natasa napisal/-a:Zaenkrat za nedeljo kaže kar dobro, glede na to, da je moj v nedeljo popoldan v službi bom itak mogla lauftat zjutraj, se pa tokrat pridružim počasni skupini, ker imam v soboto v planu dolgi tek in bom potrebovala raztek.
Sandi3team napisal/-a:natasa napisal/-a:Zaenkrat za nedeljo kaže kar dobro, glede na to, da je moj v nedeljo popoldan v službi bom itak mogla lauftat zjutraj, se pa tokrat pridružim počasni skupini, ker imam v soboto v planu dolgi tek in bom potrebovala raztek.
Ja,ja!
Na koncu vsi hočejo teči v počasnješi skupini, ker nam je lepše![]()
Se vidimo v nedeljo(zbor 9.50!!) Ob 10.00 je že štart.
lp,Šanji
MojcaZ napisal/-a:A jutri torej ne bo nobenega?![]()
Lenči, upam, da te Palmanova ni polegla v posteljo. Kako je pa kaj moj sotekač? Ziher so se zmotili pri rezultatih in meni odšeteli eno debelo sekundo.Al pa zato, ker mam tok rada
in so mi mal čez prste pogledal.
![]()
![]()
LP, Mojca
Gospod 5:00 napisal/-a:Po moje so imeli prste vmes gasilci iz avtobusa, ki si jim polepšala dan. Sicer pa po fotografiji najnega ciljnega šprinta sodeč, ti deluješ še povsem sveže, ko jaz že kurim zadnje atome![]()
Drugače sem pa ful naspidiran, nobenih bolečin, nobenega muskelfiberja - zgleda, da zelo dobro vplivaš na moje mišice. Se še priporočam.
Izgleda, da bova jutri kar sama
katrca napisal/-a:Lenči, če tvoj g. 5.00 jutri potrebuje prevoz do Celja, lahko pridem ponj, ker imam zobarja ob 18.30 in bi prej to lahko in z veseljem opravila. Da ne bo revež z motorčkom okoli se podil po teh mrzlih večerih. No, povej.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA