Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Sandi3team
sej tut plavanje ni problem, če je volja. V društvu že od oktobra izvajamo začetne in nadaljevalne tečaje plavanja. Pa po enem mescu naše ribice že veselo plavajo po bazenu gor in dol :D

:D
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, za soboto kaže z družbo mojega moža bolj slabo. Avto še ni OK. Za jutri pa z mano in njim ne bo nič. Sem pravkar zvedela, da bom na sestanku do 17.30. Moj pa mora nogico počivat (pa avto :oops: ). Za prevoz pa se dogovorimo v petek, jaz sem za skupinski dogovor in prevoz. Čakam še na IRO, da pove, ali se bo vozila s svojim dragim sama, da ji bomo vsaj pot kazali iz Celja, da ne zaide na Štajerskem.
 katrca
tudi mene jutri ne bo. Za soboto so slabe napovedi. A prireditev bo v vsakem vremenu ?
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:tudi mene jutri ne bo. Za soboto so slabe napovedi. A prireditev bo v vsakem vremenu ?

A se spomniš v kakšen vremenu smo tekli prejšnjo sredo??

Prireditev po moje da bo, ponavadi tekaških prireditev ne odpovejo zaradi dežja.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, za soboto kaže z družbo mojega moža bolj slabo. Avto še ni OK. Za jutri pa z mano in njim ne bo nič. Sem pravkar zvedela, da bom na sestanku do 17.30. Moj pa mora nogico počivat (pa avto :oops: ). Za prevoz pa se dogovorimo v petek, jaz sem za skupinski dogovor in prevoz. Čakam še na IRO, da pove, ali se bo vozila s svojim dragim sama, da ji bomo vsaj pot kazali iz Celja, da ne zaide na Štajerskem.

O.K. se za prevoz dogovorimo v petek.
Bo pa jutri udeležba bolj slaba, torej tisti, ki pa boste tekli pa prijeten tek.
:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
V soboto tečemo v vsakem vremenu :lol: . Tistih nekaj kapljic bo bolj za poživitev kot ovira. Mi je kar žal za jutri, ampak tko je. Bom danes peljala Indya malo na sprehod :wink: tekat. V petek pa se dogovorimo za prevoz, bo moj dragi že tudi vedel sigurno ali gre ali ne.
Lepo tekajte in seveda počivajte tudi :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Lepo tekajte in seveda počivajte tudi :wink: :lol: .

Jst bom danes in v četrtek na izi tekla na štadionu, ker ima Luka atletiko in to eno uro v krogu :oops: , res ne vem kako bo to na Sladkih 6 :? .
Pustimo se presenetiti. :lol:

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Lepo tekajte in seveda počivajte tudi :wink: :lol: .

Jst bom danes in v četrtek na izi tekla na štadionu, ker ima Luka atletiko in to eno uro v krogu :oops: , res ne vem kako bo to na Sladkih 6 :? .
Pustimo se presenetiti. :lol:

Čisto vredu, tam je krog 1 km :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Sem pogledala posnetek pa res zgleda prav fajn. Me zanima pri katerem krogu bom spremenila mišljenje :?

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Sem pogledala posnetek pa res zgleda prav fajn. Me zanima pri katerem krogu bom spremenila mišljenje :?

Zadnjem :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:Sem pogledala posnetek pa res zgleda prav fajn. Me zanima pri katerem krogu bom spremenila mišljenje :?

Upam, da ne bom tako kmalu nehala :oops: !
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Ja moj zadnji krog bo prej kot tvoj-ki bo tam čez 60 :lol: . Takrat pa itak lahko spremeniš mišljenje :wink: .
Nazadnje spremenil lenči, dne 04 Nov 2008, 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Ja moj zadnji krog bo prej kot tvoj tam čez 60 :lol: . Takrat pa itak lahko spremeniš mišljenje :wink: .

:shock:

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jutri torej ne bo nobenega :?: :cry: (šmrk šmrk, v jok pa na drevo :lol: ). jaz sem se pa ful veselila sredinga teka zdej pa tko. Pa nič, pa drugič.

Fajn tečte v soboto. Jaz pa grem za cel vikend v Piran (oz. Strunjan) na tekaški vikend k Urbanu. Upam, da se bomo fajn meli.

LP, Mojca :wink:

p.s.: No če si kdo premisli za sredo naj mi sporoči. :wink:
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA