Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 Dule
marjeta napisal/-a:
Za konec pa prav prijetna zabava

kaj je moral še plesat ..:shock:

Vse čestitke obema graparskim kerlcema :laola
Uporabniški avatar
 zz top
BRAVO, FANTA, TUDI OD VSEH ČUFERJEV Z VIPAVSKEGA....
:laola
Uporabniški avatar
 50cent
Čestitke za napredstavljiv dosežek :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: . Res ste od sile fantje tam doli :clap: .

lp :)
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ni kaj - čez kerlce jih pa ni. Čestitke obema!!!!
Uporabniški avatar
 jan_jan
Bravo Slavko, to je podvig, katerega je sposoben samo izjemno pripravljen kerlc in zato ti lahko samo iskreno čestitam. Kapo dol, pet krogov pomeni 175km in 12500m vzpona in prav toliko spusta. :cast: . Prestavil si meje mogočega na GM4O še višje, sedaj bo moral Jožko odpreti še Klub GM4O Ultra-Extremno :D . Želim ti uspešno regeneracijo in čakam na poročilo, ko boš povezal misli. :laola
Tinko, tudi tebi vse čestitke, kljub temu, da zastavljenega nisi izpolnil, ne smeš biti razočaran. Konec koncev si opravil cca 85km in 6000m+/-, kar je zavidanja vredno.
Hribi nad Grapo čakajo in nekateri smo jim letos ostali nekaj dolžni, zato sem prepričan, da bomo dolg poravnali prihodnje leto.
:D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zz top napisal/-a:BRAVO, FANTA, TUDI OD VSEH ČUFERJEV Z VIPAVSKEGA....

PA BRAVO FANTJE ŠE OD VSEH ČUFARJEV IZ ŠTAJERSKE

:cast: :cast1: :cast: :cast1: :cast:

:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
 klopotec
jan_jan napisal/-a:Bravo Slavko, to je podvig, katerega je sposoben samo izjemno pripravljen kerlc in zato ti lahko samo iskreno čestitam. Kapo dol, pet krogov pomeni 175km in 12500m vzpona in prav toliko spusta. :cast: . Prestavil si meje mogočega na GM4O še višje, sedaj bo moral Jožko odpreti še Klub GM4O Ultra-Extremno :D . Želim ti uspešno regeneracijo in čakam na poročilo, ko boš povezal misli. :laola
Tinko, tudi tebi vse čestitke, kljub temu, da zastavljenega nisi izpolnil, ne smeš biti razočaran. Konec koncev si opravil cca 85km in 6000m+/-, kar je zavidanja vredno.
Hribi nad Grapo čakajo in nekateri smo jim letos ostali nekaj dolžni, zato sem prepričan, da bomo dolg poravnali prihodnje leto.
:D

Da nisi kakšnih vejic pozabil pri km in m ?
Koliko časa pa je rabil za vse to?

Pa en globok poklon, jasno.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a:Da nisi kakšnih vejic pozabil pri km in m ?

:D tu pa pridejo namesto vejic kar veje ali pa celo korenčki :D
:arrow: za čas sem pa tudi jaz zelo firbčen in čakam na ... :hack:
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Martin in Slavc!

Neponovljivo. :laola

Naj vam bo pot GM4O še dolgo v lepem spominu in da jo še velikokrat
pretečete in prehodite.

Lp. Zvone
Uporabniški avatar
 jan_jan
[quote="klopotec :D[/quote]

Da nisi kakšnih vejic pozabil pri km in m ?

Pa en globok poklon, jasno.[/quote]

Brez skrbi Klopotec, razdalje in merske enote so pravilne, več informacij pa upam, bo povedal kar sam. Čas ultra-maratona 40h30min.
Štartal v nedeljo zjutraj ob 6.00h, na cilju v ponedeljek ob 22.30h. :clap: :cast1:
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja zelo mi je žal, da sem zamudil zgodovinski dogodek prihoda v cilj Slavcovih petih krogov, bom pa zraven sigurno, ko jih bo naredil Martin in Joco drugo leto. :D
Sem pa pri tem podvigu sodeloval vsaj malo in to metolaži. najprej sem ponoči počakal Slavca in martina Na Kalu, ko me je Martin poklical z sedla čez Suho, da gre samo še do Kala, Slavc pa da je odločen da gre naprej.
Po krajšem pogovoru z Slavcem hitro ugotovim, da ga lahko ustavi le poškodba ali kaj takega nepredvidljivega na poti. Martin pride kake pol ure za njim in je res utrujen, ko odpove glava tudi telo noče več. Lepo ga posedem v avto in se odpeljeva v Znojile, kjer še za las ujameva Slavca in mu dava malo okrepčila. Potem pa v Hudajužno h Renati. Slavc je kmalu za nama in po krajšem postanku, okrepčilu jo mahne naprej v Durnik 4. Razmere se izboljšujejo in kaže se nov lepši in toplejši dan.
Martina odpeljem na Petrovo Brdo, kjer ima avto. Zjutraj ga bo počakal na P.B. in mu nudil pomoč, pomagala pa mu je še mama Danica, ki je zelo dobra kuharica.
Slavko pa je nadaljeval kakor je zastavil cilju naproti. Cela Grapa je dihala z njim in tudi TFjevci so bili pri stvari.
Zvečer pa slavje na Petrovem Brdu kerlcu Slavcu v čast, cela oskrbovalna ekipa in še cel kup prijatlov s televizijo na čelu, res je bilo prijetno to mi lahko verjamete, čeprav nisem bil zraven.
Preteči prehoditi traso GM4O 5 KRAT je pravi podvig in mislim, da ga še dolgo ne bo nobeden ponovil, pa tudi v to nisem več siguren, kajti človekove zmogljivosti nimajo meja to je dokazal tudi Slavc. Ko sem sam opravil kot prvi 3 kratno ponovitev sem bil prepričan, da se bodo našli ponavljalci, da jih je pa že več kot 10 bi pa težko takrat verjel in da se bodo našli taki, ki bodo GM4O ponovili 4 X tudi ne, da pa se bo dobil nekdo, ki bo GM4O ponovil PETKRAT pa res nisem mislil. In še bolj sem vesel, da je to uspelo GRAPARSKEMU KERLCU za to sem pa resnično, resnično vesel. :D
Res Slavko kapo dol, vesel sem, da sem bil lahko delček te odprave in še bolj sem vesel, da se je moja zamisel z vrha Kobla o trikratni ponovitvi tako lepo prijela in razpredla svoje korenine daleč na okoli in se še razpredajo.
Dobrodošli vsi ponavljalci ali novi člani, pogoji so idealni, jesen prekrasna zato kar veselo na pot :D
 Jožko
Pozdravljeni!
Lep vikend je v klub GM4O pripeljal spet nekaj novih članov. Čestitam :!: :D V tako lepem pravljičnem ambijentu opraviti s krogom je res nekaj najlepšega :!:
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA