Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 ninchi
oi!
ker bo to moj prvi maraton (42 km) je moj cilj samo: preteči ga :) kakšen bo pa čas bomo pa vidli :)
Uporabniški avatar
 aadler
Tudi sam bi rad izboljšal lanski čas,tako da ciljam na 3.15. ,seveda če bodo idealni pogoji . :nono:
 dragons
EčO napisal/-a:Moj URADNI čas na 42 bo 4:14:59 oziroma čim bližje temu rezultatu!

A to pomeni da boš letos zajček.
 nana
izzardly napisal/-a:Moj cilj je v cilj na 21,1 km priti pred Kenijci, ki bodo tekli na 42,2 km :D

Moj cilj je podoben - priti v cilj na 21,1 pred prvim maratoncem :D Lani je namreč zmagal Ukrajinec :wink: Mene je prehitel pa pri živalsem vrtu :shock:

Če ne bo tako, pa nič hudega, saj sem zadani cilj včeraj dosegla v Zagrebu :D Zmagovalca sem "premagala" za pol minute :D
Uporabniški avatar
 bla_k
Glede na to, da se rekordu glede na pripravljenost ne morem približat, je cilj drugo polovico maratona odtečt v istem tempu in istem času kot prvo polovico (kar mi do sedaj pravzaprav še ni uspelo).
Torej 2x po 1:45:00
Uporabniški avatar
 dexi27
Ker imam kar nekja težav s prepono, upam da bom sploh prišel na štart, tsko da kak odmevnejši rezultat odpade, še vedno pa upam na okol 3:10, vse kar bo bolj bo super.
Uporabniški avatar
 vencelj
Želja za 2:59:59 še vedno ostaja. Po vseh podatkih bi šlo, le kilometrov je premalo in mi nekje po 30 km zmanjka, torej je še vedno bolj realno pod 3:10 oz. izboljšati lanski rezultat (3:07:43 neto). V prid temu govorijo tudi izkušnje- lanski je bil prvi, vmes Radenci, torej je ta tretji.
Upam, da ne bo tako, kot večkrat slišim- da je bil prvi hkrati tudi najhitrejši...

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
jaz bi si pa za drugo leto zelo želel spet enkrat teči pod 4:00 :P , ker za letos je vlak že odpelal pa bo tam nekje okoli 4:13 :wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Loni
zlopi napisal/-a:Hoj,
jaz bi si pa za drugo leto zelo želel spet enkrat teči pod 4:00 :P , ker za letos je vlak že odpelal pa bo tam nekje okoli 4:13 :wink:
Lp, zlopi

U, a celo vlak pelje, no, pol moram pa jaz it že zdaj po karto. :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
imam željo mojo prvo 42-ko odteči pod 3:45. Čas je dosegljiv, paziti moram, da me na začetku množica ne bo potegnila :!:
ker pol lahko drugi krog zabrundam "le kaj mi je tega treba bilo...." :shock:
Uporabniški avatar
 vasko
Zame bo to prva 21-ka, upam pa na čas tam nekje okrog 1:50 do 1:55, bom pa zadovoljen tudi, če mi uspe odteči brez težav...
Uporabniški avatar
 ZHAK
Moj cilj je izboljšati lanskih 1:56:09 vsaj za sekundo.
Uporabniški avatar
 Tasko
Letos grem prvič na 21 km in hkrati bom prvič (upam da) pretekel to oznako. Moj cilj je odtečti brez težav in pod 2:00:00. Naslednjič pa bo moj cilj okoli 1:50:00..upam, da že v Palmanovi. :D

lp, Blaž
 iqfree
Rezultatsko je želja 1:29:59, klanec do Večne poti pa bo verjetno povedal ali bo rezultatsko zopet nedelja, prokleta nedelja ali bo :juhuhu:

Kot jih je že nekaj reklo, hitrost je, če je pa vzdržljivost, bomo pa še videli..

Sicer si pa želim lepega vzdušja in takega vremena, kot je zadnje dni.
 comet
Tasko napisal/-a:Letos grem prvič na 21 km in hkrati bom prvič (upam da) pretekel to oznako. Moj cilj je odtečti brez težav in pod 2:00:00.

lp, Blaž

+1

:D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA