Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:super, vesela zate... sam vseeno raje kak trenutek več v postelji kot premalo ... naj te razvajajo!

Hehe, to pa itak. Naslednje dni imam na sporedu izležavanje do nezavesti :lol: .

Uživaj in se pusti razvajat !!!

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Danes se pa vidimo a ne? Ob 18.00 :D .

Itak .

katrca
Jančika, pazi se, še veliko Zajcev moraš spraviti na dobravo. Madonca, boš imela energije, ko se prihodnjič snidemo na terenu.
danes pa ob 18h, kot dogovorjeno.
Uporabniški avatar
 Turbo Roman
Vidim , da vas je duh Ljubljanskega maratona čisto prevzel. Priznam, da je tudi mene, sem moral malo pobrskati za rezultati. Lenči, hvala za slike, pa še komentarji so dobri.
Si kar vse po vrsti zaslužite čestitke za 21km, Nataša pa itak, ki je razred zase in se z nami poigrava, kot se ji zdi.

Zame je bilo 10,5km čisto dovolj, še danes čutim posledice, ko s Francijem družno šepava po hodniku.

Danes bi se vam rad pridružil ob 18h, na žalost pa sem pred dvema dnevoma izgubil meni zelo dragega človeka in me zato ne bo. Vseeno sem v mislih z vami.
Uporabniški avatar
 natasa
Turbo Roman napisal/-a: Nataša pa itak, ki je razred zase in se z nami poigrava, kot se ji zdi.

Danes bi se vam rad pridružil ob 18h, na žalost pa sem pred dvema dnevoma izgubil meni zelo dragega človeka in me zato ne bo. Vseeno sem v mislih z vami.

Roman hvala, moram reči, da si me kar nasmejal :hehe:.
Iskrene sožalje in se vidimo v sredo.

Uporabniški avatar
 Turbo Roman
natasa napisal/-a:Roman hvala, moram reči, da si me kar nasmejal :hehe:.
Iskrene sožalje in se vidimo v sredo.

Tudi ti znaš poskrbeti za dobro voljo, predvsem pa za motivacijo. Bom spremljal, kaj bo novega.
Uporabniški avatar
 IRA
Jančika, super za dobre novičke ... naj se ti lepo in konkretno zaceli!!!

Turbo Roman pa vidim, da ima krizo identitete ... :twisted: Sam še čakam, da se začneta Turbo Roman in gospod 5:0 pričkat med seboj - kdo ma boljši tempo :twisted: :twisted: :twisted:

Drugače pa moje sožalje, tudi z moje strani :cry:

Šepanje pa ... a še kar ne spusti bolečina?
Si siguren, da je samo od krča, da ni kakšna poškodba na mišici?

Sicer pa ... lenči bi lahko malo pomasirala - k nede!?!

Z mojim tekom danes pa je smešno ... sem si nardila kavico, da vidim kaj si bo vreme zmislilo ... sije namreč sonce in pada, ko strela ... imamo tudi mavrico ...
Popijem kavo, potem se odločim ... ali na en krajši krog pa potem v Lj (ma moj rojstni dan in moram po darilo) al bom šla pa kr direktno v Lj ...

Nič, lepo tekajte danes ... Lenči, upam, da bojo kilometri se obnesli tako kot sva si medve to zamislili :lol:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika, lepo, sedaj pa se kar izležavaj, da boš hitro med nami :lol: :wink: .

Hvala vam za današnjo prijetno družbo. To je bil tempo, da sem še jaz lahko čvekala, pa je bilo na koncu 6.50. Čudovito nabiranje kilometrov za Sladkih6. Me je zelo poživilo tole današnje tekanje in se počutim, da bi gore premikala :wink: . Hvala Nataša za nasvete.

Pa kaj, če so si tisti šoferji mislili, da smo malo :-- , ko je ravno deževalo, mi pa tam po temi tekali naokoli. Ampak tako toplo je bilo, da je bil dežek prav poživljajoč.

MojcaZ, pa le še pridi :wink: , nova trasa je itak super.
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika, šli smo proti čistilni napravi v Tremarjah. Ni takšnih klančkov, treba je sicer dvakrat prečkat cesto, makadam je v dežju pač blaten. Je pa malo daljša, 12,5 km je nameril Mojcin Garmin. Za teke po temi super, ker je kar precej luči, no, smo pa itak imeli lučke s sabo. Prometna tudi ni tako, tu pa tam, kakšen avto. Če kdo želi, lahko na obratu gre še malo v klanec. Ha, jaz bi lahko šla kar naprej v hrib pa domov :wink: :lol: , samo v temi ni ravno prijetno, pa še avto ostane v Celju. Pa klanec je zelo strm :oops: . Upam, da sem potešila tvojo radovednost in boš lažje zdržala do prvega tekca.
Uporabniški avatar
 natasa
Ja tudi meni je pasal naš klepetavi tek res smo šle na izi in mi je bilo prav super.No moji so doma že mislili, da smo se izgubili :oops: :wink: .
Ampak je treba počasi, moje noge so še utrujene sladkih6 se pa približuje, tako, da ne smem pretiravat. :wink:
Trasa je prav super in bo kar o.k. za tale zimski čas. Zdej grem pa spat sem prav ubita! :lol:

Še dobro, da je bil z nami Gospod 5:00, če ne bi bilo danes MojciZ dolgčas
:roll: .
Bomo dirkali po Sladkih6. :lauf:
Uporabniški avatar
 Jančika
Aha, to progo pa poznam, sem doma iz Košnice, kar je sicer na drugi strani vode, pa ipak. Sem že tekla iz Tremarij do Celja. Super!
Uporabniški avatar
 micika
Jutro! :)

Se mi mudi, tako da vas samo pozdravim.

Aja, to pa še moram vprašat. Tule gor sem videla, da imajo člani tekaškega foruma popuste v trgovinah (Intersport, se mi zdi). A katera kaj ve o tem?
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Jutro! :)

Se mi mudi, tako da vas samo pozdravim.

Aja, to pa še moram vprašat. Tule gor sem videla, da imajo člani tekaškega foruma popuste v trgovinah (Intersport, se mi zdi). A katera kaj ve o tem?

Micika, popust imamo v Tomas sport trgovini, povedati moraš nik (da preverijo) in 20% popusta je tvojih :wink: :lol: .

Lep pozdrav tudi tebi :D .
Uporabniški avatar
 micika
lenči napisal/-a:
micika napisal/-a:Čer, punce!

Jančika vas pozdravlja iz bolnice. Poseg je uspešno prestala in končno dobila jest. Bila je namreč tešča od včeraj zjutraj.

Jaz pa ne vem, kaj je danes z menoj. Musklfiber na kvadrat. Auč. :cry:

Jutri pa ne bom migala, kajti popoldan me čaka zobar. (Bi rajši šla migat z musklfibrom). Sicer pa rabim kak dan počitka v tednu, a ne?

Lepo se imejte! :D

Aja, koliko pa je norma oz. koliko km in kako hitro moram tečt, da se vam lahko pridružim kakšno sredo? Sicer še ne računam kmalu na to, a samo toliko, da vem. Pa da imam motivacijo. :oops:

Hvala za novice o Jančiki, upam, da bo hitro spet med nami.

Musklfiber pa pove samo to, da si bila res pridna. In počitek je v tem primeru nujen, tko da ni panike.
No, me tečemo 11 km, lahko gremo tudi 6. Ko boš tam pri 50 minutah na 6 km pa le povej, da te povabimo bliže :lol: :wink:

No, potem se pa vidimo čez ene dve leti. :cry:
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA