pajo napisal/-a:TS je...
1. ...
2. ...
3. Cena...
Joj sam cene ne izpostavljat prosm te, k me prime da bi šel proti zahodu, če mi gre pa kej na živce so pa teli naši € trgovci. Za dotični primer asics gel nimbus 10ka, priporočena cena je €83 mislm FO to je 55% razlike v ceni, v € območju je povprečje tega modela 105€ ne pa zelenca pa pol, pa še unih 20% k je popusta za TF, lepo vas prosim, heh se pač stornira račun pa ne plačajo DDVja, profit ma pa isti, tko k kolesarske trgovine vse ponujajo 20% gotovinskega popusta, na koncu leta pa napišejo da je bla napaka na kolesu in da prodaje ni blo. Komercialni ceni se približamo ob razprodajah tm pri -40-50%, da o realni ne govorimo. Jebeš dodano vrednost k je pa treba tud kej pojest, pa otroke v šolo poslat. Cenej bi se prodajalo ljudje bi več tekli, tudi več bi jih teklo, na superge bi se malo manj pazilo, bile bi hitreje uničene oz. bi jih hitreje menjaval/jih imeli več na lagerju, splošno počutje/zdravje ljudi bi se dvignilo na višjo raven /Če se veča število, tekačev je tud več povpraševanja po dodatni opremi

/ Jst srečen k sem dobil dva para vrhunskih copat za 110€ ti srečen k si jih prodal 2x toliko, nas tri prjatli. Ne pa peesda vsakega oskubit za čim več € ni dobro za karmo, boste radirka v naslednjem življenju...