Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hojla

Palmanova je za nami.
Zelo lepo organizirana tekaška prireditev je privabila okrog 2ooo tekačev, od tega 400 udeležencev iz Slovenije.Vreme je bilo idealno za ta letni čas,sicer malo mrzlo na štartu (cca 5st) toda kasneje se je naredil lep sončen dan,vetra ni bilo.
Pod imenom TF je nastopalo 84 tekačev in vsi so dokaj zadovoljni po svojih nastopih.Padlo je nekaj osebnih PB (Tae,Forest,....),nekateri pa so imeli polmaratonski "krst"(IRA,Tina1....)in so ga nad pričakovanji realizirali.
Zmagal je Kosovelj,naš Forest(Kotnik) je bil tretji.
Po teku smo vrnili čipe in pri tem dobili zelo lepo tek.majico,sledila je pasta-party,razglasitev rezultatov ter odhod.Eni domov ostali ki so prišli z busom pa na analizo v Sežano.
Skratka,zelo lepo preživet dan v prijetni družbi.
rezultati:
http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... le2008.asp
Uporabniški avatar
 bobr
Čestitke vsem za odtečeno Palmanovo. Sigurno ste imeli lepo vreme kot tukaj v Ljubljani. Fajn žurajte in varno domov.
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo!! :laola
Nekaj mojih ugotovitev:

-začetek v strašnem mrazu z dilemo kratka oprema da ali ne,
-povsem brez vetra :P
-v bistvu optimalni pogoji za rekorde ( za moje pojme +2-3st. C pa bi blo)
-moja oprema se je izkazala za OK: tričetrt pajkice, majica z LJ maratona (brez rokavov), ter kolesarski termo rokavčniki, ki jih po potrebi dvigneš ali spustiš na podlahti
- super organizacija
-odlični makaroni s parmezanom
-ful dobra ASICS majica za darilo ob koncu
-Italijani zelo prijazni
-poceni štartnina
- s časom kar zadovoljen (p.b. 1:27.11 neto)

PROGA:
-res čist ravna (Lj maraton je kot kros proti tej progi)
-jasne km oznake dovolj velike zame, ki tečem brez očal
-dovolj okrepčilnic, sicer voda mrzla, tu pač nimaš kaj, če je tak mraz, imeli so tudi mlačen čaj (bravo) in majhne 3 dcl flaške, ki jo vzameš s seboj in ne izgubljaš časa na vodni postaji

---------------------------------------
http://www.alesberce.blogspot.com
----------------------------------------
Nazadnje spremenil ales.berce, dne 23 Nov 2008, 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Prijetna utrujenost preveva moje telo, jaz pa sem zadovoljna, ker sem dan preživela na tako čudovitem teku. Vreme zame idealno, celo sonček je ustrezal, strah pred vetrom je bil neupravičen :lol: . Lepa prireditev, odlično organizirana. Darilo res lepo, vzdušje čudovito. Danes sicer zame za rekorde ni bil dan, vendar sem zadovoljna.
Uporabniški avatar
 Loni
Loni alias truplo je izpolnila svoj cilj - prišla je skozi cilj, z rezultatom za pozabit, ma to ni bitno, na 13em km mi je škripnilo desno koleno, do cilja sem se temu primerno bolj kot ne vlekla.
Edini minus, ki ga najdem pri celem dnevu - ni bilo pašte za krivojedce.

In še nekaj za zgodovino in to resnično - kot najštevilčnejša ekipa smo dobili en prav orjaški pokal, ki pa na žalost ni preživel vožnje do kapitale.

In če je Pajo rekel, da spet pride, potem že veste, da smo se imeli fajn.

Če kdo pogreša črn tekaški brezrokavnik M velikosti, znamka Crane, ga lahko dobi pri meni.
 nana
Palmanova me tudi letos ni razočarala. Lep tekaški dan, krasna proga (ravnina :lol: ), cel dan sem preživela z možem, ki sem ga odtrgala od dela :oops: in ostalimi TF-jevci, ki so pa itak dobra družba :D

@MiciM: Upam, da greš naslednje leto z nami, saj takšnega tekaškega dogodka res ne smeš zamuditi. Poleg dobre organizacije so nam Italijani dali tudi res dobro tekaško majico. Piše (in tudi deluje tako), da je zimska. No, pa imam motivacijo za tek v mrazu :wink:
Nazadnje spremenil nana, dne 23 Nov 2008, 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Primula
Tole je bil pa super dan! Sem tek že dodal v plan za drugo leto.

Hvala za super organizacijo pa še ene par fotk z naše strani.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Loni napisal/-a: .... orjaški pokal, ki pa na žalost ni preživel vožnje ...

Hm, a to je počilo, sem pa mislila, da je žurka in da flaše razbijate. :oops: Kaj drugega preostane, kot da drugo leto po novega.

Letos sem bila drugič v Palmanovi in spet sem tako navdušena. Zadovoljna z vsem. Tek. Vreme. Organizacija.
Proga je bila tokrat speljana malo drugače kot lani. Že lani se mi je zdela malo kratka, letos pa še bolj. Me zanima kaj bodo garminovci vedeli povedat o tem. Na teku sem uživala pretežni del proge, najbolj tam, kjer je postavljen nov asfalt. Lepa cesta, lepe slike ob cesti in še dobra muzika. Čeprav je sama ravnica je bilo tako čisto nebo, da se je videlo daleč. S soncem obsijane gore, pred njimi pa urejena polja. Kar nekaj krat so mi misli ušle k vremenu. Spraševala sem se, kako to, da nam je tako prizaneslo. Zrak je bil svež, fin za tek, na sončku prijetno toplo in jutri naj bi dobili sneg. Le nekaj km pred koncem sem bolj trpela. Naračunala sem si, da bi lahko bilo... Pospravila sem mp3, štela vdihe in lovila sapo in Maco ter Bojanma, ... in je bilo. PB. Poleg tega, sem uspela pokazat Ani te famozne tuše in tisto čudovito drevo s kakiji, dobila slastno nagrado, ki se ni razbila, ampak je tudi ni več, potem pa še slišla, da sem pa mogoče celo malček shujšala. A ni to krasen dan. :) 8)

Žal mi je edino to, da nas je bilo toliko, da nisem uspela vseh spoznat. TF je supr uredu družba. Bojanm, verjetno se v spodnji dom avtobusa ni slišalo, kako smo ploskali in vpili od zadovoljstva. Hvala!!!!! dobr si to zrihtu. Upam, da bo drugo leto spet, upam da bom zraven. Se bom malo boljše prpravila, sabo bom vzela pribor za čiščenje šip, grif pa že imam :)
 nana
mateja.hribar napisal/-a:Me zanima kaj bodo garminovci vedeli povedat o tem.

Meni je pokazalo 21,02. Mogoče sem dobro sekala ovinke :lol: Pa ostali?
 Liquid
Bravo Miha. PS ni kar tako. A si šel pod 1:26:00?? :clap: :cast1:
Uporabniški avatar
 vencelj
Prvič v Palmanovi, pa zelo zadovoljen. Lep izlet, fajn družba, dobra organizacija, vse to za solidno ceno...
Pa dober rezultat: bruto 1:23:15; neto 1:22:51.
Vreme je bilo prav tako super, tudi temperatura je bila skoraj idealna.
Le...tiste testenine so bile, resnici na ljubo, res slabe (morda je bila kaka druga runda boljša :roll: ). To je ena od pripomb, na katero pa mi itak nimamo vpliva, pa naj raje gre v pozabo...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 raf
nana napisal/-a:

20,95 km
Uporabniški avatar
 IRA
raf napisal/-a:
nana napisal/-a:

20,95 km

21.00km

Ampak mi je že pri vmesnih km malo "falilo" :lol:
Pomojem majo kr pravilne oznake :wink:

Drugače pa sem jaz full zadovoljna.
Moj prvi polmaraton, čas bruto 2:15:49 neto 2:14:51

Občutke moram pa še malo zbrat skupaj :twisted:
Uporabniški avatar
 maca
Nana, jaz sem očitno še bolj sekala ovinke, ker mi je moj pomeril celih in natančnih 21,00.

Ful sem zadovoljna z rezultatom 1:52:36, mojim drugim letošnjim najboljšim (kljub bolezni prejšnji vikend in celi psihični vojni v službi v zadnjih tednih).

Bojanm hvala za celotno organizacijo, od začetka do konca, saj nam je bilo vse prinešeno "k riti". Pa hvala za družbo na zadnjih kilometrih, mi je bilo veliko lažje, je kar samo šibalo.

Pa čudovita družba ste vsi TFjevci, da ne bom komu delala krivice, ker bi ga pozabilia omeniti.

Drugo leto pa spet.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA