prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 cvalenti
Moji plani so pa malo drugačni od vaših.Jaz pa imam v planu še vedno kolesariti,še vedno teči po hribih in dolinah in tako kot do sedaj,se nič obremenjevati s kakršnimikoli tekmami ali maratoni.Tek in kolo za dušo in telo.No to so bolj želje kot plani,dejansko je moj plan ostati v športu.
Lep pozdrav pa čimanj poškodb. :wink:
Uporabniški avatar
 športnik
Hja, za začetek leta 2008 bi lahko padlo kakšen meter snega! :lol:
Sicer pa čimveč uspešnih zimskih vzponov in spustov, ter uspešno prevoženih kolesarskih kilometrov, morda kakšno kolesarsko popotovanje poleti.... In seveda, da mi bo zdravje služilo še naprej tako dobro... Sicer je pa želja enostavno preveč. :oops:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
kot je rekel Junc: normaln lavfat :!: :D brez kakršnega koli psihiranja okrog PB :!: brez poškodb (btw: sem na Silvestra med tekom padla :oops: kot sem dolga in široka na ledu in sem takoj lahko 5 dni "počivala" :evil: ). z zvrhano mero zdravja :!: mojega in od mulčkov, ker si v nasprotnem ne dovolim letati okrog.

enako želim tudi vam :!:
 spela*
Vencelj, hvala. Jaz sem letos začela teči s ciljem, da v Radencih pretečem 10 km. Kot vidiš, so ambicije malo zrasle. :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
evo sem našla še en cilj za naslednjo leto, če ne bo poškodovana tačka, si želim zelooo želim v Zagorju tečt 10 km krepko pod uro... ampak to je uffff... da dokažem vsem da zmorem, vsem ki so letos dejali - a dej noooo... a si resna
Uporabniški avatar
 niki
No jaz imam pa cilj, da svojih 5 km raztegnem na 10 km, to pomeni, da svoj najboljši tempo, ki ga imam na 5 km, uspem obdržati tudi pri 10 km :)
Uporabniški avatar
 tae
Vencelj, dobro da si to temo spet privlekel na plan, vendar ljudje ne opazijo, da je bilo tu govora o ciljih za letošnje leto, katero se že hitro izteka.

Kakorkoli ponovno sem si prebral svoj prispevek in ugotovil, da sem letos izpolnil vse glavne zadane plane, razen zadnje alineje (stava z Alešom, katero prestavljam v leto 2009, kar pa sem omenjal že v drugih temah).

Leto 2008 je bilo zame tekaško uspešno.
Uporabniški avatar
 niki
tae napisal/-a:Vencelj, dobro da si to temo spet privlekel na plan, vendar ljudje ne opazijo, da je bilo tu govora o ciljih za letošnje leto, katero se že hitro izteka.

to je pa tako, ker preveč stvari na enkrat delam pa spregledam :bum:
kaj čmo.. sej bo boljš..
Uporabniški avatar
 Ksenija
ok ok... za leto 2008 si želim , da me tačka uboga, da spravim pod streho Velenje in da uživam na svoj r. dan ;) bo uredu????
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:ok ok... za leto 2008 si želim , da me tačka uboga, da spravim pod streho Velenje in da uživam na svoj r. dan ;) bo uredu????

:lol:

se pridružujem tvojim željam..

a misliš, da bo zdaj vredu :D da je nama odpuščeno :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
niki napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:ok ok... za leto 2008 si želim , da me tačka uboga, da spravim pod streho Velenje in da uživam na svoj r. dan ;) bo uredu????

Božiček pragvi da nam aje... in jst mam privilegij, sem njegova pomočnica :)))) sej tega danes še nisem oznanila ane...uf ...
Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:
niki napisal/-a:

Božiček pragvi da nam aje... in jst mam privilegij, sem njegova pomočnica :)))) sej tega danes še nisem oznanila ane...uf ...

bolj me skrbi če nama bodo ostali oprostili :lol: a veš, ker oni so te želje že lani pisali za letos.. tako, da sva ga kar dvakrat biksnili :lol: najprej sva se zmotili v letnici, zdaj pa piševa na koncu leta za isto leto.. a veš no.. to ni vredu :wink:

a bi ti mene mogoče lahko pri Božičku priporočila.. ker imam malo več želj pa me skrbi, da mi jih ne bi uresničil.. :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
vse želje so uresničljive pravi Božiček, čeprav se je ob mojem prejšnjem zapisu pojavilo kup napak... jaja ena piksna ok zdej je že druga ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA