Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Dule napisal/-a:štartal sem dve minutki po 6 uri in ne ob 6uri z Razijevo skupino. To lahko potrdi tudi starter Lojze 8)

Razy potrjujem, da Dule ni štartal z nami in nas je prehitel med prvim in drugim kilometrom. Sicer je Maj moj prijatelj in upam, da mi ne bo zameril te potrditve (če bo zato zadnji v kategoriji). Oba z Majem naju je indeks rešil pred zadnjim mestom v kategoriji press :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 slovon
Najprej lepa hvala prevozniku maj-u, po zaslugi katerega sem imel cast videti celo rajdo TF-jevcev in potem priti spet do tople postelje :)

Takoj zatem pa BRAVO, Ales & Co. - neverjetno, kaj vse lahko naredi tako malo ljudi!

In da ne pozabim na "Izvoli, tuki mas sok, pa vodo... Piskotov pa zgleda noben noce." - Vlajkota na okrepcevalnici na vrhu klanca. :-)

Po prihodu v cilj je sledila moja prva analiza - super! Upam, da bom se imel priloznost sodelovati.
Hvala vsem za dobro druzbo!

LP, slovon

Aja, pa se 17. mesto - najlepsa nagrada zame :))
Uporabniški avatar
 IRA
Dober dan ...

Evo pa smo spet tle :wink:

Ja meni je blo super! Krasna družba, krasen tek, vse krasno!

Miha65, hvala za prevoz :driver: :clap: :clap:
Na teku sem te pa za 5sekund nascala - HA HA!
Sej vem, da tebi to ne pomeni nič, men pa full - HA! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Najprej ČESTITKE organizatorju & company! Res ste bli super, prava familija in ata seveda taprav dec :cast1: :cast1: :cast1:

Tek je bil krasen in jaz sem se trudila na vso moč!
Sem kar zadovoljna ... vsekakor mi je par pozdravov med tekom dodalo malo pospeškov :twisted:

Recimo avi :lol: je tako lepo pozdravil, da me je melo, da bi kar za njim tekla ... pa ... ne bomo o detajlih, ne :oops: :roll:

Potem ero :wink:
Res fejst dečko!!!

bor .... mater, za njega pa nisem vedla a je blo prav, da sem pozdravla al ne ... mi je pol na analizi povedal kako zelo hudo je bilo tisti trenutek :wink:
bor hvala tudi za predstavitev oseb, vas je blo res malo morje .... in prijetno družbo na analizi!
Taprav dec jest temu rečem!

Ja na analizi sem mela same fejst dedce naokoli ... Nataša ti maš tut tapravega dedca, škoda, da nisem spoznala še tebe ... drugič, vsekakor! :P

Mah ... kaj čem nakladat, vsi po vrsti ste bli super!
Sem pa ponosna, da sem dobila svojo prvo tekaško diplomo in en kup kušvanja s Fotrom (ta je šele taprav dec :lol: ) :juhuhu:

Ogromno super ljudi je na tem forumu, a če grem po imenih bom še pol ure pisala!
Zato pa krasni ste, super družba in upam, da se čim večkrat vidimo!

Lp
IRA

P.S. Zanima me, kako se je imenovala tista pijača na cilju. Se mi je zdela krasna (mogoče silom prilike :oops: ) , ne presladka in osvežujoča!
Vem, da je blo neki na b ... in da je bil zraven tudi internetni naslov.

P.S2. Aha pa SUZANO sem spoznala, krasna punca! 8)
Naj ji tekne ta vikend ... sem vzela njen recept po teku - ŠNICL :lol:
 nana
ČESTITKE za organizacijo tega teka CELI EKIPI. bp :D

Glede mojega teka pa ni kaj veliko povedati - drugi tek v štirih tednih in razočaranje ob dejstvu, da kondicija tako hitro gre :cry: Drugače pa sem bila vesela, da sem spet tekla, druženje po teku je pa itak zakon :D
Drugo leto pridem spet! :D
 AinE
Ko tole prebiram, mi je res hudo :cry: .
Tolk tapravih decov in krasnih punc na kupu, jest pa doma z vročino. Pa tolk sem trenirala :x .
Vendar naša družina tudi letos ni ostala brez predstavnika na tej elitni prireditvi. Častno nas je zastopal naš najmočnejši član :wink:, ki še ni član TF, ampak pravi, da bo kmalu :) .

Lp E.
Uporabniški avatar
 zlopi
Dule napisal/-a:Aleš, če se še lahko otresem zadnjega mesta v kategoriji naj povem svoje argumente v bran :lol: : štartal sem dve minutki po 6 uri in ne ob 6uri z Razijevo skupino. To lahko potrdi tudi starter Lojze 8)

Drugače pa organizacija za vzgled čista petica :!:

Se vidimo na šestem Fotrovem teku :juhuhu:

Datum in ura teka: četrtek, 25.9.2007 od 16.30 - 18.00; kronometrski štart

:wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 miciM
Hvala vsem Tf-jevcem za lepo četrtkovo popoldne, bilo je lepo in veselo.
Se drugo leto spet vidimo :wink:

:wink:
Uporabniški avatar
 AVI
IRA napisal/-a:....Recimo avi :lol: je tako lepo pozdravil, da me je melo, da bi kar za njim tekla ... pa ... ne bomo o detajlih, ne :oops: :roll: .....

....glede na to kako sem jih enkrat v neki drugi temi poslušal....heheheh :lol: :lol: ....ni heca s tabo...zdej samo ne vem še kdo je bolj "HUD"...... :lol: :lol: ....
 Saša Č
Živjo.
Oglašam se prvič, ker je zelo nujno !!!!
Včeraj sem tekla na Fotrovem teku. Bilo je super, vse pohvale. :lol:

Ampak... hm... rezultati? Namreč... Mislim, da je prišlo do pomote. Skupaj s sotekačico Barbaro Zadravec in še enim tekačem, ki ga ne poznam, smo startali ob 5:33, v rezultatih pa piše 5:38. S tem ste nam čas izboljšali za celih 5 minut.

Tako da... hm.... mogoče bo treba popraviti razvrstitve???
:oops: :( :oops:

Žal mi je in upam, da ostali ne zamerijo. Poštenost velja.

Se vidimo še na veeeeeeliiiiiko tekih!

Saša
Uporabniški avatar
 lonely
Iskrene čestitke organizatorjem na lepi tekaški prireditvi.

Lepa proga-lepa narava-dobra družba-novi prijatelji-lepa d.....

Skratka SUPER

Lp
Uporabniški avatar
 vencelj
Letos sem bil drugič na Fotrovem teku, organizacija pa, tako kot lani, res dobra ( :clap: Aleš& company). To dokazuje tudi vsakoletno rekordno povečevanje števila udeležencev, ki se v pravi luči pokaže šele na analizi (prej so udeleženci razpršeni nekje na območju okrog Brda).
Pecivo vseh vrst odlično ( :cast: kuharicam), Matevž nam je s svojo adventure race predstavitvijo razširjal obzorja :clap: ...
Srečal sem veliko znanih TF- jevcev, veliko pa je tistih, ki se še ne poznamo, zato bi bilo na razglasitvi morda prav, če bi jo izpeljali tudi z nick-om :?

lp, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 27 Sep 2008, 09:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 miro
No , naj se še jaz pridružim pohvalam,za odlično organizacijo,samih preiskušenih TF-jevcev!!
Ugotovil sem , da sem bil v kategoriji A najtežji, pa še skoraj najmanjši, zato , pa sem na mojih štirih Fotrovih tekih prejel tri medalje, žena pa noče slišati, da sem predebel in tako dobro kuha...
Na analizi sem bil le kratek čas, ker se je sopotniku mudilo domov, sem pa vseeno na startno ciljnem prostoru srečal veliko dobrih prijateljev, tudi na čaj sem šel v brunarico, potem pa domov , kjer sem težko čakal na rezultate.
Upam, da bo Aleš objavil še najbolj uravnotežene rezultate, ter prejemnika prehodnega pokala (mislim, da vem, kdo si ga je pritekel :D )
Lepo se je bilo družiti z Vami!!
Tudi tekaško kiklco sem videl na čedni deklici!
Lp
Miro

Ps: Alenkine politanke so zakon!
Uporabniški avatar
 Dule
@zlopi: čakaj, čakaj, kaj pa tole

ales napisal/-a:@metkamarjetka: seveda ni potrebno biti na štartu ob pol petih;štartate lahko kadarkoli do šeste ure, ta hitri za silo tudi kako minuto po šesti..

Edino vprašanje kako hitre je imel Aleš v mislih.. :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
Copy paste:

Vsaka tekma se na svoj način vtisne v spomin, ampak tale Fotrov tek je pa res nekaj posebnega. V kompletu z analizo seveda. Se bom grebla drugo leto, da pridem med prvih sto (na štart) :wink:
Uporabniški avatar
 PeterM
Saša Č napisal/-a:Skupaj s sotekačico Barbaro Zadravec in še enim tekačem, ki ga ne poznam, smo startali ob 5:33, v rezultatih pa piše 5:38. S tem ste nam čas izboljšali za celih 5 minut.

Ja, tudi jaz sem opazil, da mi je bil pripisan zelo dober rezultat.
A trenutno tega ne zmorem, moj dejanski čas je 5 minut slabši, kot
piše v rezultatih, tako, kot je pravilno udotovila Saša Č.
Skratka, skupaj z dekletoma, ki sta bili precej hitri, sem štartal jaz.

Sicer pa je bila to zelo prijetna prireditev. :)
Sem pa opazil, da se lahko zgodi, če si vseskozi na gorskih tekih, da je tek po ravnem kar nekoliko nenavaden.

Ko sem videl rezultat, sem sprva mislil, da je to nekakšen prirejen izračun, ki upošteva BMI, potem pa mi je potegnilo, da temu ni tako.

Rezime, opazil sem, da imam kar lep bmi (najnižji v kategoriji), celo do te mere, da mi tudi 5 minut manj ni prineslo kaj več od 7. mesta v kategoriji.
Moj pravi uravnoteženi rezultat je torej 108,5532 s katerim pa pridem na 16. mesto med 20-imi v kategoriji.

Saj vse skupaj ni kdove kako pomembno, ne bi pa rad, da bi zgledalo,
da stojim za nečim, česar ne zmorem.

Bila pa je to zelo zanimiva prireditev. Všeč mi je bila Matevževa predstavitev. Sem kar pogledal, kaj vse zmorejo nekateri.
Napori, ki so jih dali skozi, se mi zdijo že skoraj nadčloveški. Da ne omenjam posebej spretnosti, ki jih moraš obvladati pri Adventure-ju.
Malo po predstavitvi nisem več vzdržal in sem pobegnil domov.

Vas vse lepo pozdravljam, PeterM
Nazadnje spremenil PeterM, dne 27 Sep 2008, 21:14, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA