Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Jožko
Ja Zvone, res si lepo opisal tvoj podvig, ki si ga opravil v tem vikendu in podvig je še toliko več vreden, ker si ga opravil popolnoma sam brez suporta drugih.
Stari borec kot je Zvonko me je presenetil v vseh pogledih. Ko sem popoldan dobil sporočilo z besedilom: "maratonci tečejo zadnji krog" ga nisem prav razumel, kajti Zvone je napovedal K24. Ko pa pridem na Petrovo brdo pozdravit dva viteza, ki sta krog opravila mi povejo, da Zvone dela 3 kroge. In kar kmalu ga tudi zagledam, sledi prisrčen sprejem vseh prisotnih in Zvone se že pripravlje za nadaljevanje. Presenetil me je še v enem pogledu, ko je brez pijače, brez kakršnih koli dodatnih oblačil odhitel na pot da dokonča zastavljeno. BRAVO!
Sam pa doma v prijetno topli dnevni sobi, nisem mogel lepo v miru gledati TV (spati), v mislih sem bil z njim in ga celo poklical. Telefon je ostal nem, kar sem vedel že prej. Ob predvideni uri, ki jo je omenil na Petrovem Brdu sem se odpravil v Hudajužno, da ga pozdravim in rečeva kakšno. No tko je tudi blo, skodelica toplega čaja in par lepih besed, Zvonko zadovoljen z opravljenim podvigom, jaz pa tudi, ker smo v sekcijo pridobili še enega člana z visokim rejtingom in seveda, ker sem vedel, da bom prestanek noči lahko lepo v miru zaspal.
Čestitke še enkrat Zvonko za lep in doživet opis in seveda srečno še naprej na tvojih dolgih samotnih poteh.
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljena Jožko, Jani, Rudi, Žarko, Miro, Zdravko, Boris, Leon, Boni, Vencelj, Husein ter ostali člani GM4O-extremno in GM4O!

Hvala vsem za čestitke!

Več kot vesel sem, da sem vam se lahko pridružil na tem seznamu. Zdaj lahko tudi potrdim, da je med najzahtevnejšimi. Je pa tudi med najlepšimi. Je res izziv, ki te ali "podre" ali "dvigne v nebesa"- odvisno od uspeha.

Meni je uspelo.

Lep pozdrav vsem. Zvone

P.S. Upam, da se vidmo na sprejemu
 klopotec
Lepo si se imel Zvone. Ti kar zavidam in čestitam.
Uporabniški avatar
 zvone
klopotec napisal/-a:Lepo si se imel Zvone. Ti kar zavidam in čestitam.

Hvala Tone!

Če sem pri besedi ... Jutri in v nedeljo je kar lepo vreme ...

pot pod noge in na traso maratona GM4O - verjami mi : ne bo ti žal!

Vse lepo sem pustil za sabo ...

Moje priporočilo velja tudi ostale ki berete te vrstice.

Lep in prijeten vikend v naravi vam želim! Zvone
 Jeb
Zvone, zame si živa legenda. Bravo.
 klopotec
zvone napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Lepo si se imel Zvone. Ti kar zavidam in čestitam.

Hvala Tone!

Če sem pri besedi ... Jutri in v nedeljo je kar lepo vreme ...

pot pod noge in na traso maratona GM4O - verjami mi : ne bo ti žal!

Vse lepo sem pustil za sabo ...

Moje priporočilo velja tudi ostale ki berete te vrstice.

Lep in prijeten vikend v naravi vam želim! Zvone

Še preden si mi priporočil to turo, sem malo pobrskal za slikami s tega GM40 in me je resnično prevzelo. Za naslednje leto je že na mojem koledarju. Zame bo to kar težavna stvar, ampak upam da mi bo vseeno uspela.
Še pred uradnim tekom se bom enkrat sigurno podal na to progo, ne vem pa kako je z označbami, ker kakega podrobnega opisa proge pa nisem našel. Če kdo ve za kak link se priporočam.
Ta vikend bo res primeren za tako turo, ampak zdaj žal ne morem.
Hvala za priporočilo in tudi jaz želim vsem lep vikend.
Uporabniški avatar
 Pingo
Mislim da rabiš samo GSM in številko od Jožkota in se praktično ne moreš izgubiti :wink:
Uporabniški avatar
 jan_jan
klopotec napisal/-a: Še pred uradnim tekom se bom enkrat sigurno podal na to progo, ne vem pa kako je z označbami, ker kakega podrobnega opisa proge pa nisem našel. Če kdo ve za kak link se priporočam.

Proga je skozi celo leto označena s smernimi tablicami in če si boš na zgoraj omenjeni povezavi prebral še natančnejši opis trase, potem ne moreš zgrešiti. Pot je lepo uhojena, na večih mestih pa je itak tudi markirana s planinsko markacijo.
V jesenskih barvah je še posebej privlačna. :D
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, tudi mene še čaka ekstremna varianta.
Na teku od župana do župana ( http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9659 )smo bili samo trije, ki nas je zadovoljil le en krog, vsi ostali so že bili člani ekstremnega kluba, torej dileme ni :roll: . Sedaj se zadeva križa z ostalimi plani (LM, sladkih 6, palmanova...), a po novem letu boljše bo in tudi koledar bo šel korenito v drugo smer...obljubljam- predvsem sebi... :roll:
se vidimo in lep pozdrav

vencelj

No, seveda, progo pa dobro poznam, itak :D
 janezu
so maratoni in so Maratoni. ker nisem ljubitelj asfalta sem se udeležil slednjega :D megla nekje med 700 in 1000m, višje pa brez oblačka,toplo,suho. prvič sem šel kontra krog in moram priznati - se vleče. dvakrat sem uletel v območje lova in res sem se bal,da me kakšen lovec (enkrat -na durniku so bili bohinjci) zamenja za starega kozla. pri rudkotu knjige ni več,vendar krog je bil samo potrditev,da me 22. ne bi vn vrgli :D LP vsem kerlcem ju
 Jožko
Bravo Janez!
Ja knjiga je res pr men, te bom pa vpisal bod brez skrbi in tut brez vpisa si dobrodošel na našem srečanju.
Še dobro, da si preživel to "lovsko " fronto, pod Poreznom :D
Uporabniški avatar
 Pingo
Jaz pa vem po kaj je šel janezu v hribe nad Baško grapo,ni samo obnovil članstva temveč je tudi užival v norih razgledihh

PRAVLJICA NAD BAŠKO GRAPO

ČAs ogleda slike si nastavite v meniju pod podnapisi,potem pa miško iz slikce dol da le ta ne moti.

LP

Bojan
Uporabniški avatar
 T1
Bravo Pingo, res super slikce.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 52