- 23 Okt 2008, 11:30
Ja Zvone, res si lepo opisal tvoj podvig, ki si ga opravil v tem vikendu in podvig je še toliko več vreden, ker si ga opravil popolnoma sam brez suporta drugih.
Stari borec kot je Zvonko me je presenetil v vseh pogledih. Ko sem popoldan dobil sporočilo z besedilom: "maratonci tečejo zadnji krog" ga nisem prav razumel, kajti Zvone je napovedal K24. Ko pa pridem na Petrovo brdo pozdravit dva viteza, ki sta krog opravila mi povejo, da Zvone dela 3 kroge. In kar kmalu ga tudi zagledam, sledi prisrčen sprejem vseh prisotnih in Zvone se že pripravlje za nadaljevanje. Presenetil me je še v enem pogledu, ko je brez pijače, brez kakršnih koli dodatnih oblačil odhitel na pot da dokonča zastavljeno. BRAVO!
Sam pa doma v prijetno topli dnevni sobi, nisem mogel lepo v miru gledati TV (spati), v mislih sem bil z njim in ga celo poklical. Telefon je ostal nem, kar sem vedel že prej. Ob predvideni uri, ki jo je omenil na Petrovem Brdu sem se odpravil v Hudajužno, da ga pozdravim in rečeva kakšno. No tko je tudi blo, skodelica toplega čaja in par lepih besed, Zvonko zadovoljen z opravljenim podvigom, jaz pa tudi, ker smo v sekcijo pridobili še enega člana z visokim rejtingom in seveda, ker sem vedel, da bom prestanek noči lahko lepo v miru zaspal.
Čestitke še enkrat Zvonko za lep in doživet opis in seveda srečno še naprej na tvojih dolgih samotnih poteh.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko