Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 tae
Špelca, kaj pa če se mene držiš. Saj veš, da nama gre v zadnjem času dobro, ko sva skupaj. :D
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:no sej sm vedu :oops: kako ste nerazumevajoči :evil: :)

Tih bi bil, pa bi bil mer. Spominjaš me na tiste piflarke v srednji, ko so se vsakič pred in po testu tresle ali jim bo zneslo ali ne, na koncu pa itak dobile 5-ko. Vsi ostali se nismo preveč obremenjevali, včasih je ratal za dvojko, včasih pa tudi ne. Evo pa me zdaj poglej v kakšnega možakarja sem zrasel. :D
 spela*
tae napisal/-a:Špelca, kaj pa če se mene držiš. Saj veš, da nama gre v zadnjem času dobro, ko sva skupaj. :D

Hehe, to bi pa sploh s še večjim veseljem, ampak zaenkrat bi tvoj tempo zmogla le nekaj sto metrov ... mogoče. :oops:

Lahko se te pa držim pred startom, pa bo to prineslo obema dober rezultat in vsem skupaj lepo vreme. :D
 kovit
tae napisal/-a:
kovit napisal/-a:no sej sm vedu :oops: kako ste nerazumevajoči :evil: :)

Tih bi bil, pa bi bil mer. Spominjaš me na tiste piflarke v srednji, ko so se vsakič pred in po testu tresle ali jim bo zneslo ali ne, na koncu pa itak dobile 5-ko. Vsi ostali se nismo preveč obremenjevali, včasih je ratal za dvojko, včasih pa tudi ne. Evo pa me zdaj poglej v kakšnega možakarja sem zrasel. :D
:cry: :cry: :cry: :--( :--(
Uporabniški avatar
 tae
Za lepo vreme bomo poskrbeli skupinsko en dan prej z eno indijansko pesmico.

Za štart ti pa težko rečem kako in kaj glede na veliko množico ljudstva.
Uporabniški avatar
 tae
Ej stari (kovit), nič zdaj jokat. Glavo pokonci in akcija.
 spela*
tae napisal/-a:Za lepo vreme bomo poskrbeli skupinsko en dan prej z eno indijansko pesmico.

Za štart ti pa težko rečem kako in kaj glede na veliko množico ljudstva.

A potem mi res preostane le, da se te držim na progi? To bi bil pa RES izziv. :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
Še ena kovica :lol: , ki :--(

Na 1:59:59 te bomo že spravili do cilja.
Uporabniški avatar
 garač
tae napisal/-a:Za lepo vreme bomo poskrbeli skupinsko en dan prej z eno indijansko pesmico.

Sm mislu, da si vremenar samo na področju dolenjske...sedaj ti lovke segajo že po prestolnici...pa si res zrastu v orenk možakarja :wink:

Moja napoved je pod 1:50...želja pa pod 1:45...sej bo šlo, sam bo treba garat :lauf:
 spela*
Laufer napisal/-a:Še ena kovica :lol: , ki :--(

Laufer, jaz po novem očitno "lovim" Taeta. S ciljem, da za njim zaostanem pol ure ali manj. :lol:
 kovit
Laufer napisal/-a:Še ena kovica :lol: , ki :--(

a zdej se boste pa še zajeb.... iz mene :--( :--( :--( :--( :FO: :D
Uporabniški avatar
 tae
garač napisal/-a:

Moja napoved je pod 1:50...želja pa pod 1:45...sej bo šlo, sam bo treba garat :lauf:

Zato pa si "garač."
Uporabniški avatar
 solatka
Da vam malo pokvarim povprečje :lol: . Pa da slučajno ne bi pozabili da smo tud Polžki na TF, a ne... :wink:

Torej na 10,5km upam na čas 1:8:59.
 pauleto
Garač, če se me boš držal, se ti bodo sanje uresničile ... hec.javascript:emoticon(':lol:')
Lep dan in pridno treniraj (kar je dalu je dalu).
Moja želja in napoved je podobna Garačevi, in sicer pod 1:50; napovedujem pa 1:48:00.
Uporabniški avatar
 garač
pauleto napisal/-a:Garač, če se me boš držal, se ti bodo sanje uresničile ... hec.javascript:emoticon(':lol:')
Lep dan in pridno treniraj (kar je dalu je dalu).
Moja želja in napoved je podobna Garačevi, in sicer pod 1:50; napovedujem pa 1:48:00.

Pauleto v slogi je moč in tako lahko sanje postanejo resničnost...sam bo treba garat :lol:
Kar smo prigaral je prgaranga...tko da srečno :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA