Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
lenči si ti še rezerva ???

Mi bi te rabli :twisted:
Moje dete je žalosten ugotovil, da majo novoletno žurko s tastaro službo lih en dan pred Barbarino štafeto ...
Je sicer cincal kako bi to speljal in se pripeljal direkt z obale ... pa sem mu rekla, da je to brez zveze, da bo potem vse na pol ... in žural na pol in tekel na pol ...

Potem se je sicer odločil, da ne gre, da če je rekel je rekel ... ampak se mi zdi, da bi se mu kar vidno razparalo srce.
Sem ga kr nagnala, da naj gre ... da se nam bo že oddolžil in da bo sigurno še kakšna menjava na obzorju.

Tako, da ... lenči si naša?
Sej, če maš kakšne posebne želje ... smo lahko tut ULTRA polžki :twisted: lonely je itak že ... midve s Ksenijo bova pa tut enkrat :lol:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, a bogi revež. Jaz imam žurko 5.12. tko da upam, da bom do takrat OK :oops: :lol: . Glej še vedno sem rezerva, ker ne vem, ali bo Špela šla ali ne, pa še Alenka ima prstek poškodovan. Kar naj gre na žurko, bomo našli zamenjavo. Jaz se vam z veseljem pridružim, če Špela teče. Sem hotela mojega nahecat, pa ga je res Nataša zvabila v svojo ekipo :cry: . No, ni panike. Kar lepo potolaži dragega :heart .
 spela*
lenči napisal/-a:IRA, a bogi revež. Jaz imam žurko 5.12. tko da upam, da bom do takrat OK :oops: :lol: . Glej še vedno sem rezerva, ker ne vem, ali bo Špela šla ali ne, pa še Alenka ima prstek poškodovan. Kar naj gre na žurko, bomo našli zamenjavo. Jaz se vam z veseljem pridružim, če Špela teče. Sem hotela mojega nahecat, pa ga je res Nataša zvabila v svojo ekipo :cry: . No, ni panike. Kar lepo potolaži dragega :heart .

Nisem se nameravala javljati, dokler ne morem zagotovo potrditi. Kot kaže za zdaj, spela* verjetno pride.
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
lenči napisal/-a:IRA, a bogi revež. Jaz imam žurko 5.12. tko da upam, da bom do takrat OK :oops: :lol: . Glej še vedno sem rezerva, ker ne vem, ali bo Špela šla ali ne, pa še Alenka ima prstek poškodovan. Kar naj gre na žurko, bomo našli zamenjavo. Jaz se vam z veseljem pridružim, če Špela teče. Sem hotela mojega nahecat, pa ga je res Nataša zvabila v svojo ekipo :cry: . No, ni panike. Kar lepo potolaži dragega :heart .

Nisem se nameravala javljati, dokler ne morem zagotovo potrditi. Kot kaže za zdaj, spela* verjetno pride.

Špela, super, saj se bomo zmenili :D . Ko boš sigurna, javi. Hvala ti za info.
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a: Ne pozabi na ogrevanje in raztezanje, saj veš prej in po teku :lol: . Pridno teci in uživaj.

Lenči, na koncu sem delala še tekaške vaje na cesti med našo in sosednjo hišo :wink: Upam, da me niso videli sosedje, kako skačem tam zunaj, ampak je dovolj mirno in brez prometa, da lahko to počnem.
Uporabniški avatar
 solatka
Ola POlžki.

Danes sem govorila še z eno kandidatko za Barbarin tek.
Tako, da če bo kje manjko.....
Punca pravi, da bi tekla, ampak da ni v formi.
Torej tisti, ki se vam gre za čas... ne se grebst... he he he....
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Ola POlžki.

Danes sem govorila še z eno kandidatko za Barbarin tek.
Tako, da če bo kje manjko.....
Punca pravi, da bi tekla, ampak da ni v formi.
Torej tisti, ki se vam gre za čas... ne se grebst... he he he....

Super, pa ne bo problema za nadomestilo Daliborja :wink: . Vse se bomo zmenili, čas pa itak ni pomemben za nas polžke oz. pardon, je, ne smemo biti prehitri, da nas ne bodo iz polžje sekcije vrgli Slika
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:ne smemo biti prehitri, da nas ne bodo iz polžje sekcije vrgli Slika

Tega se pa ne bojimo, a ne :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
lonely napisal/-a:Kje je pa "moja"Ksenija? Že dolgo.......

kuku
evo mene back, vsaj na forum ;) tečem še ne, mam prijatelja, ki se me drži kot klop, bolečinskega... išias...očitno sem z njegovo pomočjo v Ljublani tekla... ampak sem pridna pa napredujem pa baje drug teden že pričnem tečt ;) tko da ne me še iz ekipe vržt, bemu noooo haha
so pa na terapiji rekli moj prijatelj da če imam sanje za december, da ne vidi zakaj jih ne bi uresničila, tko da tud tu upanje umira zadnje (pa itak sem človeček, ki verjame v pravljice).. zdej grem pa brat... upam, da ste vsi zdravi pa veseli, pa nasmejani... prihaja moj čas... hohoho božičkova pomočnica se že veseliiiii
Uporabniški avatar
 lenči
TF Mega Polžki
1. Docca
2. Pajo
3. Starbucks
4. Špela

TF Salsa Polžki
1.Solatka
2.prijateljica
3.prijatelj
4.prijatelj

TF Turbo Polžki
1. IRA
2. Ksenija
3. Lonely
4. Solatkina prijateljica

TF Zvesti Polžki
1. Marjan
2. Larchi
3. Mojculja
4. Asparagus

Uau, tole je res neverjetno čudovito gledati. Še 14 dni do teka, naše ekipe pa kar vztrajajo. Upam, da se boste vsi prijetno in dobro počutili vse do teka :lol: :wink: . Lonely, tudi ti boš očitno blažen med ženami, kot sta Pajo in Marjan :D . Jaz se teka zeloooo veselim.
Nazadnje spremenil lenči, dne 24 Nov 2008, 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Pa še eno vprašanjce za po teku :D. Ali rezerviramo prostor, da se bomo lahko polžki usedli in kakšno pojedli, predvsem da potem pospravimo vso tisto pecivo, ki ga bomo prinesli s sabo? Javite, če ste za, ker bo treba pravočasno rezervirati kakšen prostor, saj zunaj decembra brrrrr, ne bo šlo. Da imamo tudi Polžki novoletno žurko, z vsemi našimi dragimi zraven, malimi čmrljčki itd...
Tako, plaz naj se usuje :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Pa še eno vprašanjce za po teku :D. Ali rezerviramo prostor, da se bomo lahko polžki usedli in kakšno pojedli, predvsem da potem pospravimo vso tisto pecivo, ki ga bomo prinesli s sabo? Javite, če ste za, ker bo treba pravočasno rezervirati kakšen prostor, saj zunaj decembra brrrrr, ne bo šlo. Da imamo tudi Polžki novoletno žurko, z vsemi našimi dragimi zraven, malimi čmrljčki itd...
Tako, plaz naj se usuje :wink: :lol:

Jaz sem ZA.
Sicer smo že navajeni zmrzovat, a ne :lol: , ampak bo sprememba (beri topel prostor) kar prav prišla.
 mausi
miške se strinjamo z predlaganim - "mama" Lenči spet misli na vse...
 docca
Jest bo tudi treba, vsekakor. Moj mož je vedno lačen, pa otroc tudi.
Pa ti slavni konopljini piškoti moža zelo zanimajo. Upam, da bojo.
Uporabniški avatar
 Hojca
Če tole velja tudi za pridružene simpatizerje polžkov :wink: , sem za - v solo izvedbi :D .
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA