Moderator: Snezinka
Loni napisal/-a:najbolj si bom zapomnila uro in pol vpitja Nataše, mace56 in mene malo pred ciljem, tako da me trebušna predpona boli od navijanja za maratonce
plus tisoč in nekaj objemčkov in poljubčkov tudi nekaj šteje
Ksenija napisal/-a:Loni napisal/-a:najbolj si bom zapomnila uro in pol vpitja Nataše, mace56 in mene malo pred ciljem, tako da me trebušna predpona boli od navijanja za maratonce
plus tisoč in nekaj objemčkov in poljubčkov tudi nekaj šteje
pod tole se pa podpišem... smo tud polžke navijale za vas
kmma napisal/-a:Tegale na siolu pa ne razumem; citiram:
....Najboljši Slovenec je bil Robert Kotnik na 12. mestu (2;35:32). Kotnik se je po tekmi jezil, ker je moral teči na čelu skupine in je narekoval tudi ritem tekačem na 21 kilometrov, saj je tako kljub svojemu najboljšemu času, ki ga je dosegel, zaostal za svojimi načrti. ....
Mislim, da vsi, ki tečejo na polovičko nad 2:30, tečejo približno pol počasneje, kot tekač, ki teče tak čas na 42-ko. Tako, da Kotniku prav dolgo že niso mogli slediti in ga s tem utrujati.
Vseeno vse čestitke Kotniku in ostalim ...
lukkka napisal/-a:jaz pa prvič lepo in zmerno, brez da letim na svoj max. ali vsaj blizu njega in tudi prvič 21km. Do sedaj sem tekel več ali pa manj - čas 1:50:50.
Če koga zanimajo fotke z 10ke, so na povezavi - se opravičujem za nekaj "umetniško" zapacanih.
Pa čestitke vsem, ki ste danes dosegali svoje cilje
Loni napisal/-a:najbolj si bom zapomnila uro in pol vpitja Nataše, mace56 in mene malo pred ciljem, tako da me trebušna predpona boli od navijanja za maratonce
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA