Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Laufer
Proga se vidi, razpisa pa ne :cry: .
Uporabniški avatar
 lenči
Samo da še vidimo razpis, pa se lahko prijavimo :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Sedaj se pa vidi :wink: :lol: . Je pa treba paziti polžki, v eni uri moramo biti na 10km gotovi :oops: ,, ker so predvideli start ob 14.30, zaključek teka pa ob 15.30. Na srečo so prijave na dan teka, bom razmislila.
Uporabniški avatar
 petka
Zgleda super! Pridemo! :D
Uporabniški avatar
 Jančika
Super! Skoraj zagotovo se vidimo. Lenči, po moje ne bojo tako strogi glede zaključka v eni uri; mogoče bo prometna zapora tako dolgo? :?:
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Super! Skoraj zagotovo se vidimo. Lenči, po moje ne bojo tako strogi glede zaključka v eni uri; mogoče bo prometna zapora tako dolgo? :?:

Ja, vem da to pomeni prometno zaporo, vem pa tudi, kako izgleda, ko se avtomobili zapodijo med tekače. Druga rešitev pa je, da grem 1 uro :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 teka-teka
Še vedno ne tečem, ker me boli nožica(po Štanjelu se je zadeva razbolela in sem kot dr. House, če se ne zadrogiram :cry:) , upam, da se sestavim do konca decembra in pridem., ker je relativno blizu. Računam celo na družinsko prijavo. :shock:
 docca
To pa dobro zgleda. Da nas ne bo minilo migat čez zimo.
Verjetno bom šla.
 roys
lenči napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Super! Skoraj zagotovo se vidimo. Lenči, po moje ne bojo tako strogi glede zaključka v eni uri; mogoče bo prometna zapora tako dolgo? :?:

Ja, vem da to pomeni prometno zaporo, vem pa tudi, kako izgleda, ko se avtomobili zapodijo med tekače. Druga rešitev pa je, da grem 1 uro :wink: :lol: .

Zapora ceste bo do 16:00! Mislim, da bo tako dovolj časa, da vsi udeleženci pridejo v cilj...
Uporabniški avatar
 lenči
roys napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Zapora ceste bo do 16:00! Mislim, da bo tako dovolj časa, da vsi udeleženci pridejo v cilj...

Sedaj pa ni več dvoma :lol: , če bo zdravje služilo, jo primahava. Ampak bom vseeno skušala priti v 1 uri :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Jančika napisal/-a:Skoraj zagotovo se vidimo.
Kako fajn, da sem si šla takoj zrihtat varstvo in šele potem pogledala na koledar. Seveda imamo takrat eno reč, za katero ne bi bilo prav, da jo odpovemo. Mah :bum: . No ja, mogoče se še kaj spremeni.
Uporabniški avatar
 RoKo
Tooo. Gremo. Pozdravit Kozmusa.
Uporabniški avatar
 garač
Bravo organizatorjem :clap:
Tole bo kot na Bledu, sam z več motivacije...prednost domačga terena :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA