Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Žal tudi jaz odpovedujem udeležbo na jutrišnjem teku :cry: !

Prijeten tek vam želim!

:wink:
 katrca
tudi mene ne bo, ker imam zobarja. Se torej vidimo v nedeljo ?
Uporabniški avatar
 natasa
Zaenkrat za nedeljo kaže kar dobro, glede na to, da je moj v nedeljo popoldan v službi bom itak mogla lauftat zjutraj, se pa tokrat pridružim počasni skupini, ker imam v soboto v planu dolgi tek in bom potrebovala raztek.

Sandi3team
natasa napisal/-a:Zaenkrat za nedeljo kaže kar dobro, glede na to, da je moj v nedeljo popoldan v službi bom itak mogla lauftat zjutraj, se pa tokrat pridružim počasni skupini, ker imam v soboto v planu dolgi tek in bom potrebovala raztek.

Ja,ja!

Na koncu vsi hočejo teči v počasnješi skupini, ker nam je lepše :D

Se vidimo v nedeljo(zbor 9.50!!) Ob 10.00 je že štart.

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:
natasa napisal/-a:Zaenkrat za nedeljo kaže kar dobro, glede na to, da je moj v nedeljo popoldan v službi bom itak mogla lauftat zjutraj, se pa tokrat pridružim počasni skupini, ker imam v soboto v planu dolgi tek in bom potrebovala raztek.

Ja,ja!

Na koncu vsi hočejo teči v počasnješi skupini, ker nam je lepše :D

Se vidimo v nedeljo(zbor 9.50!!) Ob 10.00 je že štart.

lp,Šanji

Ja, no en izgovor je pač treba najti :roll: . - HEC.

Sicer je bila pa družba v hitri skupini tudi dobra in zanimiva, predvsem nas je zabaval klepetavi Luka.

Uporabniški avatar
 MojcaZ
A jutri torej ne bo nobenega? :(

Lenči, upam, da te Palmanova ni polegla v posteljo. Kako je pa kaj moj sotekač? Ziher so se zmotili pri rezultatih in meni odšeteli eno debelo sekundo. :lol: Al pa zato, ker mam tok rada :Fita in so mi mal čez prste pogledal. :oops: :lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
MojcaZ napisal/-a:A jutri torej ne bo nobenega? :(

Lenči, upam, da te Palmanova ni polegla v posteljo. Kako je pa kaj moj sotekač? Ziher so se zmotili pri rezultatih in meni odšeteli eno debelo sekundo. :lol: Al pa zato, ker mam tok rada :Fita in so mi mal čez prste pogledal. :oops: :lol:

Po moje so imeli prste vmes gasilci iz avtobusa, ki si jim polepšala dan. Sicer pa po fotografiji najnega ciljnega šprinta sodeč, ti deluješ še povsem sveže, ko jaz že kurim zadnje atome :lauf:
Drugače sem pa ful naspidiran, nobenih bolečin, nobenega muskelfiberja - zgleda, da zelo dobro vplivaš na moje mišice. Se še priporočam.

Izgleda, da bova jutri kar sama :piti:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Gospod 5:00 napisal/-a:Po moje so imeli prste vmes gasilci iz avtobusa, ki si jim polepšala dan. Sicer pa po fotografiji najnega ciljnega šprinta sodeč, ti deluješ še povsem sveže, ko jaz že kurim zadnje atome :lauf:
Drugače sem pa ful naspidiran, nobenih bolečin, nobenega muskelfiberja - zgleda, da zelo dobro vplivaš na moje mišice. Se še priporočam.

Izgleda, da bova jutri kar sama :piti:

:lol: O gasilcih nebi izgubljala besed :lol: . Tok so me zmedli, da sem se pozabila namazat s kremo proti muskelfibru. :oops:

Kje si videl fotke?

No, me veseli, da sem bila dobra zajčica. :lol:

Upam, da se vidimo jutri.

Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
:lol: O gasilcih nebi izgubljala besed :lol: . Tok so me zmedli, da sem se pozabila namazat s kremo proti muskelfibru. :oops:

Kje si videl fotke?

No, me veseli, da sem bila dobra zajčica. :lol:

Upam, da se vidimo jutri.

LP, Mojca :wink:[/quote]
Fotke so na forumu '' Polmaraton Palmanova poročilo'' objavil (a) jih je Anah 500 slik - midva v ciljni ravnini fotka št. 446
Uporabniški avatar
 lenči
No, pridno hodim v službo, samo kašelj me resnično opozarja, da je treba malo prekiniti in se pozdraviti. Nedelja me mika in ne bi tvegala :wink: :lol: . Bom bila sedaj pridna in počivala, v nedeljo pa gremo zopet v prijetni družbi malo tekat naokoli. Meni je predvsem tisto ogrevanje všeč :rol: .
Drugače pa moram resno natrenirati malo večjo hitrost, jaz bi tudi družbo na tekmah :wink: , samo sem očitno prepočasna :oops: . No, saj najpomembneje je, da uživam :lol: :juhuhu: . Lepo tekajte in se vidimo najverjetneje v nedeljo :D .
 katrca
Lenči, če tvoj g. 5.00 jutri potrebuje prevoz do Celja, lahko pridem ponj, ker imam zobarja ob 18.30 in bi prej to lahko in z veseljem opravila. Da ne bo revež z motorčkom okoli se podil po teh mrzlih večerih. No, povej.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Lenči, če tvoj g. 5.00 jutri potrebuje prevoz do Celja, lahko pridem ponj, ker imam zobarja ob 18.30 in bi prej to lahko in z veseljem opravila. Da ne bo revež z motorčkom okoli se podil po teh mrzlih večerih. No, povej.

Katrca, hvala lepa, ampak je g 5.00 že lepo prišel do avtomobilčka :lol: :wink: in se veselo vozi okoli :D
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Ima kdo od Francija tel. številko? Ali pa mu vsaj sporoči, če lahko pride ob 16.30?

Zdej smo se zmenili, da gremo že ob pol petih. :oops: Upam, da nas ne bo zastonj čakal.

Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Se bom potrudil, moram preveriti kako bo doma. Če se pa ne bomo videli, pa uživajte!
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA