prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miciM
mogoče pridem jaz, če bom dovolj zgodaj iz službe

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
:?: :?: :?: maco in mene zanima, kakšna je situacija - a kdo pride in kdaj pride :?: :?: :?: Jusuf je nekaj omenjal običajno uro in lokacijo, Avi sanja o ovalu malo prej.
Uporabniški avatar
 AVI
Loni napisal/-a::?: :?: :?: maco in mene zanima, kakšna je situacija - a kdo pride in kdaj pride :?: :?: :?: Jusuf je nekaj omenjal običajno uro in lokacijo, Avi sanja o ovalu malo prej.

OK...situacija glede mene se ni spremenila...tako da ostaja redča preproga ob 17-ih...ne vem pa kaj je mislila MiciM...ali da se loti hribov ali tartana.... :lol: :lol: ...we'll see.... :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
Medve prideva ob šestih preverit situacijo, primerno opremljeni - z lučkami.
Uporabniški avatar
 AVI
...OK...kakor smo zvedli....MiciM danes ne bo...tako, da pride na oval banana.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
AVI napisal/-a:...OK...kakor smo zvedli....MiciM danes ne bo...tako, da pride na oval banana.... :lol: :lol: :lol: :lol:

In kaj je bilo z banano? Medve sva odtekli svojo turco, brez bližnjic in z lučkami. Prav fajn je bilo, načvekali sva se za en teden nazaj in na koncu obe ugotovili, da sva prav lahko tekli (jaz osebno že dolgo časa nisem imela tega filinga). Lepa in optimistična napoved pred LM.
Uporabniški avatar
 maca
Loni, hvala za družbo. In kje ste bili vsi ostalai Goladarji. Samo en dober teden me ni bilo na spregled in že je totalen raspust. Kje so šefi Golade, kje je tuki kakšen red in disciplina.

Po celotedenskem tapkanju po sejmu sem bila zares potrebna enega fajn miganja, v noge in v jezih. Uh, kako paše.

Zdaj pa sem pripravljena na ljubljansko polovičko, se me je prejšnji teden vseeno lotevala psihična kriza, ampak sem že pomirjena. Samo da ne vem, ali bom jaz Loni vlekla ali bo mogoče morala tokrat ona mene.

Bomo videli.
Uporabniški avatar
 AVI
Loni napisal/-a:...In kaj je bilo z banano? ....

...danes na ovalu bila sta skoraj sama in si duška dala AVI in banana....(banana ??? go back)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
maca56 napisal/-a:...snip, snip.. Kje so šefi Golade, kje je tuki kakšen red in disciplina.

8) Kje so šefi? :) Ali lahko govorim s šefom? ;) Jaz vem, da se pegaz sonči na irskem soncu, drugi mali "šefek" pa je postal eno zavaljeno in leno truplo, ki ga prepričujem že cel teden, da naj končno kaj naredi za kondicijo, pa me nič ne sliši. :twisted: Sem bil en mesec na zasluženem dopustu in evo kakice. :)
8) Moram pa vas pohvalit dekleta in fantje, ki ste danes tekli. Le tako naprej. :) Ja, to je zmagovalna pot. Srečno v nedeljo na vseh razdaljah. :)

Lp, Jusuf Je'l Saljam
Uporabniški avatar
 Loni
AVI napisal/-a:
Loni napisal/-a:...In kaj je bilo z banano? ....

...danes na ovalu bila sta skoraj sama in si duška dala AVI in banana....(banana ??? go back)

:laola za Avija in banano. Si bil mož beseda.
Uporabniški avatar
 AVI
:laola ...tudi za vaju...sta bile žene besede....ups to pa ni čist .....mah ampak da sta pa mož beseda se pa tud mal čudno čuje...heheheh....tako da sta bile kar žene besede....to je to....hehehehhe :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Jusuf napisal/-a:Hoj!
maca56 napisal/-a:...snip, snip.. Kje so šefi Golade, kje je tuki kakšen red in disciplina.

8) Kje so šefi? :) Ali lahko govorim s šefom? ;) Jaz vem, da se pegaz sonči na irskem soncu, drugi mali "šefek" pa je postal eno zavaljeno in leno truplo, ki ga prepričujem že cel teden, da naj končno kaj naredi za kondicijo, pa me nič ne sliši. :twisted: Sem bil en mesec na zasluženem dopustu in evo kakice. :)
8) Moram pa vas pohvalit dekleta in fantje, ki ste danes tekli. Le tako naprej. :) Ja, to je zmagovalna pot. Srečno v nedeljo na vseh razdaljah. :)

Lp, Jusuf Je'l Saljam

Ale prosim vaas, co to jee?

Šefi so virtualno vseprisotni, prosim nič šimfat čez šefe. Samo da pri nas verjamemo v samoupravljanje in prepustimo tekačem veliko saminiciative, da se med sabo zmenijo in zmotivirajo. Šefi smo tu za okras in parado. Predvsem tisti na "irskem soncu" :roll:
Se pridružujem željam novega "okroglega" son(d)čka Slona in vaam želim dober tek na LJM in PalmiNovi in sploh povsod, kjer se kaj dogaja tekaškega.

BTW a če dežne kaplje letijo vodoravno, to pomeni, da je "irsko sonce" nizko nad obzorjem? :oops:

Vse vas pogreša vaš
Nadvojvoda :)
 eggy
Dragi moji....

Mene že dolgo ni bilo na Goladi. Pa ni z njo nič narobe, še manj z vami.

Vam tole goladarsko zabavanje kar malo zavidam. Mene daje stopalo leve noge.....diagnoze so različne (od vkleščenosti spredenjga tibialnega živca do stresnih fraktir ene od metatatrzalnih kosti). Tako sem morala (upam, da le začasno, presedlat na kolo in na plavanje).

Tudi današnjega maratona se na žalost nisem mogla udeležit. "Srce se mi je paralo", ko sem vas gledala na startu.....jest bi tuuuuut. No, pač....13. mi ni bil usojen. Amapak....delam na tem, da bom tudi letos še tekla. Jutri naprej s fizioterapijo.

Čestitke vsem goladarejm za uspešno pretečeni LM!

eggy
Uporabniški avatar
 Laufer
:cry:

Tudi jaz sem na pol v bolniški, tako da tudi mene čaka rehabilitacija.

Čimprej se pozdravi, te pogrešamo kakor tudi letečega konja.
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA