Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Laufer
metkamarjetka napisal/-a:
moja odločitev, da 21K odtečem na :Fslo tleh je padla čisto tako za štos že nakaj časa nazaj, ko smo se s prijatelji pogovarjali o teku v Palmi :wink: . tko da - zdej se moram tega držat :D

Saj polmaraton v Gorici gre prav tako po :Fslo kakor tudi po :Fita tleh. Tolikokrat kot na tem teku (min 4x), še nikoli nisem prečkal državne meje v tako kratkem času, pa še zelo raven je in temperature so takrat idealne.
Uporabniški avatar
 Jančika
Septembra imaš potem tudi Ptuj recimo. Proga fina povsem ravninska, letos je žal pešalo pri organizaciji, pa temperatura je bila 31 stopinj :twisted: . Mogoče bo drugo leto boljše (lani je bilo oboje vredu, organizacija in tempetature).
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
no, da me ne bi na koncu res še prepričali za Gorico :evil: :D

bom moža vprašala, če je mogoče za en izletek ....
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Pojdi, ko boš za to pripravljena.
Na prvo tekmo za tem.
Uporabniški avatar
 missy_si
metkamarjetka napisal/-a:baznih kilometrov imam nabranih kar dovolj :idea: , čeprav me ful bega in me poganja v dvom to, da je bila moja najdaljša razdalja nič več kot 10,5 km (oz. pravite, da so Radenci malček daljši :mrgreen: ) :oops: :oops: :oops: . zima pa ni ravno najbolj prikladen čas za začeti trenirati "dolge proge" :!: ....

premišljujem, premišljujem.... Slika

Helou metkamarjetka :wink: ....

Bazni kilometri se delajo za vsako sezono posebej, od 1.12. do sredine februarja.... Se pravi, ja, glih POZIMI 8), ziiiimaaaaa, sneeeeeg...brrrrrr :roll: :) ...

Moja prva zima se je začela 1.12.07., prvi polmaraton v 2008. letu (ne prvi v živjenju/ta je bil 26.11.06.= 2:00:49) sem pretekla v Ferrari, za trening, cca 1:49:00....potem sem pa pridno trenirala po programu in tekala na vseh mogočih planinskih in cestnih tekih, vse v tempu TRENINGA 8) ....proti koncu sezone mi je uspelo teč vse 21tke okoli 1:40:00, na koncu sezone na Jarunu sem pa potegnila na 1:35:59 :wink: ... trenutno poteka 2 tedna oddiha, tečem/joggiram samo tor, čet i v nedeljo, druge dneve pa vozim kolo, rolam i hodim po hribih, kolikor mi to seveda vreme in čas omogočata....
Za zdravi tek brez poškodb in pravi užitek je potrebna disciplina in reden tek...

Srečno v Sežani...
 edo-brko
Lp!

A tako -"missy_si" !
Samopohvala mi je razkrila kdo je tista "strela", ki je cca. 300 m pred ciljem (pred zadnjim ovinkom) upala mimo mene. Sprva sem mislil odgovoriti (v smislu ba... pa me že ne bo) potem pa je prevladalo džentlemenstvo in sem raje umirjeno nadaljeval-opazoval situacijo.

Kar se ostalega v prispevku tiče se popolnoma strinjam. Čisto prav in pravilno in tega naj se "metkamarjetka" drži in uspeh bo kmalu viden.
Uporabniški avatar
 missy_si
edo-brko napisal/-a:Lp!

A tako -"missy_si" !
Samopohvala mi je razkrila kdo je tista "strela", ki je cca. 300 m pred ciljem (pred zadnjim ovinkom) upala mimo mene. Sprva sem mislil odgovoriti (v smislu ba... pa me že ne bo) potem pa je prevladalo džentlemenstvo in sem raje umirjeno nadaljeval-opazoval situacijo.

he,he...ja, pravjo da imam ubijalski finish :lol:
...na Stareku se mi je prej ko ne zdelo da u finish trimčkam :)
...sem vso energijo porabila do zadnjega ovinka
...ponavadi zadnjih 300m šprintam kot pri norcih, tokrat pa ni šlo glih v 6 brzini, je blo pa kar hitro :wink:
Uporabniški avatar
 lonely
Kot polmaratonski "krst"priporočam:

Prva polovica leta:
-Gorizia-01.03 2009
-Sežana- 22.03.2009
-Trst- 03.05.2009

Druga polovica leta:
-Vrbsko jezero(Worthersee)
- LM
-Palmanova
 nana
Vrbsko jezero - zelo lepa proga. Toplo priporočam :D
Jaz grem naslednje leto tja poravnavar letošnje račune :oops:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
dragi moji: zlati ste, hvala vam za vse namige, nasvete, ideje.

danes mi kar ni bilo dano dobro spati :roll: (a sem trčena kaj?!), ampak odločitev je padla:

- moj "ognjeni krst" bo (kljub mojim zgornjim nasprotovanjem :mrgreen: ) prvega marca 09 v GORICI :!:

če dovolite bom vsake toliko časa tudi tukaj zasmetila o tem kako napredujejo moje priprave.

ja, ni zime za eskime in jaz šibam dalje..... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Laufer
Čestitam :clap:
Sem vedel, da bo moj predlog v ožjem izboru :twisted: .
Uporabniški avatar
 Radolca
marjetka, čestitke za odlično odločitev :clap:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
naj še povem kaj je pretehtalo v prid Gorici:

- če sem odkrita za tek v Gorici sploh vedela nisem :oops: , po glavi so mi švigale le Sežana, Radenci in LJ
- (bojda) več ravnine kot npr v Sežani :oops:
- prebrala sem poročila z zadnjega teka v Gorici in zasledila, da je bilo malo udeležencev - to bi mi bolj ustrezalo kot npr. neka "masovka" v Radencih ali LJ :wink:
- pregledala sem slike od Radolce in videla, da ste se prav fletno imeli :wink: :evil:
Uporabniški avatar
 lenči
Bom navijala zate, mogoče celo čisto blizu malo za tabo :wink: .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA