Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tut jest sem se nasmejala, domišljija od Saša res dela. :lol:

Super je blo fantje in dekleta.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
pajo napisal/-a:Koliko km vam je danes uspelo preteči? Face ste ni kaj.

Kilometrina je bila zelo različna. Pretečenih je bilo od 6 pa do 20,4km (če se ne motim). Naj me kdo popravi, če imam narobe.

Vabljeni vsi v našo družbo. Spiridon, drugič tudi ti pridi. Verjemi ne bo ti žal, ker se mamo res fajn. Lahko odnehaš že po prvem krogu.

Uporabniški avatar
 natasa
Bilo je odlično, ampak mrzloooo!! Na sliki pri visečem mostu mi je obraz očitno zmrznil.
Fotke so odlične, komentarji še bolj!

V sredo me žal ne bo. Bom cel teden tekla zvečer t.j. po osmi uri, če se želi kdo pridružit naj se javi, tempo ni pomemben :lol:.
Uživajte.

:wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Lenči, hvala za fotke.

Gospod 5:00, res sem močnejša od tebe. :oops: Zdej, ko gledam slikice vidim, da mam res "tace" ko en fuzbaler. :cry: Ka naj nardim, da bom mela bolj manekenske nogice? :roll: Neham laufat in začnem z aerobiko? :cry:

Zdej grem pa v jok pa na drevo:!: :lol:

Uporabniški avatar
 Jančika
Vidim, da ste se imeli fajn in sem vam fauš. Še vedno nisem čisto pri sebi, takle napad me sesuje še za cel naslednji dan. Cel dan se samo vlačim od kavča do postelje. Na srečo so napadi od prvega poroda naprej zelo redki (prejšnjega se niti ne spomnim), prej me je pa vrglo 2x na mesec...

MojcaZ, jaz imam od pamtiveka fuzbalerske noge. Sem jih imela, ko sem plesala balet, pa ko sem se ukvarjala z aerobiko in kasneje s tae-bojem. Od teka imam nekak še najmanj nabildane. Zdaj na stara leta mi je itak vseeno, glavno, da letijo :lol: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Jančika napisal/-a:Vidim, da ste se imeli fajn in sem vam fauš. Še vedno nisem čisto pri sebi, takle napad me sesuje še za cel naslednji dan. Cel dan se samo vlačim od kavča do postelje. Na srečo so napadi od prvega poroda naprej zelo redki (prejšnjega se niti ne spomnim), prej me je pa vrglo 2x na mesec...

MojcaZ, jaz imam od pamtiveka fuzbalerske noge. Sem jih imela, ko sem plesala balet, pa ko sem se ukvarjala z aerobiko in kasneje s tae-bojem. Od teka imam nekak še najmanj nabildane. Zdaj na stara leta mi je itak vseeno, glavno, da letijo :lol: .

Maš pa res smolo s tole migreno. Ko mine pa le pridi na kakšen tekec. Smo te pogrešali. Lahko tudi pokličeš izved dnevnega reda. Jaz se z veseljem pripeljem v Celje.

Drugače pa hvala za tolažbo. :oops: Bom poskušala s tekom do lepših nogic. :roll: :lol: Bluzim, sej vem. :bum: Bom raj tiho. :ignore:

Uporabniški avatar
 Mojca99
MojcaZ napisal/-a:Gospod 5:00, res sem močnejša od tebe. :oops: Zdej, ko gledam slikice vidim, da mam res "tace" ko en fuzbaler. :cry: Ka naj nardim, da bom mela bolj manekenske nogice? :roll: Neham laufat in začnem z aerobiko? :cry:

Z mano se druži, pa boš videti visoka, pa z dolgimi in vitkimi nogami :D . Vse je relativno :wink: . Sicer pa hvala vama z gospodom 5:00, da sem namesto načrtovanih 10 km danes iz sebe iztisnila 20-ko. To pa ni bilo relativno, ampak kar konkretno matranje :shock:
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
MojcaZ napisal/-a:Lenči, hvala za fotke.

Gospod 5:00, res sem močnejša od tebe. :oops: Zdej, ko gledam slikice vidim, da mam res "tace" ko en fuzbaler. :cry: Ka naj nardim, da bom mela bolj manekenske nogice? :roll: Neham laufat in začnem z aerobiko? :cry:

Sem pa bleknil eno oslarijo Slika Slika, upam, da zaradi tega ne ostanem brez super sotekačice.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mojca99 napisal/-a:Z mano se druži, pa boš videti visoka, pa z dolgimi in vitkimi nogami :D . Vse je relativno :wink:

Zmenjeno Mojca :lol:

Gospod 5:00 napisal/-a:Sem pa bleknil eno oslarijo Slika Slika, upam, da zaradi tega ne ostanem brez super sotekačice.

Ne se bat, se ne udam kar tako. :lol: Sej pridno treniram. Mi bo trener povedal kaj moram naredit. :lol:

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 IRA

Mojca meni maš pa ravno ti full lepo postavo, tako "neposušeno" in čvrsto!

Kaj ma veze ... taki pač smo, eni bi radi meli bolj polne obline pa ne gre in ne gre, eni bi radi bili bolj "ravni" pa ne gre ...
Jaz mislim, da je najbolj pomembno, da s tem kar imamo pač naredimo najboljše :twisted:

Zase mi je tut jasno, da nikol ne bom mogla bit suhica ... če še tako shujšam me bo še vedno čez noge in rit več ... tko, da jest mam zdej napad na čvrstost tega kar imam in posledično bo šel pomojem vseeno kak cm dol :wink:

Gospod 5:0 je pa pač bolj šlank že v sami konstrukciji ... kil ma pa ziher več :twisted: :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 MojcaZ
IRA napisal/-a:

Mojca meni maš pa ravno ti full lepo postavo, tako "neposušeno" in čvrsto!

Kaj ma veze ... taki pač smo, eni bi radi meli bolj polne obline pa ne gre in ne gre, eni bi radi bili bolj "ravni" pa ne gre ...
Jaz mislim, da je najbolj pomembno, da s tem kar imamo pač naredimo najboljše :twisted:

Zase mi je tut jasno, da nikol ne bom mogla bit suhica ... če še tako shujšam me bo še vedno čez noge in rit več ... tko, da jest mam zdej napad na čvrstost tega kar imam in posledično bo šel pomojem vseeno kak cm dol :wink:

Gospod 5:0 je pa pač bolj šlank že v sami konstrukciji ... kil ma pa ziher več :twisted: :twisted:

Lp

IRA, hvala za kompliment! To sem hotla slišat še od kere druge ženske. Nebi bla pa nič proti, če bi me pohvalil tut kakšen moški. :oops: :lol:
Tudi meni so všeč ženske, ki imajo športno postavo.

Je pa res, da je iz tega zdej nastalo kr en kup sranja. Jast sem vse vzela kot dober hec, zato se ne preveč obremenjevat s tem. :lol: Ker se jaz tut ne. Vem kakšna sem in sem vesela, da sem živa. 8)

Gospod 5:00 nič nisi naredil. Mal heca pač mora bit. A ne? Še vedno boš moj tek. partner. Velja?
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA