Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
očitno bova imeli enega moškega predstavnika... boš morala ira svojega oddat drugim polžkah haha
bova midve poskrbeli za "najinega" fanta ane ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem za...aja za skupino ne za druženje pod črko P.
a gremo enkrat to traso že prej odtečt, tko za zabavo ;)

A ti bi že tekla :?: :shock: , hja saj te razumem. No malo poznam tisti teren tam okoli, sem že plavala v jezeru, samo to je ta malo jezero, če sem prav videla. Hm, zakaj pa ne, bi bil prav lep izlet :wink: . Bi MojcoZ za vodičko naprosila, da se ne bi preveč mučile.
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:jst sem za...aja za skupino ne za druženje pod črko P.
a gremo enkrat to traso že prej odtečt, tko za zabavo ;)

A ti bi že tekla :?: :shock: , hja saj te razumem. No malo poznam tisti teren tam okoli, sem že plavala v jezeru, samo to je ta malo jezero, če sem prav videla. Hm, zakaj pa ne, bi bil prav lep izlet :wink: . Bi MojcoZ za vodičko naprosila, da se ne bi preveč mučile.

ne boš verjela, jaz bi tekla že predvčerajšnjim ne jutri ;)
sej počivam še nooo... danes si bom privoščila glinine obkladke in knjigico...imam še danes podaljšan dopust ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:očitno bova imeli enega moškega predstavnika... boš morala ira svojega oddat drugim polžkah haha

Ksenija, pravilno razmišljaj: glejta da bosta lepo imele svojega dragocenega moškega predstavnika. Noname ima zelo lepo ime: Dalibor, samo IRA ga nekam skriva. Meni je pa tko prirasel k srcu, še posebej, ker je tako zelo navijal zame na Sladkih6 :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Drugače pa nas je naša Solatka čisto šokirala s svojo ekipo SALSA Polžkov :shock: :wink: :lol: . Ekipa ima celo dva moška predstavnika. Tole me bo pa čisto požrlo od radovednosti do takrat :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:očitno bova imeli enega moškega predstavnika... boš morala ira svojega oddat drugim polžkah haha

Ksenija, pravilno razmišljaj: glejta da bosta lepo imele svojega dragocenega moškega predstavnika. Noname ima zelo lepo ime: Dalibor, samo IRA ga nekam skriva. Meni je pa tko prirasel k srcu, še posebej, ker je tako zelo navijal zame na Sladkih6 :wink: :lol:

se strinjam, zelo prijeten fant, je z nama tekel na LM ;)
zelo pravilno razmišljam in sem ponosna da imava takšnega najinega dragocenega fanta ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Hm, sem mislila, da bo z moškimi težava, sedaj pa sta po dva v dveh ekipah :shock: . Polžki, mi smo zakon :wink:
Uporabniški avatar
 nini32
Pozdravljene!

Žal bom odpovedala Barbkin tek v Velenju. Sem 14 dni resnično počivala, nič nisem tekla, v bistvu na tek še pomislila nisem. V tem tednu pa tudi slabo kaže z nabiranjem kondicije.

Tako da, ..... nič z menoj.

Imam pa tudi tremo s ponovnim pričetkom teka. Je katera v bližini Celja in bi lahko kakšen počasen krog tekela z menoj - polžico, ki potrebuje motivacijo. :oops:

lp, nini
Uporabniški avatar
 solatka
nini32 napisal/-a:Pozdravljene!

Žal bom odpovedala Barbkin tek v Velenju. Sem 14 dni resnično počivala, nič nisem tekla, v bistvu na tek še pomislila nisem. V tem tednu pa tudi slabo kaže z nabiranjem kondicije.

Imam pa tudi tremo s ponovnim pričetkom teka. Je katera v bližini Celja in bi lahko kakšen počasen krog tekela z menoj - polžico, ki potrebuje motivacijo. :oops:

lp, nini

Mislim, da bo Lenči kar pravi naslov za družbo pri teku :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Pozdravljene!

lp, nini

Hm, kaj je pa zate počasi? Ker nekateri ste že po naravi prehitri zame :oops: . Sem pa iz Laškega, tako da skupni teki res niso problem. Javi se na ZS :lol: , pa bomo videle, kdaj ti kaj odgovarja, tempo, pa razdalje............. Pe Celjani pozor prebiraj, tam se tudi polžki družimo zraven, pa ni problema.
Uporabniški avatar
 niki
Lenči,
za Barbarin tek smo se mi takole nabrali:
1. Loni
2. iqfree
3. niki
za 4. člana ti pa še sporočimo..
Uporabniški avatar
 nini32
[Hm, kaj je pa zate počasi? Ker nekateri ste že po naravi prehitri zame :oops: . Sem pa iz Laškega, tako da skupni teki res niso problem. Javi se na ZS :lol: , pa bomo videle, kdaj ti kaj odgovarja, tempo, pa razdalje............. Pe Celjani pozor prebiraj, tam se tudi polžki družimo zraven, pa ni problema.[/quote]

Hvala, za odgovore.
Se javim na ZS. proti večeru ali pa pozno v noč. sedaj namreč šibam po opravkih. kaj je zame počasi? pred dopustom sem 6,4 km nardila v 50 min. je to počasi? sej vem, nekateri mislijo da sem za med penzionistke. 8) kako pa bi bilo danes pa ne vem.

srede popoldne odpadejo, zaradi službenih obveznosti. :(
Uporabniški avatar
 Loni
niki napisal/-a:Lenči,
1. Loni
2. iqfree
3. niki

4. član je pridobljen - Laufer.

Pa če smem jaz ime predlagat, bi bili Nutella polži, asociacija na dve dobri stvarci, pa še s sabo jih lahko imamo :wink:
Drugače se mi pa tudi ime Eskimo polži dopade, asociacija na sladoled. Madonca, samo futr in tek mi hodita po glavi. Bejžmo delat.
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:
niki napisal/-a:Lenči,
1. Loni
2. iqfree
3. niki

Pa če smem jaz ime predlagat, bi bili Nutella polži, asociacija na
http://www.kulinarika.net/recept/sladic ... 11683.html
Pa še s sabo jih lahko imamo :wink:
Drugače se mi pa tudi Eskimo polži dopade, asociacija na sladoled. Madonca, samo futr in tek mi hodita po glavi. Bejžmo delat.

super :clap: meni sta oba imena všeč :D

joj.. mi je že cukr padu.. grem nekaj sladkega pojest.. :D
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:
4. član je pridobljen - Laufer.

jupiiiii :juhuhu:

se bom potrudila, da do decembra malo hitrost natreniram :wink: ker sem najšibkejši člen :roll:

torej:
1. Loni
2. Laufer
3. igfree
4. niki

Samo še ime.. a bomo bolj sladki ali hladni :wink:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13