prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Ojej lenči ti pa si tudi polna doživetji in tudi zaradi takih stvar nam je tek pri srcu, da se tudi nasmejemo namreč :D

Ha, ha, saj se še kakšna takšna najde, če seljaka spustimo v mesto :wink: :lol: . Zanimivo je samo to, da sem v Berlinu našla hotel drugič ko sem šla brez zemljevida :oops: Slika, ker sem ga seveda pozabila doma :? .
Uporabniški avatar
 Loni
Loni sita, stuširana in kontent doma. Super je bilo, mi je ta K-Rožnik prav manjkal zadnja dva tedna.
Keksi so pri meni varno spravljeni :wink: Do kdaj, pa ne vem.
Uporabniški avatar
 Cormi
LoniM napisal/-a:Keksi so pri meni varno spravljeni :wink: Do kdaj, pa ne vem.

Ne vsi, nekaj smo jih prej pojedli......

Meni je bil današnji KRožnik spet zelo prijeten, domač (čeprav bi se znala še vedno zgubit gor :oops: ), s 5rco in Wego smo bili najboljši par :wink: . In kako dober občutek, ko te v cilju nestrpno pričakujejo, da odpreš prtljažnik.... :roll: :D
Uporabniški avatar
 Loni
Cormi napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Keksi so pri meni varno spravljeni :wink: Do kdaj, pa ne vem.

Ne vsi, nekaj smo jih prej pojedli......

Meni je bil današnji KRožnik spet zelo prijeten, domač (čeprav bi se znala še vedno zgubit gor :oops: ), s 5rco in Wego smo bili najboljši par :wink: . In kako dober občutek, ko te v cilju nestrpno pričakujejo, da odpreš prtljažnik.... :roll: :D

Vem :lol:
Uporabniški avatar
 raf
lenči napisal/-a:Danes nogice čisto OK, nobenih problemov ..

Mislim, da je že čas, da te nehajo boleti noge, ker si jih že tako utrdila, da so tamv spodaj sedaj samo še mišice in so se ostali materijali, ki se ponavadi radi limajo na noge kar porazgubili . :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Spet lep tek - kot ponavadi... Zelo lepo pa od Lauferja in Mace, da sta nas prišla (sicer v civilki :wink: ) pozdravit in malo strnit utise iz Berlina... :laola

P.P. Pa piškotki so bili spet SUPER...!!!
Uporabniški avatar
 5rca
Cormi napisal/-a:... s 5rco in Wego smo bili najboljši par :wink:

uničla sta me :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz bi jutri prišla štartat ob 17.00, a je kje dobra duša, ki me bo spremljala, da se ne izgubim na Rožniku :oops: :wink: .
Uporabniški avatar
 Laufer
Na žalost me ne bo, da bi lahko proslavil medaljo hitre "polžike".
Tudi DON je na zasluženem službenem počitku v sončnih krajih.
Uporabniški avatar
 bobr
Ti bom dal počitek :) Eni tud delamo na poslovnih srečanjih v toplih krajih. Še posebej zdej ko gremo na pijačo in pol večerjo. Težko delo pa to :twisted:

Fajn odtečite jutri.
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Jaz bi jutri prišla štartat ob 17.00, a je kje dobra duša, ki me bo spremljala, da se ne izgubim na Rožniku :oops: :wink: .

lenči jest grem s tabo :wink:

Ne obljubim pa, da se ne bova izgubili ... pa sej ni panike, še kak dodaten kilometer nič ne škodi :twisted: :D

Lp

P.S. bobr ti samo uživaj delavsko ali turistično, nema veze 8)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA super, skupno bova že našli nazaj, ni problema :wink: . Kilometer gor ali dol ne bo nobene panike. Komaj čakam :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
Jaz imam jutri predavanje, tako da ne vem ali mi bo znesel K-rožnik :(
Uporabniški avatar
 IRA
niki5 napisal/-a:Jaz imam jutri predavanje, tako da ne vem ali mi bo znesel K-rožnik :(

Nikica, jest razmišljam, da bi šla v četrtek na še en krog, če bo prst jutri prenesel pa greva lahko skupaj, če imaš čas?

Drugače pa sem danes prst konkretno zaflajštrala in je zdržal slabih 8km :cast1:
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:Jaz bi jutri prišla štartat ob 17.00, a je kje dobra duša, ki me bo spremljala, da se ne izgubim na Rožniku :oops: :wink: .

Klasika ob 16:30 nato pa nadaljevanje ob 17h. Prideš?
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA