Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
TF Mega Polžki
1. Docca
2. Pajo
3. Starbucks
4. Špela

TF Salsa Polžki
1.Solatka
2.prijateljica
3.prijatelj
4.prijatelj

TF Turbo Polžki

1. IRA
2. Ksenija
3. Lonely
4. Dalibor

TF Zvesti Polžki
1. Marjan
2. Larchi
3. Mojculja
4. Asparagus

Hvala :cast1: Marjanu za družbo in super, še ena ekipa. Še dobro, da sinoči zaradi težav z internetom nisem prijavila vsega. :juhuhu:.
Polžki smo pa res zakon :juhuhu: :heart in seveda vsi tisti turbo pridruženi simpatizerji polžkov :heart

No, glede imena "Zvesti" pa predlagajte, lahko še spremenimo :lol: .
Uporabniški avatar
 Asparagus
O fino, vidim, da sem že v ekipi. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:O fino, vidim, da sem že v ekipi. :D

Seveda, sedaj pa pazi, da ne boš "špage" preveč delala :lol: :wink: . Se veselim, da se vidimo :lol: .
Uporabniški avatar
 Hojca
Lenči :cast1: , takole hitro pa še v nobeno ekipo nisem prišla :D . Se že veselim, da se spoznamo.

:laola
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes izvedela iz prve roke potek trase za tek. Saj drugi itak ne bodo brali (nehajte brat prosim, tukaj izdajam preveč skrivnosti :wink: :lol: ) zato povem. Da se ne bomo preveč zagnali na začetku, ker po ravnini pride klanček, potem spet ravnina, pa ne se zagnat, ker pride še en manjši klanček, potem pa navzdol. Tko da šparajmo moči, da odtečemo vse brez problemov. Če izvem še kaj pomembnega, vas seveda obvestim :lol: . Pa super žur bo to, baje je ogromno podpore v gledalcih, tko da nas bo kar na krilih neslo :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Polžki, danes izvedela iz prve roke potek trase za tek. Saj drugi itak ne bodo brali (nehajte brat prosim, tukaj izdajam preveč skrivnosti :wink: :lol: ) zato povem. Da se ne bomo preveč zagnali na začetku, ker po ravnini pride klanček, potem spet ravnina, pa ne se zagnat, ker pride še en manjši klanček, potem pa navzdol. Tko da šparajmo moči, da odtečemo vse brez problemov. Če izvem še kaj pomembnega, vas seveda obvestim :lol: . Pa super žur bo to, baje je ogromno podpore v gledalcih, tko da nas bo kar na krilih neslo :wink: :lol: .

Lenči, pa ne smeš na glas govorit. :x :lol: Sm ti pozabla povedat, da je to skrivnost. :lol: Bom rekla našemu organizatorju, da spremeni traso. :lol: Sej se hecam, ne me resno jemat. :lol:

Bi mogoče bil kakšen polžek še prost? Po moje bomo rabili rezervo. Če je kdo za akcijo naj sporoči. Čas ni pomemben, pravzaprav tečeš kolikor zmoreš. Važno je sodelovati in ne zmagovati. :wink:

Ponudbe zbiram (najraje) na ZS, ker nisem tok prisotna na netu.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Lenči, zdaj ko maš fedrce, bo itak šlo kot namazano.
 docca
lenči napisal/-a:Polžki, danes izvedela iz prve roke potek trase za tek. Saj drugi itak ne bodo brali (nehajte brat prosim, tukaj izdajam preveč skrivnosti :wink: :lol: ) zato povem. Da se ne bomo preveč zagnali na začetku, ker po ravnini pride klanček, potem spet ravnina, pa ne se zagnat, ker pride še en manjši klanček, potem pa navzdol. Tko da šparajmo moči, da odtečemo vse brez problemov. Če izvem še kaj pomembnega, vas seveda obvestim :lol: . Pa super žur bo to, baje je ogromno podpore v gledalcih, tko da nas bo kar na krilih neslo :wink: :lol: .

A bomo imeli polžki kakšno generalko? Bo kdo organiziral?
Uporabniški avatar
 lenči
docca napisal/-a:

A bomo imeli polžki kakšno generalko? Bo kdo organiziral?

Mi pa ja ne rabimo generalke :lol: :wink: . Pridemo, odtečemo in zažuramo :clap: . Saj ta glavno je itak žurka :juhuhu:.
Saj nam bodo vse povedali, poti ne bomo zgrešili, primopredaje bodo pa ravno dovolj počasne, da ne bo kakšnih napak :rol:
Uporabniški avatar
 lonely
Kje je pa "moja"Ksenija? Že dolgo.......
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:Kje je pa "moja"Ksenija? Že dolgo.......

Jap, tudi jaz jo pogrešam, sem poslala že ZS, pa še ni odgovora :?: . Bom morala na GSM malo pobarati.
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:Kje je pa "moja"Ksenija? Že dolgo.......

"Naši" :heart Kseniji je crknil ekran :evil: , zato je pogrešana na forumu. Pridno hodi na terapije za tačko in upa, da bo bolje. Pa še služba jo zelo okupira.
Uporabniški avatar
 IRA
Hi hi hi ... toj bla pa telepatija ...
Jest sem jo tut dreznila in mi je povedala isto :twisted:

Dejmo Ksenija, dejmo tačka!!
Uporabniški avatar
 Asparagus
Sem prišla na Tf in tole temo po motivacijo, da se spravim ven in odlaufam par km v temi. Na hitro sem pregledala, kaj se dogaja, zdaj pa bo treba od računalnika, ker me hči že preganja. :(

A bomo mel kakšno štafetno palco?
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Sem prišla na Tf in tole temo po motivacijo, da se spravim ven in odlaufam par km v temi. Na hitro sem pregledala, kaj se dogaja, zdaj pa bo treba od računalnika, ker me hči že preganja. :(

A bomo mel kakšno štafetno palco?

Upam, da si prijetno tekala, saj tema ni nobena ovira :lol: . Ha, kako je težko deliti ta čarunalnik :wink: .
Glede štafetne palice ne vem, bomo itak tam vse izvedeli. Ne pozabi na ogrevanje in raztezanje, saj veš prej in po teku :lol: . Pridno teci in uživaj.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA