kiklicah po PST-ju.
Bajsi napisal/-a:Ker sem bil pozvan za sklic teka po PST, me po eni drugi prigovorni zamisli, vas takole, kjer ste najbolj številčni sprašujem ali bi se nabralo zadosti riti pokritih s "kiklicami", da bi naslednji tek po PST poimenovali po "kiklicah".
Nekako razumem, da bo masovno razdeljevanje naročenih kiklic ravno tam okoli 28. 09. Bi bile torej pripravljene se v tem času pojaviti pred fužinskim gradom v samo "kiklicah"?!? Milsim, da vas ne bo zeblo pa to!?
No, vaše odgovore mrzlično pričakujem!!
Baaaaajsi, punce pridejoooooo, goltaj sirup...