- 26 Nov 2008, 08:39
....uf glede na letošnjo sezono....ma, če bo naslednja vsaj pol tak pa bo že OK....

Nataša napisal/-a:Loni napisal/-a:No, pa Primusa ne poznam, ma lahko vseeno pride pogledat..
Primus (Primož) je tak ful resen možakar. S kravato pa to.
raf napisal/-a:spela napisal/-a:Raf, glede na to, da imava na tekmah približno enak tempo, me zanima, kakšen cilj imaš za naslednje leto. 1:50?
(A bi bilo to preambiciozno zame?)
Ko si me že izvala na dvoboj se moram tudi potruditi z odgovorom.
Prva stvar, ki jo bom moral naredit je ta, da bom moral redno začeti trikrat na teden lavfat. Ko to naredim bom moral tisti "ŠE NE" iz ene druge teme, kjer je Loni dala poudarek spremeniti v "ŽE"
Tretja stvar je pa začeti v Sežani še na zadnji klasiki, ki jo nisem tekel še in potem bomo videli kako naprej. Sva se že s Špelo pogovarjala, da me mikajo trojke v celi dolžini, ampak o tem bom ražmišljal šele po Sežani.
Seveda je veliko odvisno od zdravja in predusem bom morla težo skenslati za 7 kg, da se približam tisit magični meji 80, ker mi to nikakor ne gre takohitor, kot bi si sam želel.[/b]
lonely napisal/-a:udeležba na 60-ih tekmah (letos 45)
raziskovalec napisal/-a:
Pa čimveč Golad in kakšen Krožnik.
Pa kašen TF žur.
Bor napisal/-a:maraton pod 3 ure, polmaraton pod 1.25, 10-ka pod 40, en ultramaraton in ultra treking tekme.....zaenkrat tolk
ps: čakam ponudbe za stave....
bobr napisal/-a:Bor napisal/-a:maraton pod 3 ure, polmaraton pod 1.25, 10-ka pod 40, en ultramaraton in ultra treking tekme.....zaenkrat tolk
ps: čakam ponudbe za stave....
Uau presenecas, pozitivno da ne bo pomote![]()
Ponujam stavo za 10kdetajle se zmeniva offline.
bobr napisal/-a:Bor napisal/-a:......Ponujam stavo za 10kdetajle se zmeniva offline.....
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA