Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Katrca, Mojca99 in Vandrovc dober tečite jutri na Rokovem teku predvsem pa dober tek na okrepčevalnicah, ki so odlično založene z Kozjanskimi in drugimi slovenskimi dobrotami.

:lol:

Tebi Lenči pa prijeten tek na Doninem teku.
MojcaZ se vidimo v nedeljo na tekaškem treningu v Preboldu?

Prijeten vikend!

:wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Nataša, upam, da mi uspe prepričat svojo boljšo polovico, da gre z mano. Greš ti sama ali s svojo familijo?

Lepo se imejte na tekih in uživajte!

Lenči, do večera ti sporočim, če bom jutri za daljšo varianto (beri 15 ali več km), da bo lahko tvoj sprobal tudi kakšno daljšo turo. Palmanova se bliža :wink:

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, hvala, lep tek je bil, čisto polžje obarvan, prav prijetna druščina.

Mojca, pa ne računaj prezgodaj jutri, moj rad dolgo spi :wink: .
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Po današnjem teku v prijetni družbi ( hvala Špela*) se dobro počutim zato jutri planiram izvesti malo daljšo turo. Beri 15 in več odvisno od družbe in tempa. Upam, da se mi katera pridruži. Pa ne prezgodaj...Slika. 9:00 je primerna ura. Na posebno željo pa tudi ob 8:00 Slika, se bom že po poti prebudil.
LP
Uporabniški avatar
 vandrovc
natasa napisal/-a:Katrca, Mojca99 in Vandrovc dober tečite jutri na Rokovem teku predvsem pa dober tek na okrepčevalnicah, ki so odlično založene z Kozjanskimi in drugimi slovenskimi dobrotami.

Prijeten vikend!

Nataša, hvala...Tvoje želje po našem dobrem teku so šle direkt v naše noge... Uspelo mi je nardit osebni rekord Rokovega teka, rabil sem 2 uri, 3O minut. V veliko veselje mi je bilo spoznati del tekaškega foruma: Mojca 99 hvala za vzpodbudo, Paprikar uspeli smo, ti že verjetno velik pred mano, hvala za čestitke na cilju... In ve punce, Lenči, ste se verjetno imele tudi luštn v Ljubljani na teku, haha Nataša res neverjetno moč imaš...Hvala Ti!

Lepo nedeljo: s soncem obsijano, s teniskami obdano in nasmejano vsem skupaj..

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 Jančika
U, jaz sem pa mislila, da sta Rokov in Donnin tek jutri in sem vam zdajle prišla zaželet dober tek :shock: . Ja nič, vas pa samo lepo pozdravim in čestitam za uspešen dan :D .

Jaz sem moj dolgi tek odtekla danes, 18,5 km - od doma do Šešč in potem nazaj do prihodnjega doma. Nikoli še nisem nisem tekla od Griž do Šešč in sem čisto očarana - to je tak čudovit konec, da sem na trenutke kar osupnila! Joj, kak sem vesela, da bom kmalu doma tam blizu in bo to lahko moja običajna proga!
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:U, jaz sem pa mislila, da sta Rokov in Donnin tek jutri in sem vam zdajle prišla zaželet dober tek :shock: . Ja nič, vas pa samo lepo pozdravim in čestitam za uspešen dan :D .

Jaz sem moj dolgi tek odtekla danes, 18,5 km - od doma do Šešč in potem nazaj do prihodnjega doma. Nikoli še nisem nisem tekla od Griž do Šešč in sem čisto očarana - to je tak čudovit konec, da sem na trenutke kar osupnila! Joj, kak sem vesela, da bom kmalu doma tam blizu in bo to lahko moja običajna proga!

Kako boš šele navdušena, ko boš šla naprej do Šempetra :wink: . Res čudovita okolica.
Uporabniški avatar
 natasa
Lepo, da ste vsi preživeli lep tekaški dan. :lol:

Sama dones nisem nič tekla , ampak sem dan preživela v neki zidanici v Krškem :lol:, kjer smo imeli družinski piknik. Seveda sem cel dan jedla in pila :beer: . Preživela sem čudovit nešporten dan. Je prav pasal.

Čestitam za odlične teke, Vandrovc tebi pa za za osebni rekord. :juhuhu: :clap: !

MojcaZ jutri grem sama v Prebold.

Lepo se imejte!

Uporabniški avatar
 lenči
Vandrovc, čestitam za tvoj uspeh, res, kapo dol pred tabo Slika . Sem res vesela, da je bil tek zate tako uspešen in hkrati prijetne.

Me smo se imele luštn, družba čudovita, štart smo kar zamudile in še kakšno minuto nismo ble prepričane, če že štartamo, no pol smo hodle, potem pa smo le rekle, da moramo začet tečt. Kaj hočemo, Slika Slika na kupu, ne more bit drugač Slika .
Uporabniški avatar
 Mojca99
vandrovc napisal/-a:
natasa napisal/-a:Katrca, Mojca99 in Vandrovc dober tečite jutri na Rokovem teku predvsem pa dober tek na okrepčevalnicah, ki so odlično založene z Kozjanskimi in drugimi slovenskimi dobrotami.

Prijeten vikend!

Nataša, hvala...Tvoje želje po našem dobrem teku so šle direkt v naše noge... Uspelo mi je nardit osebni rekord Rokovega teka, rabil sem 2 uri, 3O minut. V veliko veselje mi je bilo spoznati del tekaškega foruma: Mojca 99 hvala za vzpodbudo, Paprikar uspeli smo, ti že verjetno velik pred mano, hvala za čestitke na cilju... In ve punce, Lenči, ste se verjetno imele tudi luštn v Ljubljani na teku, haha Nataša res neverjetno moč imaš...Hvala Ti!

Lepo nedeljo: s soncem obsijano, s teniskami obdano in nasmejano vsem skupaj..

Srečno... ;)

Danes je bil en res super tekaški dan. Na Rokovem teku sem bila prvič, in sploh ni easy. Vandrovc, čestitke tebi še posebej, sploh ob vseh teh vzponih in spustih. Tudi naši Katrci je uspelo, pa seveda moji svakinji in nečakinji. Čestitke vsem :D :D :D

Prijeten dan tudi jutri, karkoli boste že počeli. Jaz bom definitivno lenarila :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo vsem tekačicam na Rokovem teku, vas kar vidim nasmejanih obrazov in zadovoljstva, ki sije iz oči. Kar lepo si spočijte in malo polenarite.

Midva jo bova pa jutri mahnila sem in tja po Laškem, vsak zase, jaz sem itak prepočasna za Gospoda 5.00 :oops: Slika
 katrca
pozdravljeni. Tudi jaz sem uspešno prišla na cilj 5. Rokovega teka, s tem sva z Nino vse klance prehodili ( razen najmilejših ), ker si nisva upali preveč moči porabiti že na prvem delu proge. Je pa res, da na tem razgibanem terenu tečejo km kar sami od sebe. Danes pa sem malo "švoh", pa ne vem ali od teka ali pa se me kaj loteva, ker glavobol ravno ni moj pogosti spremljevalec.
V sredo se vidimo.
Uporabniški avatar
 natasa
Pozdravljeni,

ravno sem prišla domov s tekaškega dneva. Bilo ja odlično :lol: , vse dokler nisem dobila svoje analize teka :cry: .

Če zelo poenostavim, lahko rečem, da ne znam tečt :x ,
Urban je ugotovil, močno pronacijo, padem na peto in nogo mečem naprej :twisted: !

Torej se moram naučit pravilno tečt. :roll:
Ampak kako??? :evil:

Ja nič najprej v nabavo pravih copat pol pa učenje :oops: !
Edino kar me tolaži je to, da je rekel, da bom pol še hitrejša :lauf: !!

Eh bo že, sam, da mine prvi šok :-(( !

Lepo nedeljo še naprej!

Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, jaz se trudim teči po navodilih, sam meča so pa kar trpela na začetku. K sreči sem jaz imela copate že kar prave. Prihodnje leto pa ne bo dileme glede uvrstitve na teku v Logarsko :lol: .
 katrca
pravkar sem malo spoznavala stran LM, pa me je prestrašil take stavek
"Limit prvega kroga na 42 km je 2 uri in 15 minut" . Na pomoč ! A to pomeni, da je 21 km treba preteči v tem času ? ker potem jaz nimam tu kaj iskati, ker pretečem 21k km v 1 urah in 16 minut ( + še kakšna minutka ali dve ali deset )
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA