prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Golada je vedno bila in bo. Tako, da se vidimo v četrtek. Samo uro moramo še dogovorit. Tema bo tako ob 17 (na koncu) kot ob 18 h (ves čas).
Uporabniški avatar
 pegaz
Eggy... :( :(
Ful škoda za poškodbo!
Glede starta pa - se zelo dobro spomnim lani, ko sem vas na startu gledal z vročino. Ni tok fajn.

Laufer, hitro se pozdravi!
Razy ma pa itak vse pod kontrolo, zdaj, ko se je oranžni prekvalificiral v polha in pegaz v severnega jelena :)

Vsem pozdrav in čestitke za dober tek!
Pegaz :)
 luzr
Eggy res štrajka... Najprej tolče solo Golade, na skupnih nam priteče nasproti, sedaj se pa izgovarja na zdravstveno stanje...
Ampak, Eggy, plavanje in bicikel sta prav prijetni aktivnosti.
___.___

Golado bom mogoče odšvercal jutri. Prav pasje počasno.
Za četrtek namreč nisem prepričan. Verjetno me šefi zaradi tega ne bodo vrgli iz goladne sekcije.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Demokratično sprašujem za želje glede ure uradne Golade, glede na spremenjene pogoje (ko pade mrak, ne na oči, ampak na nebo prezgodaj).
Neuradno sicer navijam, da stvar prestavimo na 17 uro. Seveda lahko tečemo tudi dvakrat in delamo zimsko bazo.
Predvsem me zanimajo mnenja tistih, ki pridete ta četrtek, ker bi mi bolj ustrezalo ob 17:00. Za naprej pa lahko opravimo tudi daljšo izmenjavo mnenj glede ure.
Baron Razy (zimska kordinacija press).
Luzer, bres skrbi, za šverc teke, ki so celo prijavljeni, dobiš samo pohvale.
Uporabniški avatar
 Laufer
Verjetno me ne bo ker grem na Koroško in se vrnem šele zvečer.
Vsem lep in prijeten tek.
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz pa via Venezia, sem taksi služba za letališče, nimam pojma, kdaj pridem nazaj, odvisno od vremena. Grem že zjutraj, ma bella Italia ima svoje šarme. :lol:
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz navijam za 17.30, ker to bi mi še mogoče zneslo z normalnim človeškim tempom, da pridem do štarta

:wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Glede na glas ljudstva je danes Golada ob 17:30,
Kar se uradnega štarta tiče. 2 lučki prinesem s seboj.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Laufer napisal/-a::lol: Možno je, da mi uspe.

Super, nas bo več.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Avi, ti kar pridi ob 17:30, tudi za obrnjen krog se lahko zmenimo, če boš počasi tekel.
Uporabniški avatar
 Laufer
A niso volitve že mimo ? :lol:
Ponovno se bo treba odločati o levi ali desni opciji :roll:, obe pa sta preverjeno enako dolgi in imata enako višinsko razliko. Bomo videli kateri stran bo več ponudila :rol:, važno je le eno :lauf:
Uporabniški avatar
 AVI
raziskovalec napisal/-a:Avi, ti kar pridi ob 17:30, tudi za obrnjen krog se lahko zmenimo, če boš počasi tekel.

Hvala za razumevanje...ampak je žal tako prišlo..da me na goladi ob 17:390 ne bo, si bom svojo porcijo privoščil že veliko prej.....ma je tako naneslo...kaj hočmo....lep tecite :D :D
Uporabniški avatar
 miciM
Se globoko opravičujem, da sem vam določila uro ob kateri morate teči, pa še nekaj impulzev ste porabili :oops: ,ampak služba me ni hotla spustit, sem kar do 7h nabijala +ure, :lol: :lol: . Upam, da ste uživali.

:wink:
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA