prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
Laufer, pozabil si še en del poročila. Namreč, da smo na vrhu in v cilju čakali tudi Eggy, ki je baje tekla svoj počaaaaaasen krog, ampak je bila takoooo počasna, da smo že vse pojedli, nje pa še vedno od nikoder. :lol:
Oziroma ... Bor, kaj si storil z njo? :shock:

Hvala vsem za piškote. In ananas. :D
Glede na količino hrane ... je bil en krog odločno premalo. Si nisem zaslužila vseh teh dobrot ... :oops:

Še vas bomo gnali v hrib! :twisted: Kajti: "naj se tekači ne vlečejo po progi!" :twisted:

Slinavca pa še čaka kazen. :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
spela* napisal/-a:Slinavca pa še čaka kazen. :twisted: :lol:

Slika ali lastnika :twisted:
 spela*
Ne bom se vendar znašala nad živalmi! :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
spela* napisal/-a:Ne bom se vendar znašala nad živalmi! :twisted: :lol:

hi hi hi :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Laufer
:laola
samo sporoči kje bo dogodek, pridem gledat in navijat.
 spela*
Psi namreč ne klatijo neumnosti. :wink:

Laufer, ti si mi malo sumljiv ... bi bil rad gledalec ali "žrtev"? :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Aktivni navijač, bom dajal nasvete kako ga dajSlika Slika in pa [img][img]http://www.cosgan.de/images/kao/sportlich/c020.gif[/img]

Slika Slika
Uporabniški avatar
 niki
spela* napisal/-a:Psi namreč ne klatijo neumnosti. :wink:

Laufer, ti si mi malo sumljiv ... bi bil rad gledalec ali "žrtev"? :lol:

Laufer napisal/-a:Aktivni navijač, bom dajal nasvete kako ga dajSlika Slika in pa [img][img]http://www.cosgan.de/images/kao/sportlich/c020.gif[/img]

Slika Slika

:shock: :shock: Vidim, da je obisk Golade lahko zelo nevaren :lol: :lol:
 spela*
Laufer napisal/-a:Aktivni navijač, bom dajal nasvete kako ga dajSlika Slika in pa [img][img]http://www.cosgan.de/images/kao/sportlich/c020.gif[/img]

Slika Slika

Ti bi me kar v boksarski ring postavil?! A za tako me imas? :shock: :lol:

Pa da si ne bos noge zvil med navijanjem, ravno pred maratonom! :twisted:

Sicer pa bi boksarska vreca prav prisla na naslednji Goladi, v gosteh, med tehtanjem ... :roll:

(stresic trenutno nimamo, smo vse porabili, ocitno smo danes napisali ze prevec neumnosti na forum)
 eggy
Dragi moji....

Golado sva odtekla z Borom in bilo je super. Tekla sva 53 min, mene je kar neslo.

Ker pa sem bila res na knap s časom, sem jo skoraj direktno popihala proti domu. Je pa tudi mene začelo že prav hitro zebst, tako da..... tista ideja o borovničah se meni sploh ne zdi slaba :laola

Malo mi je spet žal zaradi tistih piškotkov......smrk smrk......

Ta četrtek...ne vem kako bo z mano, najverjetneje me ne bo, se pa z veseljem spet pridružim prihodnjega.

Do takrat pa veselo tečite, pečite.....kuhajte..... pa kaj za degustirat prinesite :)

eggy
Uporabniški avatar
 IRA
eggy napisal/-a:Dragi moji....

Golado sva odtekla z Borom in bilo je super. Tekla sva 53 min, mene je kar neslo.

Ker pa sem bila res na knap s časom, sem jo skoraj direktno popihala proti domu. Je pa tudi mene začelo že prav hitro zebst, tako da..... tista ideja o borovničah se meni sploh ne zdi slaba :laola

Malo mi je spet žal zaradi tistih piškotkov......smrk smrk......

Ta četrtek...ne vem kako bo z mano, najverjetneje me ne bo, se pa z veseljem spet pridružim prihodnjega.

Do takrat pa veselo tečite, pečite.....kuhajte..... pa kaj za degustirat prinesite :)

eggy

eggy baje četrtkova Golada gostuje pri Fotru, tako, da je ta teden itak ne bo :wink:

Se vidimo še kdaj ... vsaj na startu, potem te itak ni bilo več videt 8) :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Ma bo pa jutri menda sladko obarvan K-Rožnik, če pa že cukra ne bo, bo pa vsaj velika družba. Baje :lol: :lol:
 eggy
I see.....saj res.

Za tja pa.....meni je zogdaj. NO, bomo videli, kaj se da naredit.

Hvala za opozorilo :)

lp
eggy
Uporabniški avatar
 Loni
Baje, da je danes četrtek, čeprav moje noge pravijo, da je ponedeljek (takrat namreč počivajo :lol: ).

No, ob šestih pridem pogledat, kakšna je situacija. Ali pa tudi ne.
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA