Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Žal me ne bo :cry: ! Želim vam prijeten tek. Bom mogla tečt sama cca dve uri kasneje, v temi.
:twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ, hvala lepa za prijetno družbo, še bolj pa za super tempo. Tale Garmin me je kar lepo danes motiviral, ker si povedala, kako hitro gremo. Samo da najdem čas za v Hervis (in da ga bodo imeli), pa je moj - Jančika, bomo kar tri :lol: .

V nedeljo pa gremo do Šešč za trening za LM in to bo zame zadnji tako dolgi tek do tekme.

Prihodnjo sredo me ne bo, se bom potepala v Beogradu :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
a višinometer ma tud? sem v eni drugi temi spraševala (moram pogledat če ima višinometer) kaj naj si anbavim, pa sem dobila odgovor da so to igračke za fante (no res sem božička omenjala ;))
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:a višinometer ma tud? sem v eni drugi temi spraševala (moram pogledat če ima višinometer) kaj naj si anbavim, pa sem dobila odgovor da so to igračke za fante (no res sem božička omenjala ;))

Ja tudi višinomer ima, lahko izpisuješ profile prog itd, no podrobnosti ne vem, mene bolj zanima to, da si dolžino izmeriš, če tečeš po neki novi progi oz. neznanem terenu, pa tempo obvladuješ, tudi puls veš. Tudi Mojca ga še ni naštudirala (bo igračka za čez zimo, ko bo več časa :lol: ).
Uporabniški avatar
 Ksenija
super duper... že pišem božičku... rabim razdaljo, tempo, višinometer utrip tud lahko in to je to ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:super duper... že pišem božičku... rabim razdaljo, tempo, višinometer utrip tud lahko in to je to ;)

Ksenija, mene je tud podatek da na Diners gre na obroke razveselil :wink: in da bon tudi lahko vnovčiš :lol: .
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, midva sva Garmin naročila online pri Bofu, je bil naslednji dan pri meni :) . Hja, upam, da ga bom lahko v naslednjih dneh preizkusila - včeraj sem ga dala iz škatle, šele danes filat, kaj več pa res ne znese ob bolnem otroku...
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Lenči, midva sva Garmin naročila online pri Bofu, je bil naslednji dan pri meni :) . Hja, upam, da ga bom lahko v naslednjih dneh preizkusila - včeraj sem ga dala iz škatle, šele danes filat, kaj več pa res ne znese ob bolnem otroku...

Se bomo skupaj učile :wink: . Pozdravite se čimprej, da se zopet vidimo na teku. Sem vas le malo pogrešala, ste zelo prijetna družba :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Za nedeljo velja, ob 8.00 se dobimo, če bo katera za, gremo lahko tudi še malo naprej, ker proga je prav čudovita od Šešč do Šempetra :?: Hladno bo, prehudih postankov ne bomo smeli delati.

Aja, pa javite malo, kdo pride, da ne bom s sabo prinesla za stotnijo palačink :wink: , pol bom morala pa sama vse pospravit :lol: .
Uporabniški avatar
 nepot
Da še sam pristavim svoj lonček:)

Pred časom sem se iz Laškega preselil v Celje in redno nabiram kilometre v Knežjem mestu. Tekaški forum občasno prebiram, dane sem se pa opogumil, da tudi kaj napišem (še boljše napisano vprašam). Videl sem, da imate neko standardno turo.....od Špice do mostu v Petrovčah in nazaj. Ko tečete nazaj, zavijete čez viseči most in nazaj proti Špici,ali imate konec spoti speljan kje drugje?Danes sem zbral pogum in odtekel to traso čas 54:23....če je to res približno 11,5 km sem izredno zadovoljen.

Lep tekaški pozdrav vsem Celjanom.
 jZ
nepot napisal/-a:Da še sam pristavim svoj lonček:)

Pred časom sem se iz Laškega preselil v Celje in redno nabiram kilometre v Knežjem mestu. Tekaški forum občasno prebiram, dane sem se pa opogumil, da tudi kaj napišem (še boljše napisano vprašam). Videl sem, da imate neko standardno turo.....od Špice do mostu v Petrovčah in nazaj. Ko tečete nazaj, zavijete čez viseči most in nazaj proti Špici,ali imate konec spoti speljan kje drugje?Danes sem zbral pogum in odtekel to traso čas 54:23....če je to res približno 11,5 km sem izredno zadovoljen.

Lep tekaški pozdrav vsem Celjanom.

Lp.

V Petrovčah zaviješ levo čez most in potem kakšnih 800m naprej po cesti levo med sadovnjaki nazaj proti Celju. Ko se po kakšnih 8km (torej že skoraj nazaj) spustiš po enem hudem klancu navzdol (pred kratkim asfaltirano), zaviješ spet desno čez most (če bi šel naravnost, bi prišel do visečega mosta) in potem mimo Petrička spet nazaj. Moja klasična hitra proga je ta, s tem da začnem in končam pri splavarju. Okoli 13km pomojem.

Všečna teka sta mi tudi:
celjecenter- šmartinsko jezero - okoli jezera in potem vojnik - leskovec - celjecenter.

celjecenter- ostrožno - lopata - pirešica - žalec - celjecenter.

Srečno, jZ
Uporabniški avatar
 lenči
Jz je lepo opisal našo standardno progo, mi začnemo na mostičku pri Špici. Po mapmyrun in garminih je proga dolga 11,5 km (kakšen meter gor ali dol :lol: ).
 katrca
jaz v nedeljo sigurno pridem. Sem pa bolj "švohotna", ker sem bila precej prehlajena, tako da sem v sredo komaj zmogla naš standardni krog. Upam, da bo vseeno šlo, sicer pa lahko še vedno grem nazaj. Torej prijavljam sebe zagotovo, pa Nina je rekla, da pride, pa še ena Saša in še ena Lidija. Ampak zanje ne morem dati roke v ogenj.
Uporabniški avatar
 lenči
V nedeljo bom upam, že toliko znala na Garminu, da bomo imele tempo :oops: . No, če pride MojcaZ, bo še kakšne inštrukcije pred štartom dala :wink: .
Mene virusi zaenkrat samo na rahlo božajo, držim fige, da bo tako ostalo. Me pa nekaj desni gleženj muči, je bla v sredo potka preozka al pa jaz nerodna :oops: :lol: .
Se prav veselim nedeljskega teka :lol:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA