Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
jaz za nedeljo odpovedujem udeležbo. Najprej sem mislila, da bom delala družbo Petki pri bolj zgodnjem teku, ker ona ob 10h ne more, no, zdaj pa je v nedeljo otvoritev smučarije, česar pa ne smem zamuditi. Lepo tecite.
Uporabniški avatar
 lenči
Uh, sedaj pa mi ostane samo še Nataša, drugače bom očitno uživala v sami moški družbi :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 petka
katrca napisal/-a: Najprej sem mislila, da bom delala družbo Petki pri bolj zgodnjem teku, ker ona ob 10h ne more...

Ja, ful razmišljam kako bi speljala tale nedeljski tek... :roll: Zgleda, da bom morala kar sama... :( in še to v zgodnjem mrrrrrzlem jutru... :?
Vi pa uživajte! Sicer se nam pa tako obeta fotoreportaža, da si bomo lahko natančno ogledali kako ste se imeli... :D
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Uh, sedaj pa mi ostane samo še Nataša, drugače bom očitno uživala v sami moški družbi :juhuhu: .

Tale :juhuhu: pa deluje kot :ignore:, ampak boš verjetno morala moško družbo deliti , če se bo, seveda moj možek strinjal s tem, da bo varuška :roll: (bom kmalu zvedela, ker bo itak prebral). Se bom pa pridružila počasnim, ker grem jutri navsezgodaj odlaufat 32 km in bo nedeljski tek odličen raztek, če.... :roll: .

A bo Franc zraven, da se dogovorimo za Barbaro. Franc koliko ti pomeni tale tek oz. rezultat, zabavo ali tekmovanje?

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 28 Nov 2008, 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Uh, sedaj pa mi ostane samo še Nataša, drugače bom očitno uživala v sami moški družbi :juhuhu: .

Tale :juhuhu: pa deluje kot :ignore:, ampak boš verjetno morala moško družbo deliti , če se bo, seveda moj možek strinjal s tem, da bo varuška :roll: (bom kmalu zvedela, ker bo itak prebral). Se bom pa pridružila počasnim, ker grem jutri navsezgodaj odlaufat 32 km in bo nedeljski tek odličen raztek, če.... :roll: .

A bo Franc zraven, da se dogovorimo za Barbaro. Franc koliko ti pomeni tale tek oz. rezultat, zabavo ali tekmovanje?

No moj možek je prebral in ti sporočam, da se ti (vam) pridružim :juhuhu: !

Nazadnje spremenil natasa, dne 28 Nov 2008, 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00

:wink:[/quote]

V nedeljo bom zagotovo zraven. Pričakovanja na tekmah vedno prilagodim nekim realnim možnostim. Za Barbarin tek nimam posebnih pričakovanj. Sam bom tekel kolikor bom ta dan sposoben. Ker gre za skupinski tek postavljam zabavo in druženje na prvo mesto, seveda pa tekmovalni duh nikoli ne umre. :lol:
 Saso202
[/quote]
Ja, ful razmišljam kako bi speljala tale nedeljski tek... :roll: Zgleda, da bom morala kar sama... :( in še to v zgodnjem mrrrrrzlem jutru... :?
Vi pa uživajte! Sicer se nam pa tako obeta fotoreportaža, da si bomo lahko natančno ogledali kako ste se imeli... :D[/quote]

No poskusi, da vseeno odtečeš vsaj en krog z nami, če pa ne bo šlo boš pa zagotovo deležna fotoreportaže, kjer ne bo manjkalo zanimivih posameznikov in dogodkov... mislim, da nas bo kar nekaj, tudi kakšna ženska iz strani ŠRK-ja bo prišla...
Uporabniški avatar
 natasa
No dajmo punce, tudi tiste, ki samo berete in si morda ne upate. Korajža velja !

Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, se vidimo v Istri :wink: :lol: . Gredo tri gracije v spremstvu hitrega gospoda :lol: . Bom zeloooooo navijala, ko boš pritekla mimo.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, se vidimo v Istri :wink: :lol: . Gredo tri gracije v spremstvu hitrega gospoda :lol: . Bom zeloooooo navijala, ko boš pritekla mimo.

Super :juhuhu: sem ful vesela, da bomo letošnjo za vse zelo uspešno sezono zaključili skupaj!!! :laola

Uporabniški avatar
 lenči
Hm, ne vem, če ne bom jaz jutri malo preverila tole zimsko situacijo :wink: . Vsaj malo bo treba užiti zimski tek, me že kar mika, tako je lepo pogledati v belo noč Slika Upam, da bo jutri takole :Slika
Uporabniški avatar
 natasa
Jutri zjutraj me čaka pa tek po snegu :juhuhu: !
Tri urce bele uživancije. 8)

Uporabniški avatar
 IRA
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Nataša, se vidimo v Istri :wink: :lol: . Gredo tri gracije v spremstvu hitrega gospoda :lol: . Bom zeloooooo navijala, ko boš pritekla mimo.

Super :juhuhu: sem ful vesela, da bomo letošnjo za vse zelo uspešno sezono zaključili skupaj!!! :laola

Iiiiiiiiiii spet se bomo vidli :twisted: 8) :laola
Uporabniški avatar
 petka
Danes sem prvič tekla v snegu... res pravi užitek, neshojena pot, jutranji sonček... potem nenadoma zaslišim pokanje nevarno blizu.. lajež psov... in kmalu zatem skupino lovcev ki prežeče hodi prav po "moji" tekaški progi :shock: ... Čeprav se mi je zdelo malce čudno, da strelajo po takšnih dokaj obljudenih poteh, se s temi mislimi nisem preveč dolgo ukvarjala, ker je bilo preveč lepo zunaj in ker sem se preveč dobro počutila! Pa vendar... :roll:
Preizkusila sem tudi nove salomon copate in so se super obnesli... Skratka, lep začetek dneva!
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA