katrca napisal/-a: Aja, Lenčine bodo itak bančne, pomeni denarne, ha-ha. Bom dala vse od sebe, da jo dobim.
Jst tudi, jst tudi

natasa napisal/-a:katrca napisal/-a: Aja, Lenčine bodo itak bančne, pomeni denarne, ha-ha. Bom dala vse od sebe, da jo dobim.
Jst tudi, jst tudi!
katrca napisal/-a:Super, Franci, če česa ne bom znala, te bom prosila v sredo. Pa saj menda bo šlo, VOLJA NAJDE POT. Sicer bom pa moža prosila, je on tudi tehnični tip, samo ima vedno pripombe kadar grem jaz mimo navodil. Raje kar s poskušanjem, pa se vedno ne obnese.
micika napisal/-a:Naj se še jaz pohvalim, da sem si končno danes kupila taprave šuhe za tek oz. hojo. Šla sem v Tomas sport in je bil gospod zelo prijazen. Malo me je spravil tudi v smeh, pa malo sem zašvicala na tisti tekaški napravi, nakar mi je pokazal posnetke mojih zavaljenih nog in sva skupaj ugotovila, da spadam med une taredke, ki hodijo na ven. Tako da mi je dal ene fajne bujeke za malo denarja (glede na cene, ki so bile tam), pa 20 % popusta, brez da bi zahteval kake podatke o tekaškem forumu..
Skratka, same pohvale.![]()
Valjda, da sem komaj čakala, da pridem domov in šla ven. Ni me motil niti dež in to, da sem prišla gnila do kože domov. Če to ni norost...![]()
Pa kako malo jaz rabim, da sem srečna.
lenči napisal/-a:Drage sotekačice odpiram razpis za prevoz na Sladkih6. Prevozno sredstvo lep srebrn Peugeot (
tegale si lahko same kupite
), z velikim prtljažnikom za vso opremo in darila. Vaša taksistka vas pobere po želji na dogovorjenem mestu v Celju in odpelje v svet sladkosti
. Ker nerada zamujam in so nam vrli cestarji postavili veliko ovir napoti do sladkosti, predlagam, da smo res pravočasni. Katero uro predlagate?
Vaša taksistka Lenči![]()
P.S.: Kopilot bo brkljal po motorju in če bo pravočasno zaključil, se od veselje pripelje sam![]()
.
micika napisal/-a: Če to ni norost...![]()
Pa kako malo jaz rabim, da sem srečna.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA