Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 jonas
3.Teden, 21.12.2008 ob 9.30h :idea:

kot kaže nas pa to nedeljo zares čakajo prave zimske razmere, kar se tudi
spodobi za Zimski Pokal, če prav pomnim so bile lani na tretji teden podobne razmere :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 grom
tulček napisal/-a:Joj, tale dež. Kak naj človek v takem trenira? :-((

v mislih... :idea:

ja, ta teden ni ravno za treninge zunaj...bomo pa zato ful spočiti :!:
Uporabniški avatar
 grom
jonas napisal/-a:3.Teden, 21.12.2008 ob 9.30h :idea:

kot kaže nas pa to nedeljo zares čakajo prave zimske razmere, kar se tudi
spodobi za Zimski Pokal, če prav pomnim so bile lani na tretji teden podobne razmere :wink:

Slika

še dobro, da sem šel že prej gor, drugače bi še kje bil na fotografiji...pa bi vsi vedeli, da treniram... :lol:

he he he
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Ja, jutri pa lepo so snegu. Del standardne zasedbe se bo sicer preselil v južne kraje bomo pa drugi še za njih pogledali na vrh. Držite se v Istri!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tulček napisal/-a:Upam, da bomo jutri preskočli magično mejo 100-tih udeležence...

ne boste, bomo eni trije manjkali :D
Uporabniški avatar
 50cent
Sem zelo blizu doma :wink: , dober kilometer in sem na štartu :) . Sem šel danes pogledati čeprav sem imel v planu Istro ampak me nekaj desna mečna mišica zabava :? . In vidim, da si nisem neke usluge naredil, ker me je sedaj ko sem se ohladil začela kar pošteno noga boleti :( . Upam, da bom čimprej saniral to neprijetnost, da bom lahko potem kot novi :) . Je pa bilo danes pravljično na celotni progi kot tudi na vrhu Pohorja :) , tako lepo vreme si lahko samo želimo še naprej :) .

Lp :)
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Danes je res bilo pravljično! :D
Priznam pa, da sem se bolj mantral kot zadnjič. Prehiter štart me je zabil nekje pri "lojtri" in potem sem kot mesečnik odtaval proti vrhu...

...že komaj čakam, da naslednji teden to ponovim :twisted:
 Reeko
Samo:-) napisal/-a:Danes je res bilo pravljično! :D

Res je, kot dežela Narnija pozimi :D :D . Zdaj se mogoče sprašujete kaj je Narnija, to je pravljična dežela :wink: in je zelo podobna našemu pohorju v zimskem času. Zasnežena drevesa, mir, živali (skrite),.... Malo spomina na otroštvo, to so moje najljubše otroške knjige, tak kot nekomu Grimmove zgodbe :lol:

Drugače pa je bil danes čudovit dan po skoraj 2 tednih tečnega vremena :wink:

Uživajte!!!
Uporabniški avatar
 tulček
Naša mala ZVEZDA Pokala peš na Pohorje Nika. Njene sposobnosti so dobesedno osupljive. :shock:

Slika

Bravo Nika!:clap: Daj prišepni nam eno od svojih skrivnosti.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA