Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Jančika
Lenči, ti se kar fajn spočij, saj boš hitro nazaj v formi. Samo a ni sranje, toliko truda vložimo, potem pa pride ena bolezen in ti v enem tednu pobere za cel mesec kondicije, se mi zdi.

Kako kaže za nedeljo, pride kdo? MojcaZ, če prideš, se lahko zmenimo še z dedci. Baje bo mrzlo, ampak mi se ne damo, a ne. Ali pač :? ? Letos še nisem tekla pod nulo, danes je bilo še najbolj mraz, se mi zdi; okoli nule je bilo zvečer. Pa mi je bilo hitro vroče in žal, da sem oblekla vetrovko. Samo je pihalo in se mi je zdelo, da bo prišla prav.
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Mene je danes 6 km sprehod pošteno utrudil :oops: , kondicija je rekla adijo :cry: , bo treba še malo počivat, predno zopet pretegnem nogice. Nini, prihodnji teden pa se kaj dogovoriva za kakšen krajši počasen tek :wink: , če ne boš preveč hitra :lol: .

lenči seveda se lahko dogovoriva. če si za v torek, uro in kraj kr povej. do sedaj še nisem bila hitra, tako da nič bat.

se vidiva.

lp, nini
Uporabniški avatar
 Mojca99
Jančika napisal/-a:Lenči, ti se kar fajn spočij, saj boš hitro nazaj v formi. Samo a ni sranje, toliko truda vložimo, potem pa pride ena bolezen in ti v enem tednu pobere za cel mesec kondicije, se mi zdi.

Kako kaže za nedeljo, pride kdo? MojcaZ, če prideš, se lahko zmenimo še z dedci. Baje bo mrzlo, ampak mi se ne damo, a ne. Ali pač :? ? Letos še nisem tekla pod nulo, danes je bilo še najbolj mraz, se mi zdi; okoli nule je bilo zvečer. Pa mi je bilo hitro vroče in žal, da sem oblekla vetrovko. Samo je pihalo in se mi je zdelo, da bo prišla prav.

Hoj, hoj, jaz sem razmišljala, da se vam po dolgem času pridružim. V nedeljo ob 10h na Špici, a ne? Upam, da se vidimo :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Midva sva dala v nedeljo tek v plan :lol: :wink: . Jaz seveda samo en krog, ali 6 ali 9 km pa še ne vem, odvisno od energije. Samo upam, da bo še kdo od počasnih, da ne bom ovirala preveč, drugače pa itak lahko tečem sama.
Se vidimo :D
 Saso202
Pozdrav,

Sporočam, da bo jutri ŠRK ekipa zelo okrnjena, če bo sploh kdo prišel. Sandi je odpotoval na en konc sveta, Dejan na druzga, Šmigi in Lukec na Švedsko, tko da so vsi zbežal... :cry:
Uporabniški avatar
 nini32
razmišljam, da bi se udeležila jutrišnjega teka okoli savinje. kdo sploh pride?

lenči si bova delali družbo? kakšnih 6 km bi mi pošteno pasalo. tempo bo kakršen pač bo. če bosta se bosta odločila in prideta na tek, mi prosim javi na mobitel.

še za en praktičen nasvet bi vas prosila. kako (ne)debelo boste oblečeni?

lp
Uporabniški avatar
 lenči
Midva prideva. ob 10h na parkirišču. Je treba malo zopet kosti razmigat. :lol: :wink:
Jaz bom imela dolge hlače, tekaško majico malo toplejšo in tekaško jakno. Pa rokavice in trak za glavo. Itak mi bo kmalu vroče.
Uporabniški avatar
 Mojca99
Jaz tudi pridem jutri. Šla bom polžji tempo - sem bila ta teden kar pridna, zato si bom privoščila Lenčino družbo :D . Sicer sem šla tudi danes en velik krog, je precej pihalo, zato mi je malo debelejša jakna kar prav prišla. Tudi kakšne toplejše tekaške hlače ne bi škodile - sem danes iskala, pa jih žal ne našla v trgovini. Se vidimo!
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

želim vam prijeten tek.
Jaz nisem tekla že od nedelje in me že pošteno srbijo stopala, pa vendar bom še počakala do konca leta, da se res spočijem in potem naslednje leto s polno paro naprej :lauf: . Vas pa že kar malo pogrešam, saj že zelo dolgo nisem tekla z vami.
Morda se pa vidimo naslednjo nedeljo.

Lep večer še naprej.

:wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Pridem tudi jaz. Šla bom en počasen krog, pri mostu na Čopovi bom pa zavila proti domu. Fantje me bodo zjutraj samo odložili in šli po svoje.

Pravkar sem z daljšega teka in sem imela oblečeno športno spodnjo majico brez rokavov, Craftovo spodnjo majico z dolgimi rokavi, čez pa navadno dolgo tekaško majico. Pa rokavice in slušalke v ušesih, nobenega traku ali kape. Ravno prav, čeprav je zelo pihalo in me je malo skrbelo, da me bo nazeblo. Ampak dva dni nazaj sem v podobnih razmerah oblekla vetrovko čez dolgo majico (brez Craftove spodnje), pa mi je bilo pretoplo. Mogoče bom jutri vseeno oblekla to kombinacijo, ker bo malo bolj izi tempo. To se vedno odločim tik pred zdajci in do konca dvomim, če sem se prav odločila :roll: ...
Uporabniški avatar
 lenči
Opozarjam, da grem res počasen tempo :oops: , ker sem po 14 dnevni odsotnosti čisto na začetku :lol: in ne upam pretiravati :D .
 katrca
jaz vas lepo pozdravljam. Jutri grem smučat, tako da me zopet ne bo, sem pa danes dopoldan, po daljšem premoru, tekla in je bilo super ob rahlem naletavanju snega. Če se boste kaj menili med tednom ( Lenči in Nini ), bi se pridružila.
lp, Katja
Uporabniški avatar
 petka
Uživajte danes, mene še vedno matra noga in grem raje po svoje, da vas ne bremzam preveč... Malo bi vas pa vseeno :wink: , če greste med tednom bi šla mogoče zraven... Kdaj pa, za prvi novoletni dan?
Uporabniški avatar
 natasa
petka napisal/-a:Kdaj pa, za prvi novoletni dan?

Če bo prava ura se pridružim tudi jaz :lol: !

Slika
Uporabniški avatar
 IRA
Joj nataša .... jaz tudi nisem tekla že od nedelje ...
Sem že tako tečna, da je joj :roll: :roll: :roll:

Danes grem pa če me koljejo ....

Sicer sem vmes dva dni smučala, samo to ni to .... ah kaki, daleč od tega :shock: :roll:

Nikol si nebi mislila, da bom jest kdaj tole pisala :roll:

No ... lepo tekajte, vsi, ki ste ravno dobro začeli ... jaz še malo počakam, da se zajtrk in kava poležeta ... pol pa med snežinke :twisted:
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA