prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bobr
Na štartu smo prav polžje šli zato sva z jusufom stopnjevala tempo. Da vidi kako mu bo šlo po 3mesecih tekaške abstinence :). Dobro sva se držala do stopnic potem pa raje popustila v klanec. Ego hrib je povedal svoje in na dol sva pospešila kot vedno. V cilju prve letošnje golade malo čez 55minut, jusuf takoj za mano. Snežna idila naredi svoje. Teči hitreje po mehkem snegu je posebno doživetje, stalno spodrsava kot bi hotel šprintat po ledu :).

Za konec še par krogov po zasneženem stadionu. Ni bolšga :!:
 spela*
Zaradi snega je bila to moja najpočasnejša Golada doslej. Je bilo pa prav prijetno teči po snegu. :D

Na start sem prišla v zadnjem hipu, in ker sem potem še telefonarila, so se name spravili s kepami.
Tempo je bil tokrat res polžji, a tudi počasi se daleč pride. Jusuf in bobr sta jo ucvrla naprej, ostali smo štirje, ki smo nekje na drugi polovici vzpona za sabo slišali znan glas. Bil je raziskovalec, ki je očitno malce zamudi na štart, a nas je ujel, nato hotel nekaj časa teči z nami, ko pa je mimo z veliko hitrostjo pritekel neznanec, je tudi razija odneslo naprej. Vendar mu hitrega neznanega tekača le ni uspelo ujeti.

V cilj smo prišli vsi.
Nazadnje spremenil spela*, dne 01 Jan 2009, 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
Lepo je bilo teči po snegecu in v prijetni družbi. :lol:
Tako hitro še nisem pričel s pripravami na novo sezono, ponavadi sem počival do februarja. Tako pač je, tekme se bližajo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Lep je bil štart v novo leto. Danes sem bil že na Šmarni gori in na Goladi. In šampanjec na obeh krajih. Hvala vsem, ki ste bili na obeh krajih z menoj.
Pa obljubil sem si, da letos beležim kilometre, letos pa zares :lol:
Pa da napišem tudi 1000 post.
Pa da naredim vsaj 30 Golad.
Uporabniški avatar
 tae
Mislm, goladarji ste pa zagriženi. :o
Uporabniški avatar
 Loni
Ta zagrižena ekipa 09:
Slika
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Ka ste čedni :!: :lol:

Pridni ste ni kaj. Tudi mi, štajerski del TF-ja ne zaostajamo. :wink: Ampak, moram priznati, da vas pogrešam. Predvsem pa Golovec. :oops: :cry: Upam, da ga še kdaj odtečem z vami. Ena izmed želj, ki sem jih napisala za leto 2009. :oops: :wink:

Lepo se imejte in pridni bodite!

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Ka ste čedni :!: :lol:

Pridni ste ni kaj. Tudi mi, štajerski del TF-ja ne zaostajamo. :wink: Ampak, moram priznati, da vas pogrešam. Predvsem pa Golovec. :oops: :cry: Upam, da ga še kdaj odtečem z vami. Ena izmed želj, ki sem jih napisala za leto 2009. :oops: :wink:

Lepo se imejte in pridni bodite!

Vsaj enkrat boš šla na Golovec, si mi obljubila, da me za prvič spremljaš :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Vsaj enkrat boš šla na Golovec, si mi obljubila, da me za prvič spremljaš :wink: :lol:

Kar obljubim, tudi izpolnim. :wink: Sam določi datum.

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Eto, je bilo novo leto in novi štart golade. Ob 1304. Groza. Že takoj na začetku zamuda, ker smo kepali Špelo. (Ta punca se res ne zna odločit ali bi tekla ali raje klepetala po telefonu. Mislim, da potrebuje slušalko in pas z žepkom za telefon. Nujno!) :) In potem smo šli. ;) In se tudi vrnili. :) Na mojo srečo v predvidenem roku pod 60 minut. (Ok, eni so malo zamujali ampak njih ne preganja Jusuf.) Mehurčkom sem se izognil, suhim krhljem pač ne. No, resnici na ljubo smo se tudi malo lubčkali. :) Za RD. :) Skratka za prvič po dolgem času zelo luštno. :) Bobr, hvala za spremstvo. Brez bi gotovo crknil in se vsedel pod prvo smreko in se smilil samemu sebi. :D Ampak čase bo treba v kratkem premaknit bolj proti 50. ;) HA, HA, HA, ....
No, samo toliko, da bi ne mislili, da ta teden Golade ni. Seveda je. Po običaju v četrtek, na koncu GD, ob 1700. Seveda lahko tudi prej ali kasneje. :) Kakor komu drago. (goladatojestanjeduha PRESS)
Srečno!

Lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Samo toliko v vednost in ravnanje. :) V lanski zimi smo imeli dobro obiskano tudi pohodniško sekcijo golade. ;) Velja tudi letos, kdor si želi pešačit je ravno tako dobrodošel. :) (migajmovsi PRESS)

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz sem za pohodniško sekcijo! Bi še koga mikalo? Štart bi bil pa 30-40 minut pred pravimi goladarji!
Uporabniški avatar
 simi
Med pohodnike se tudi jaz prijavljam. Pričajuj(te) veliko krehanja in smrkanja :)
S štartom pred tekači se strinjam.

Še kdo?

lp
s
Uporabniški avatar
 bobr
Tudi mene mika sprehod (prepoved teka zaradi poškodbe :() ampak bi šel kako krajšo varianto 5-6km tok da bo ravno ena ura. Je kdo za tako opcijo?
 nana
simi napisal/-a:S štartom pred tekači se strinjam.

Kdaj bi pa potem to bilo? Ker imam službo do 17h.
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA