Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vandrovc
Lenči me je veselilo večerno športno srečanje s tabo!

Srečno... ;)
 tanprist
Hoj!
Ker sem v "šoli", seveda sledi opravičilo:
Prosim, če opravičite izostanek zaradi... :)
Sem tekla prej, pa morda celo mimo vas... Tako sem bila zatopljena v pogovor, da sem kasneje razmišljala, kaj če je katera že bila na mostu, jaz pa mimo...brez pozdrava. Upam, da se to ni zgodilo!!

Šla sem prej, saj me prijateljica večkrat povabi, da grem na tek z njo. Je čista začetnica in želi izgubiti kg po porodu. Ni še za vašo skupino, tudi za polžjo sekcijo še ne...zato je treba še malo vztrajati. Jo pa vsekakor kasneje pripeljem v skupino. A zaenkrat greva le do mosta, pa vmes še malo hodiva. Saj bo!!

Sem pa ob 6h že bila gotova in bi lahko šla z vami, pa me je doma že čakal lačni sinček...

Kaj ste se dogovorile za Prebold? Greste tekmovat v Žalec?

Pozdravček, Tanja
 katrca
uboga moja mentorica Lenči - drugič pridem zagotovo, da ne boš več tako osamljena tekla po naših gozdovih. A si vsaj videla kakega zanimivega ekshibicionista ? Baje ji nekaj roma tak naokoli, sem zadnjič zasledila v nekem časniku. :D
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:uboga moja mentorica Lenči - drugič pridem zagotovo, da ne boš več tako osamljena tekla po naših gozdovih. A si vsaj videla kakega zanimivega ekshibicionista ? Baje ji nekaj roma tak naokoli, sem zadnjič zasledila v nekem časniku. :D

Hojla, saj jaz nisem bila nič uboga :twisted: . Sploh nisem bila osamljena :wink: . Pa nobenih exshibicionistov nisem srečala, same luštne in prijazne tekače :ignore: . Pa ker sem bila sama sem se spoznala (sicer na kratko) tudi z Vandrovcem :wink: . Še najbolj me je skrbelo, da bi me ta hitri predolgo čakali (saj so me, prav neverjetno :D )Nimam pa seveda nič proti vaši prijetni družbi in upam, da nas bo naslednjič tudi ta počasnih za družbo.
Uporabniški avatar
 lenči
vandrovc napisal/-a:Lenči me je veselilo večerno športno srečanje s tabo!

Srečno... ;)

Tudi mene je veselilo, se pa opravičujem, mislim, da se sploh nisem predstavila :oops: , sem bila vesela, da te lahko pozdravim, no pa si me vseeno odkril :wink: . Do prihodnjič lep pozdrav in prijetno vandranje še naprej.
Uporabniški avatar
 natasa
tanprist napisal/-a:Kaj ste se dogovorile za Prebold? Greste tekmovat v Žalec?

Hoy,

v Prebold grem verjetno samo jst, razen, če se MojcaZ odloči :lol: .

:wink:
 katrca
lenči napisal/-a:
katrca napisal/-a:. :D

Hojla, saj jaz nisem bila nič uboga :twisted: . Sploh nisem bila osamljena :wink: . Pa nobenih exshibicionistov nisem srečala, same luštne in prijazne tekače :ignore: . Pa ker sem bila sama sem se spoznala (sicer na kratko) tudi z Vandrovcem :wink: . Še najbolj me je skrbelo, da bi me ta hitri predolgo čakali (saj so me, prav neverjetno :D )Nimam pa seveda nič proti vaši prijetni družbi in upam, da nas bo naslednjič tudi ta počasnih za družbo.

Pa saj vem, Lenči, da je prav enostavno teči tudi sam, zato sem to tudi napisala z malo hudomušnosti . So se "ta hitre" že zadnjič zaradi mene tako sekirale, ko sem ostala zadaj, pa je res čisto brez veze. Saj je že skupinski štart in ogrevanje dobrodošlo. Jaz se ne bi dobro počutila, če bi koga ovirala pri teku.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Pa saj vem, Lenči, da je prav enostavno teči tudi sam, zato sem to tudi napisala z malo hudomušnosti . So se "ta hitre" že zadnjič zaradi mene tako sekirale, ko sem ostala zadaj, pa je res čisto brez veze. Saj je že skupinski štart in ogrevanje dobrodošlo. Jaz se ne bi dobro počutila, če bi koga ovirala pri teku.

Me veseli, da ste tako uvidevne :lol: . Sicer bomo pa čez kakšno leto tako skupaj tekli hiter tempo :lauf:, saj hitro napredujete. :wink:
 katrca
natasa napisal/-a:
katrca napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Me veseli, da ste tako uvidevne :lol: . Sicer bomo pa čez kakšno leto tako skupaj tekli hiter tempo :lauf:, saj hitro napredujete. :wink:

To pa ITAK :D :D :D :D :D :D LOL ( al kak se že reče )
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:

Hoy,

Mi lahko pošlješ link do tega Prebolda?

Hvala!

Ja jaz sem imela včeraj malo moralnega mačka, ker smo pustili našega polžeka samega teči. :oops: Žal mi je, ker smo bili takšni egoisti. :oops:

Vem, da ni prijetno teči sam, zato organiziramo skupne teke. Zato še enkrat, ob sredah je namenjen tek tudi druženju in ne samo tekmovanju. Opazila sem, da smo zadnje čase postali malo tekmovalni in mislimo samo na tempo. Se vam ne zdi, da je druženje bolj pomembno :?: No ne vem, ampak meni je in upam, da se bom poboljšala do naslednjič.

Maček je izginir in jaz se boljš počutim. Morala sem napisati kar mislim.

Bravo, novi tekač! Super si odtekel tempo.

Upam, da se vidimo naslednji teden. Ura meni čisto ustreza.

Lep vikend vam želim in pridno nabirajte kilometre.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Hoy,

Mi lahko pošlješ link do tega Prebolda?

Hvala!

Ja jaz sem imela včeraj malo moralnega mačka, ker smo pustili našega polžeka samega teči. :oops: Žal mi je, ker smo bili takšni egoisti. :oops:

Vem, da ni prijetno teči sam, zato organiziramo skupne teke. Zato še enkrat, ob sredah je namenjen tek tudi druženju in ne samo tekmovanju. Opazila sem, da smo zadnje čase postali malo tekmovalni in mislimo samo na tempo. Se vam ne zdi, da je druženje bolj pomembno :?: No ne vem, ampak meni je in upam, da se bom poboljšala do naslednjič.

Maček je izginir in jaz se boljš počutim. Morala sem napisati kar mislim.

Bravo, novi tekač! Super si odtekel tempo.

Upam, da se vidimo naslednji teden. Ura meni čisto ustreza.

Lep vikend vam želim in pridno nabirajte kilometre.

LP, Mojca :wink:

Evo, upam, da se nam pridružiš :wink: !

http://www.tekaskitrener.si/index.php?view_clanek_id=19
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:uboga moja mentorica Lenči - drugič pridem zagotovo, da ne boš več tako osamljena tekla po naših gozdovih. A si vsaj videla kakega zanimivega ekshibicionista ? Baje ji nekaj roma tak naokoli, sem zadnjič zasledila v nekem časniku. :D

Katrca, saj zelo prijetno in lepo boža moj ego ta beseda mentorica Slika , samo ko tečemo skupaj naš standarni krog te pa ta tvoja mentorica Slika komaj dohaja, tako jo šibaš :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, priznam, včerajšnji tek je bil prav čudovit, če pomislim, da so naju danes s psom dvakrat ogrožali psi Slika (ja, eden res tako mali :evil: ) in da je eden od njiju (ta mali) že pošteno ugriznil v mojo supergo.

Lepo tecite in samo prijetne pozdrave tekačev vam želim
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri bo na Donninem teku prav prijetno lahkoten tek, zato grem v nedeljo zjutraj zopet malo daljšega (cca 15 km). Če je kdo za, pridem tečt ob Savinji, drugače jo bom pa kar po Laškem šibala sem in tja.
Uporabniški avatar
 vandrovc
Heh kar zanimivo, če te kdo pokliče, pozdravi po vzdevku iz foruma ko tečeš... ;)
Pa jutri... se vidimo na Rokovem Teku? Če ne...pa imejte se kjerkoli lepo...

Srečno ;)
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA