Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 BONI
Teden dni te ni za računalnikom ,pa se že dogajajo čudne stvari,svaka čast,sedaj pa moram še malo napisati Janezu če je za kakšno podobno pi....rijo
lp dare
Uporabniški avatar
 husein
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Lep vikend je v klub GM4O pripeljal spet nekaj novih članov. Čestitam :!: :D V tako lepem pravljičnem ambijentu opraviti s krogom je res nekaj najlepšega :!:

Ja res je, včerajšnji dan je bil kot nalašč za en krog. Fantastični razgledi in čudovite jesenske barve v vseh možnih odtenkih... super je bilo.
Sam sem bil bolj pozen, sem štartal malo pred deseto. So pa pred mano že štartali fantje, mi je povedal oskrbnik.
Sem se pa pozabil vpisat v koči za klub. Bo treba pred zimo na še en krog.

Boni, kako je blo na morju? Nižinske priprave?
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja bravo Husein, čestitke in dobrodošel v klub prijazeljev GM4O. Boš dal za rundo, ko ti je blo dano tako lepo skoraj pravljično vrerme(se hecam) :D
Uporabniški avatar
 husein
To je bilo pa vredno več kot le eno pivo :lol:
 Jožko
Ja članstvo v klubu , kar narašča iz dneva v dan in resnično smo veseli vsakega novega člana. danes sta pogoje izpolnila dva Viteza. Kaj več o vtisih s poti pa bosta že sama napisala. Vreme je bilo danes super in vzdušje tudi :D
 Jožko
Ja pa tudi v sekciji EKSTREMNO pričakujemo novega člana. Zvonko iz Maribora je v tretjem krogu. Zvonko je zadevo vzel mal po svoje in je štartal v Hudajužni in seveda bo moral v Hudajužni tudi končati.
Ob 19,00 je štartal s Petrovega brda v temno in hladno noč, upam, da mu uspe še zadnji del poti prehoditi, preteči tako, kot si je zamislil. :cast:
Graparski Kerlci mu držimo pesti, sam pa ga grem še malo počakat in mu dat mal spodbude. Srečno Zvonko in varen korak v temni in mrzli noči :!:
 Jožko
Zvonko je na cilju :!: in mislim, da se sedaj že greje zavit v odeje v Rutkovem hramu na Petrovem brdu. Prvi vtisi, ki mi jih je povedal v Hudajužni so zelo lepi, pogledi v takih jasnih jesenskih nočeh res nesejo daleč, podnevi pa jesensko sonce človeka prelepo greje.
Res smo počaščeni, da se je ultra maratonec takega kova, kot je Zvonko vpisal v našo sekcijo EKSTREMNO :laola :cast:
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo!!! Čestitam! :clap: :cast:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo Zvone
na tiho si presenetil
in zmagal :cast: :juhuhu: :cast: :juhuhu: :cast: :juhuhu:

Zdaj bom pa, zgleda, tudi jaz moral sam?

Bolj težko, čuj, bom počakal na kakšno priložnost, ko bo družba :D

Štajerci še samo solirate :shock:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA