Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Cormi
Moj prvi uradni polmaraton, vseh 21km tekla z užitkom, to mi največ pomeni (hvala 5rci za družbo na prvi polovici, potem pa me je poterala naprej :wink: ) Pa da me danes nič ne boli, to je tudi veliko vredno.

V tole Palmanovo pa tudi jaz še pridem!
 AinE
Nana in Bojanm, najlepša hvala za vse, kar sta storila, da smo se spet imeli lepo na našem tekaškem izletu :clap: .
Všeč mi je bilo, da sem se, v nasprotju z udeleženci teka iz drugih dveh avtobusov, lahko pred startom ogrevala po svoje in to kar v toplem avtobusu :D .
Kljub neenotnemu načinu ogrevanja članov TF, smo na koncu s složnim in usklajenim »iztekanjem« v Sežani dokazal, da je pokal za najštevilčnejšo ekipo prišel v prave roke 8) .

Bojanu se zahvaljujem še za čokolado in bombončke, vsem članom TF pa za dobro družbo in nasvidenje naslednjič :!:

Lp E.
 easy runner
No, pa je Palmanova za nami. Že nekaj dni prej me je skrbelo, kako bo, zaradi bolečin v hrbtu in nogi. Noč pred tekmo zaradi skrbi nisem skoraj nič spal. Zbral sem vse moči in startal, stisnil zobe in odtekel malo počasneje kot ponavadi. Res da sem imel v zadnji tretjini hudo krizo, odstopil pa nisem. Danes me še vedno boli, a upam, da bo po nekaj dneh vse v redu. Vse ostalo pa je bilo super. Le pokal je počil - od veselja.
Hvala Bojanu za ves trud.
Se vidimo.
lonely napisal/-a:Padlo je nekaj osebnih PB (Tae,Forest,....),nekateri pa so imeli polmaratonski "krst"(IRA,Tina1....)in so ga nad pričakovanji realizirali.

Imela sem se zelo lepo! Tek je bil super, sonce, le pred tekom sem bolj zmrzovala. Sem bila že ob 7:30 tam. :?
Moj polmaratonski krst je bil res nad pričakovanji, nameravala sem tečt 6:30, pol pa je bil pri vsaki oznaki za km moj čas 6:00, pa sem si rekla, pa dejmo tolk, sej se nisem nič slabo počutla. Vmes sem imela muziko, pa pri tem tempu sem si lahko privoščila opazovat naravo, gore, vasice, arhitekturo... tako lepo mi še ni bilo na kakem teku. Se mi zdi, da sem se prej vedno bolj martrala. Med tekom sem srečala nekaj TFjevcev-eni je pisalo na majici karamela, potem sem na 13. km spoznala Petrco, pa Cormi videla v daljavi. Še pred startom pa na wcju srečala Maco56 in Loni (poznam na videz iz fotk :wink: ).
Zdej sem bila drugič v Palmi, prvič pa tekla.
Pa majčke letos so fajn, sam zanima me, al so ženske in moške enake?
Uporabniški avatar
 pershing
Čestitke vsem TF.Ne dvomim da ste se imeli dobr. Bil prijavljen, pa se žal
ni izteklo po željah... :cry: :cry: :cry: Karamela iskrene čestitke za prestani ognjeni krst na polmaratonu. Le tko naprej!
Pa drugo leto spet!
Nazadnje spremenil pershing, dne 24 Nov 2008, 17:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
Tina ... da, da majčke so enake ...
Ni tvoj dragi dobil ženske, nič bat :twisted:

Sam ... a nimajo neki majhne luknje za glavo???
Jaz sem se včeraj komaj slekla :lol:
Majica mi je drugače kar malo ohlapna, malo predolgi rokavi ...ampak čez glavo pa komaj gre :lol:
Je pa krasna, prava zimska, lepa ... super!
Bo zelo uporabna!

Drugače pa ...
Čestitke vsem za svoje osebne rekorde.
Še enkrat čestitke Tini1 ... prvič - je pač prvič ...

Jaz sem se pa tudi imela krasno. Res!
Full sem vesela in v cilju sploh nisem mogla verjet sama sebi. Ciljala sem na konstantni tempo 7min/km ... se v mislih malo poigravala kako fajn bi bilo, če bi držala tempo tam nekje med 6:30 - 7:00 ... na koncu pa je bilo povprečje 6:25 in moj čas prekrasen 2:14:51 :twisted:

Več o teku samem bom zapisala v svojo temo, kjer se bom konkretno razpisala... ipak je prvič samo enkrat :twisted:

Velika HVALA pa organizatorjem ...
Res je blo 1A ... mel smo se krasno :wink:
Tako zelo fajn smo bli, da so se še in sosednjih avtobusov tlačli na našega :twisted: :P :lol:

Skratka SUPER DRUŽBA!

Drugače pa ... kok še?
Še 364x gremo spat al kako gre s temi datumi in Palmanovo :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 TomazSimec
Kot zaključek tekaške sezone smo tudi člani 3K sporta izbrali popularno Palmanovo. :laola .Že takoj po zaključku letošnjega LM smo si bili enotni: Gremo po rekorde v Italijo. Čeprav se je bilo mnogim težko zbrati in podaljšati sezono za en mesec,je to očitno bila pri meni odločitev leta.Po rezultatu sodeč sem tempiral formo za včerajšnji nastop in je bila LJ 21ka samo ogrevanje ali uvertura v tekmo v kateri sem spoznal svoje meje,moč,hitrost predvsem pa taktičen tek na meji. Kilometri so padali kot snete skire,vsaj do 18km potem sem pa itak preklopil na kamikaze program.
Še malo številk: LM 26.10.08 - 1.24.47 neto
PALMANOVA 23.11.08 - 1.20.57 neto :juhuhu:
10km - 38.34 - 3.50/km
20km - 1.16.53 - 3.50/km
Skratka rekordi padajo,Palmanova see you next year. 2009 pa seveda z TF busom, :cast1: LP
 Marinka
Tomaž je pozabil napisat, da je v Palmanovi padel oziroma strmoglavil tudi naš družinski rekord. :lol:
Uporabniški avatar
 vencelj
Čestitam vsem, ki ste tekli v Palmanovi, posebno tistim, ki ste prvič premagali mali maraton, pa rekorderjem :clap: , med slednjimi pa še posebej čestitam Janezu P., ki je v Palmanovi realiziral svojo željo- teči polmaraton v tempu 4 min/km (bruto 1:24:16, neto 1:23:58) :cast: .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 mitjas
Super izlet in še bolj super družba je vsaj zame zaznamovala včerjašnji tekaški izlet v Palmanovo :!:
Sanje o rekordnem teku so se razblinile že pred časom, včerajšnji nastop je bil moj najslabši letos. Težav kar ni hotelo biti konec in šele v drugi polovici sem začel uživat v teku.
Sem pa zato užival v prijetni družbi od pol šestih zjutraj - Aleš hvala za prevoz - do pozno večernih ur :!:
Čestitke vsem za prvo 21ko in vsem za rekordne čase. Še posebaj Dani in Taetu - Tae če vprašaš mene, boš za 21ko moral mal priredit taktiko in par sekund na kilometer začeti počasneje za izboljšanje tvojega časa naslednje leto.

Par besed več o včerajšnjem izletu pa najdete na našem viteškem forumu - bližnjico pa najbrž že poznate :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
mitjas napisal/-a:Super izlet in še bolj super družba je vsaj zame zaznamovala včerjašnji tekaški izlet v Palmanovo :!:
Sanje o rekordnem teku so se razblinile že pred časom, včerajšnji nastop je bil moj najslabši letos. Težav kar ni hotelo biti konec in šele v drugi polovici sem začel uživat v teku.
Sem pa zato užival v prijetni družbi od pol šestih zjutraj - Aleš hvala za prevoz - do pozno večernih ur :!:
Čestitke vsem za prvo 21ko in vsem za rekordne čase. Še posebaj Dani in Taetu - Tae če vprašaš mene, boš za 21ko moral mal priredit taktiko in par sekund na kilometer začeti počasneje za izboljšanje tvojega časa naslednje leto.

Par besed več o včerajšnjem izletu pa najdete na našem viteškem forumu - bližnjico pa najbrž že poznate :wink:

pa ke si najdu to sliko no...? :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Mitja, kaj praviš na to, da greva na prvo 21ko v letu 2009 skupaj, da si ti moj vodič in da ciljava na obojestranski rekord ? Teoretično mislim, da bi bil lahko sposoben za 1:25. Razen, če nimaš ti kakšnih preveč ambicioznih ciljev krepko pod tem.
Uporabniški avatar
 tae
Bor, če te nebi poznal, bi po tvoji slikci sodeč tudi mislil, da se za njo skriva gospod v zrelih letih. :D
Uporabniški avatar
 Bor
tae napisal/-a:Bor, če te nebi poznal, bi po tvoji slikci sodeč tudi mislil, da se za njo skriva gospod v zrelih letih. :D

ja , a se ne? :lol: 8)
Uporabniški avatar
 tae
Po moje še ne, drugače pa kakor se počutiš.

PS: Ej, malo že smetimo tu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA