prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
To ne, samo počasni smo postali :oops:.
 spela*
Laufer napisal/-a:To ne, samo počasni smo postali :oops:.

Očitno res. :roll:
Bo treba spet priti kaj pogledat, kdo se vleče po Golovcu.
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:To ne, samo počasni smo postali :oops:.

Meni je ta počasnost :lol: pisana na kožo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tudi jutri bo Glodada. Kaj pravite ob 17:00 ali ob 18:00.
 spela*
raziskovalec napisal/-a:Tudi jutri bo Glodada. Kaj pravite ob 17:00 ali ob 18:00.

V vsakem primeru bo po temi. Če slučajno ne bo vse razmočeno, bi prišla ob 18.00.
(Mogoče. :oops: )
Uporabniški avatar
 Loni
Moja malenkost gre na Urbanov kostanjev tek.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hej tale Golada je pa čist v k***
Kakšen tujec (ki živi v Sloveniji in že malo razume slovensko) bi zdaj vprašal, kaj je to k***
Kako bi mu to razložila???

No, jaz lahko samo ob 17.00.

Uživajte, Sončka
Uporabniški avatar
 tae
Dragi "goladarji" !

Čeprav sem sam iz Kamnika in uglavnem tečem sam, VAM OBLJUBIM, da se bom enkrat pridružil tej vaši tradicionalni Goladi, ker večino vas poznam in tudi vi mene in ste prav fina družba. Samo še ne vem kdaj. Vendar, če sem javno napisal, bom moral to tudi izpolniti. Tako, da bom takrat vaš gost. Do takrat se pa lepo imejte in veselo tekajte naokoli. (meni trenutno zaradi takšnih in drugačnih obveznosti sploh ne znese)
Uporabniški avatar
 še1PR
Super tae! Te bomo "držali za zapisano"! :wink: :D

Čeprav se mi zdi, da so še kakšni takole obljubljali, pa se še niso pofočkali... A ne :roll: :roll: pajo, Vlajko... :wink: :D
Uporabniški avatar
 tae
Alja, če jaz nekaj obljubim, to drži. Hkrati dopuščam, da me držite za besedo. Ko že ravno pišem tebi, lahko izkoristim še čestitke za tvojih sladkih 6 (vse sem na tekočem). Presenečaš.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Torej po glasu večine bo danes štart ob 17.00. Za drugi krog bomo pa še videli.
Tae le pridi na naslednjo Golado, če danes ne moreš. Menda bo posebna, se nekaj govori med ljudmi (glej sralci vseh dežel).
Uporabniški avatar
 še1PR
tae napisal/-a:Alja, če jaz nekaj obljubim, to drži.
To sem opazila, ja, tako se ne bojim, da bi ti morali posebej "težiti"! Skratka: boš dobrodošel!!! In kot pravi Razy, poskusi naslednji teden (sralci...PRESS)
tae napisal/-a:Ko že ravno pišem tebi, lahko izkoristim še čestitke za tvojih sladkih 6 (vse sem na tekočem). Presenečaš.
:oops: Hvala! Tudi sebe! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
...morda pa pridem še jaz....ampak še okrevamo po Sladkih6....ter se pripravljamo na soboto, za gas pred medvedi....
Uporabniški avatar
 Loni
Kul, naslednji teden nisem varuškaPress, pa bom lahko prišla. Predvidevam, da prinesem kaj slavju primernega s sabo :lol:
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA