Sebi napisal/-a:@Nataša: gre za napad na družinski rekord
 !
 !

okrepčevalnica pod streho, garderobe, večerja, podelitev in analiza v šolski jedilnici, ki bo drugo leto že premajhna - vse super
 okrepčevalnica pod streho, garderobe, večerja, podelitev in analiza v šolski jedilnici, ki bo drugo leto že premajhna - vse super  

in sladkih postankov ob obloženi mizi. Po priporočilu Starega Mačka
 in sladkih postankov ob obloženi mizi. Po priporočilu Starega Mačka    sva se ob koncu pete ure "okrepčala" in zadnjo uro tekla, kot prvo. Šele, ko sem se ustavila, sem se zavedala, da me zelo resno boli levo koleno...in da se je nabralo lepo število kilometrov.
 sva se ob koncu pete ure "okrepčala" in zadnjo uro tekla, kot prvo. Šele, ko sem se ustavila, sem se zavedala, da me zelo resno boli levo koleno...in da se je nabralo lepo število kilometrov.
 .
 .

) dati poudarek na kvaliteti Sladkih 6, kot je bilo temu letos in že sama uvrstitev na štarno listo v prihodnjih letih uspeh.  Pod kakšnimi pogoji bi si zagotovili ob prevelikem interesu tekačev štartno številko pa velja razmisliti.
 ) dati poudarek na kvaliteti Sladkih 6, kot je bilo temu letos in že sama uvrstitev na štarno listo v prihodnjih letih uspeh.  Pod kakšnimi pogoji bi si zagotovili ob prevelikem interesu tekačev štartno številko pa velja razmisliti.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA