teka-teka napisal/-a::D potem bi moral mene videt, kot trodelna nočna omarca![]()
Mislim, na suhost. Odkar laufam sem še mal težja.
Ja, prav si napisala, verjetno res "omarca", samo tempo maš pa kot Rossi

Moderator: lenči
LoniM napisal/-a:Jaz ga imam, kupljenega čez mejo, ne vem, če jih pri nas prodajajo. najbolj elegantno se boš znebila pripenjaja s knofljicami na majico tako, da boš doma odrezala elastični trak (ali dva, odvisno od tebe) v sebi primerni širini (minus dolžina startne številke) in to elastiko pripela na štartno številko. V Povirju smo dobili štartno številko že kar z elastiko gor in se ju fajn obneslo, ker na vetrovko je pa resnično nisem imela namena pripenjati.
V Celovcu vem, da jih imajo v Runnerspoint trgovini. Škoda, ker nisi prej rekla. Sem bila v soboto gor.
niki5 napisal/-a:Jaz bi tudi potrebovala ta trak! Pa saj to se mora dobiti tudi pri nas?Ker jaz nimam volje nekaj sama prčkati.. še traka za merilec srčnega utripa mi ni uspelo skrajšati, kljub temu da vsakič ko tečem bentim, ko mi leze dol
![]()
Počasnela napisal/-a:niki5 napisal/-a:Jaz bi tudi potrebovala ta trak! Pa saj to se mora dobiti tudi pri nas?Ker jaz nimam volje nekaj sama prčkati.. še traka za merilec srčnega utripa mi ni uspelo skrajšati, kljub temu da vsakič ko tečem bentim, ko mi leze dol
![]()
Niki, a greva v akcijo, da ga nekje najdeva?? Tudi jaz bi raje dala nekaj EUR kot pa da sama nekaj čaram.
Sicer bom pa v skrajnem primeru številko priknoflala na pas za bidon, ki ga sicer nisem nameravala nositi s sabo.![]()
LP, Urša
niki5 napisal/-a:No smo že iz 7 € prišli na 3 €To mi je že bolj všeč
![]()
Barva je pa res močna![]()
A je na Dunaju kakšna trgovina s temi zadevami? Naslednji teden grem pa mogoče malo pobrskam še tam.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA