Tjas napisal/-a:Danes sem se tudi jaz vrnila iz Berlina, za katerega lahko rečem, da je bila to ena mojih najboljših odločitev
Biti del maratona tam je res nekaj imenitnega, pa tudi pred in po maratonu je super. Z doseženim zadovoljna (03:48:14), sploh glede na težave, ki sem jih imela zadnjih 10 km, so pa tudi mene dali pod GER, ampak...Vzdušje ob progi je res vznemirljivo, še posebej lepo je bilo pa videt slovenske zastave 
Mesto me je navdušilo, zato sem ves preostali čas izkoristila za potepanje po njem (to je pa super, če si sam, ko se ti ni treba na prav nikogar ozirat). Tudi ostalih maratoncev je bilo mogoče naslednji dan srečati kar precej, sploh ko je bilo potrebno po stopnicah navzdol, se jih ni dalo zgrešiti 
Danes si zjutraj spet kupim dnevno karto (ki stane 6,10 EUR in je glede na to, da velja za vse mogoče prevoze in to cel dan res poceni), ampak sem jo, res nenamerno, pozabila poštempljat. Tako se vozim po celem mestu, gor in dol, na poti na letališče, eno postajo preden bi morala jit dol, pa pride kontrolor, in vidi, da z mojo karto nekaj ni v redu in mi da samo na izbiro, a plačam takoj, ali kasneje (40,00 EUR)
Sem izbrala kar prvo možnost, tako, da čimpreje pozabim. Kazen mora biti vzgojna...si najbrž mislijo in res je, da red pa imajo.
Uh, mi smo se tudi enkrat švercali, sam ne vem zakaj, ker smo sicer pošteni fantje
V drugo sem pa pozabil štempljat. Nekako sem si mislil da sem itak turist in mi bo oprostil. Pa ne v Nemčiji, ha, tam je red!
Jaz sicer nisem tekel, sem bil samo direktor turistično-tekaške odprave.
Nekaj fotk in moje videnje maratona pa na mojem blogu:
Maraton v Berlinu