Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Saso202
MojcaZ napisal/-a:Punce, zdej pa k resnejši temi :lol: (mal vaju hecam)

A pride kdo jutri? Da vem al se mi splača pripeljat iz Velenja al ne? Prilagodim se času ostalim, če ne rečem med 16-17 mi najbolj odgovarja.

LP, Mojca :wink:

Splača se pripeljat na trening v Žalec, kjer vas bo preganjal Dejan. ob 15:30h.
8)

Ni se potrebno zahvaljevati za slikce, ker brez vas glavnih igralcev ne bi bilo nič :)

V Nedeljo vas pa vse poslikam na Barbarinem teku... se že veselim teh izmučenih obrazov :rol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Saso202 napisal/-a:Splača se pripeljat na trening v Žalec, kjer vas bo preganjal Dejan. ob 15:30h.

S kom bi se jaz lahko kaj več pomenila glede teh treningov? Danes sem si sprintala vaš cenik. Imela bi pa individualne ure (oz. še ne vem čist kaj), zato bi se tut rada kej pomenla.

Hvala za info!
Lahko mi pošljete tudi na ZS.

Uporabniški avatar
 lenči
Jaz žal pred 18.00 ne morem. Mogoče ti bo kdo drug lahko delal družbo :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, jaz sem jim plačala članarino, da bom še naprej lahko mirne duše spraševala in ne bom imela nič slabe vesti :lol: . Vsekakor pa ne bom čistila..., plesala kankana..... in vseh ostalih stvari kot je Katrca napisala. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Mojca, jaz sem jim plačala članarino, da bom še naprej lahko mirne duše spraševala in ne bom imela nič slabe vesti :lol: . Vsekakor pa ne bom čistila..., plesala kankana..... in vseh ostalih stvari kot je Katrca napisala. :lol: :wink:

Tole si odlično naredila, tudi sama grem v to smer, ravno zato, da bom z vprašanji še naprej lahko mučila Sandija kot zadnjič :roll: , tudi individualni program je super stvar, ampak kaj, ko nimam dovolj časa. :cry:

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 02 Dec 2008, 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
 Saso202
Hvala za vso podporo, Sandi se mi pa kar malo smili, oblegan bo kot še nikoli, ampak sam si je to zakuhal :lol:

Vprašanja pa so vedno dobrodošla :)

P.S. MojcaZ: Najboljše bi bilo, da svoja vprašanja v zvezi "programi vadbe" napišeš na naš mail (srkcelje@gmail.com), kjer ti bomo z veseljem odgovorili. Lahko pa se v Nedeljo ali kakšen drug dan pogovorimo tudi na teku.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Jaz žal pred 18.00 ne morem. Mogoče ti bo kdo drug lahko delal družbo :lol: .

No jaz žal pred osmo zvečer ne morem, bom šla pa ob osmih, če se mi kdo želi pridružiti bom zelo vesela. Sem jutri na izi čvekljiv tempo.

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Super, hvala za info! Se bomo zmenili.

A za jutri ni nobenega kandidata? Ob 17 ali 18 h? No upam, da se kdo javi. Jutri po šihtu pogledam na net in se odločim.

p.s.: lepe sanje vam želim (moje so zadnje čase mal čudne :oops: :lol: )
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jaz žal pred 18.00 ne morem. Mogoče ti bo kdo drug lahko delal družbo :lol: .

No jaz žal pred osmo zvečer ne morem, bom šla pa ob osmih, če se mi kdo želi pridružiti bom zelo vesela. Sem jutri na izi čvekljiv tempo.

Saj vem kako to zgleda: ti čvekljivo, jaz pa tempo :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Saj vem kako to zgleda: ti čvekljivo, jaz pa tempo :lol: :wink: .

:twisted:

Ampak saj zdaj pa znam tudi počasi :cry: , ste me ve naučile :lol: :lol: in sem ful vesela :juhuhu: ! A ne :? ?

Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, s tabo je res prijetno tečt :lol:, si dobrega srca za nas polžke.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Nataša, s tabo je res prijetno tečt :lol:, si dobrega srca za nas polžke.

:oops: se bom potrudila, da bom šlo še počasneje. :lol:

Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
S katero naj grem tečt!

Za Mojco ob 17 mi je malo prekmalu. Odgovarja mi 18 ura in 20 ura. Ne morem ba za nobeno obljubiti da bom res prišel.

Opažam pa da z družbo je veliko lažje tečt in če bo imela Lenči za družbo MojcoZ, potem se jaz pridružim Nataši.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
MojcaZ napisal/-a:Super, hvala za info! Se bomo zmenili.

A za jutri ni nobenega kandidata? Ob 17 ali 18 h? No upam, da se kdo javi. Jutri po šihtu pogledam na net in se odločim.

p.s.: lepe sanje vam želim (moje so zadnje čase mal čudne :oops: :lol: )

Z Romanom planirava štart ob 18,00. V planu imava kombinacijo počasnega teka in preizkus kako hitro pretečeva 3 km ( Barbara se bliža!!) :lol:
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA